Тотю Младенов да не се мъчи повече, призовават от БСП

Корнелия Нинова: Хората не ядат само СРС-та и асфалт
Обновена: 23 фев 2011 16:06 | 23 фев 2011 16:06,
280
Тотю Младенов да не се мъчи повече, призовават от БСП
Снимка: БТА

40% от доходите на българина отиват за закупуването на най-основните хранителни продукти, нужни за оцеляване. Статистиката е на НСИ, но я съобщи депутатът от „Коалиция за България” Корнелия Нинова.

Според нея само за един месец – от януари до февруари, храните са поскъпнали с 1.8 на сто.

"Тенденцията е цените да продължават да растат. Твърдението на правителството, че това се случва в цял свят, не е вярно”, заяви Нинова.

Според нея докато например месото в чужбина поевтинява през последните месеци, у нас цената продължава да върви нагоре.

"Хората не ядат само СРС-та и асфалт по магистралите. Вече става въпрос за основни хранителни стоки за изхранването на българските граждани”, иронизира дневния ред на ГЕРБ Корнелия Нинова.

От БСП дават на социалния министър срок – до петък да представи конкретен план за индексиране на доходите на хората. В противен случай „по-добре да си ходи, да не мъчи себе си и държавата”, посъветва Нинова.

Бившият зам.-министър на земеделието и вицепремиер по еврофондовете Меглена Плугчиева пък посочи първоизточника на проблемите с високите цени на храните. Според нея досега директните плащания към земеделските стопани вече трябваше да са факт.

Още по темата

"Където и да минете в страната, ще чуете от хората, че те не са готови за новата производствена година. Хората си колят останалите животни, защото и до момента националните доплащания не са направени. Българското животновъдство е поставено на прага не на оцеляването, а на спасяването”, посочи Плугчиева.

По думите й усвояемостта по програмата за развитие на селските райони е 6%.

"Питам аз - останалите 94% как ще бъдат използвани през следващите три години и как ще стигнат до хората”, заяви Меглена Плугчиева.

Според нея министърът на земеделието Мирослав Найденов напоследък се вживявал в ролята на председател на Агенцията по безопасност на храните, вместо да върши своята работа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


280
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
253
0
 
0
 
! Отговори
do 275 преди 13 години
Ama ti naistina si mnogo obiknovena .
252
0
 
0
 
! Отговори
обикновена преди 13 години
Пример за злоупотреба с власт от Министър МТСП-действащ-Тотю Младенов! В Бг Закона се прилага при ДВОЕН СТАНДАРТ! примера е мн-показателен как-държавна-контролна институция-Изп Агенция с най-широк диапазон функции и периметър-НАРУШАВА законодателството, което по презумпция тя КОНТРОЛИРА!: Установяване конфликт на интереси при назначаване от Тотю Младенов на Данчо Василев Кънев за ИД на ОД Инспекция по труда гр. Плевен. Установяване конфликт на интереси при освобождаването от Тотю Младенов на Данчо Василев Кънев от длъжност ИД на ОД Инспекция по труда гр. Плевен по... взаимно съгласие след установен за него конфликт на интереси и ОСЪДЕН за ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО му по чл.313 от НК с Решение по НОХД1024/2009г на СРС. Установяване КИ при атестацията ми от Данчо Василев Кънев в качеството му на ОСЪДЕН по 313 НК, но...Оценяващ и Директор на ОД Инспекция по труда гр. Плевен като акт на саморазправа за вменено подаване иначе вярното инфо на медиите! Установяването на КИ при уволнението ми от Тотю Младенов при злоупотреба със служебното му положение с цел отмъщение за подадения от мен сигнал за конфликт на интереси за Д.Кънев, което ме ме квалифицира, преследвано лице по смисъла на чл.32 ЗПРКИ.
251
1
 
1
 
! Отговори
Kur Ne Li Ja ! преди 13 години
Nedei da se habich chervena kukumjavke, rabotata na komunistite njama da stane !!!!Ako ne si razbrala kak vi mrazi naroda !!!!!!
250
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
толкова некадърно и просто човече като Тотю няма,тоя и за тракторист не става
249
1
 
5
 
! Отговори
Нашенец преди 13 години
Тотю измъчи врачани,но си понапълни гушата.Сега мъчи и целият български народ с некадърията си и ибрикчийството сикъм Боко Тиквата и Тренчем....до кога ли!?
248
2
 
