Съвсем сме си координирани за Либия

Говорителят на МВнР обобщи позицията, за да е ясна
Обновена: 22 мар 2011 14:33 | 22 мар 2011 14:32,
31
Съвсем сме си координирани за Либия
Снимка: Reuters

Не липсва координация в официалните изказвания у нас за участието на България в операцията срещу Либия, обяви говорителят на министерството на външните работи Весела Чернева. Уточнението се наложи след изявленията на премиера Бойко Борисов в понеделник.

За девет часа оценката за интервенцията на западната коалиция се разви от „авантюра“ до  „легитимна и правилна.”

Весела Чернева категорично не се съгласи с определението за липса на координация, „Аню Ангелов и Младенов – те са координирани, изказванията им вървят в една посока“.

Все пак говорителят на МВнР обобщи какво мисли страната ни, а именно: България подкрепя резолюцията на ООН за забранена за полети зона над Либия, готови сме да участваме в хуманитарна, но е и във военна операция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
13
 
19
 
! Отговори
Смях преди 13 години
Той Тиквата не помни повече от ДВА ЧАСА когато не става въпрос за комисиони !!Така, че на базата лични наблюдения през последните две години съм убеден, че Тиквата пак е забравил какво е казал сутринта !!! Тук поне е лесно може по няколко пъти на ден да сменя позицията но поне може да има само две позиции :))))Лошо е когато заговори на други теми там може да смени 4/5 позиции :)))))
3
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
На това момче Младенов му е доста трудничко - Сизиф пасти да яде.
2
4
 
22
 
! Отговори
да сменят говорителя преди 13 години
Ако не може някой да научи тази не много образована г-жа весела чернева (нарочно с малки букви ;)) да не казва Ъ след всяка втора дума, просто да я сменят!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това с развитието на позицията беше люта изцепка.