3
 
! Отговори
Ilko преди 13 години
MOMCHETA NIAMA LI NIAKOI OT VAS DA SE JERTVA I DA SLOJI NESHTO V YSTATA NA TAZI DRYGARKA CHE OT KAK I VZEXA KOKALA OTYSATATA NIAMA S KAKVO DA SI IGRAE.VIJTE DONCHEVA KAK SE KROTNA AKO I TAZI ZADOVOLIAT I TIA MOJE DA SE KROTNE AKO NE SA I IZTEKLI VODITE DE CHE SI E STARA CHERVENA KIFLA:)
247
2
 
4
 
! Отговори
МАФИЯТА преди 13 години
БСП(БКП)ДС
246
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ДОЛУ КОМУНИЗМА - СВОБОДА НА ДЕМОКРАЦИЯТА!
245
3
 
3
 
! Отговори
кеф преди 13 години
истината герболезова казана от висши комунистически функционери е меко казано комунистическата истина ... а тя е една единствена...чрез манипулации , подли номера , всяване на страх сред населението и ако може и малко кръв да сиВЪРНЕМ ВЛАСТА.... Та каквато и да е истината казана от комунистическите влечуги е ПЪЛНА ЛЪЖА....Герболезова....
244
2
 
1
 
! Отговори
кеф преди 13 години
до д-р Герболезова и каква е истината Герболезова...кажи ни я на нас простосмъртните.....
243
4
 
5
 
! Отговори
акуд преди 13 години
*** стига с тия предизборни моабети
242
4
 
10
 
! Отговори
Д-р Лекува Герболеза преди 13 години
Може и да ме баннат за това но ще го кажа. Абе *** поддръжници на ГЕРБ герболетките, толкова ли сте слепи за истината, че не я виждате около себе си? Толкова ли сте ***, че не чувате истината. Няма значение кой я казва, важното е че е вярно. Да му се не види отворете си очите и ушите бе не бъдете като овце. Само плюете без никаква мисъл и никакво разсъждение. Писна ми от вас бе.
241
2
 
8
 
! Отговори
ПРИРОДА преди 13 години
Идва време (Либия) в което Хората се вдигат и чистят целия Модел.В България сме още далече,но скоро ще имаме пример от ЕС.Всички тези борисови,станишеви,царета,мутрета,бизнесменчета ще бъдат изметени от Народа.Не може 1% да използват труда на 99%.Сега Модела е същия като по времето на Робовладелството,приликата е че всеки е гладен и зависим роб,но има право да гледа телевизия и да си говори на ум.
240
2
 
6
 
! Отговори
Фалконе преди 13 години
Румен Петков ОПИКАНИЯ МИНИСТЪР ИЗПРА ЛИ СИ ПАНТАЛОНИТЕ ИЛИ ОЩЕ ВОНИ ОТ РАЗСТОЯНИЕ?
239
2
 
5
 
! Отговори
Фалконе преди 13 години
РУМЕН ОВЧИИИИИ------ СКОРО ЩЕ ТИ ПРИСЕДНЕ РУСКА ПОДЛОГО!
238
3
 
5
 
! Отговори
фалконе преди 13 години
главата на мафията БСП И ГОЦЕ ДОНОСА-ВЪЗМЕЗДИЕТО ИДВА БАНДИТИ
237
15
 
5
 
! Отговори
РНД преди 13 години
Добре че сега не ни управлява бсп и компания. Не ми се мисли какво щяхме да имаме като заплати и пенсии след тяхната склонност към кражбите. Евала на това правителство което в това трудно време удържа на напъните от ляво и от дясно. Колкото и да лаят пак болшинството ще гласуват за ГЕРБ защото хората им вярват. Може да има по някоя черна овца но са далеч по-честни от преждеуправляващите Серго, Турчина милиардер и Царя Ограбил и изсякъл горите български.
236
4
 
5
 
! Отговори
Falkone преди 13 години
а сбърканяшката партия пак се обади от коневръза бсп-главата на мафията начело с гоце доносника с изчезналите страници от досието. с участието на Костов този факт беше скрит,Костов игра срещу Стоянов 2001,но все пак Костов бил голям политик......и загуби от самозвания цар симеон а имаха цялата власт сдсв бсп няма нормални хора,говоря за ръководството,иначе имат тук там честни хора идеалисти,повечето от които повръщат от отвращение.
235
2
 
7
 
! Отговори
ДО 255 преди 13 години
Дано Господ да не ти даде само за храна да мислиш.90% от Българите или гладуват(пенсионерите) или на главата ти висят мутри и съдии изпълнители.Но ти май си от 10-те%,но ще дойде и вашето време.Щом в Либия хората протестират,и в БГ ще узреем скоро.
234
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Kornelio - Kurv... zaminavai za LIBIQ