Борисов граби власт и демонстрира надмощие!

Рейтингът на парламента бил рекордно нисък, отчете Първанов
Обновена: 23 фев 2012 18:07 | 23 фев 2012 18:07,
217
Борисов граби власт и демонстрира надмощие!
Снимка: Булфото

Авторитетът на премиера Бойко Борисов се руши все повече и повече, заяви предишният държавен глава Георги Първанов.

По думите му ГЕРБ се провалят в управлението на страната и търсят начин да скрият това от обществото. Според него мнозинството се опитва да създаде нов враг, за да скрие провалите си. Това била и причината за атаките срещу него.

“Борисов заграби твърде много власт, но авторитетът му се руши и руши“, заяви Първанов.

Предишният държавен глава допълни още, че действията на Борисов ще сринат още повече доверието в парламента. Първанов заяви, че рейтингът на Народното събрание е безпрецедентно нисък – около 5%.

“Парламентът не е имал толкова нисък рейтинг дори по времето на Жан Виденов, когато хората замеряха сградата с камъни. Дори тогава рейтингът беше 8%“, отсече Първанов.

Още по темата
 По думите му основната цел на Борисов е да дискредитира всеки, който има повече авторитет от него. Така управляващите се опитвали да наложат еднополюсен модел и да не допускат алтернатива.

Първанов каза още, че Борисов не може да управлява държавата силно и ефективно и затова се опитва да демонстрира надмощие над политическите си опоненти.

Предишният президент обясни още, че атаките срещу него се дължат на намерението му да води постоянен политически дебат с управляващите.

Първанов заяви, че като атакуват него, ГЕРБ се опитват да демонстрират сила и да сплашат хората. Така те насаждали страх в обществото. У хората се насаждала идеята, че щом управляващите могат да смачкат него и Марин, то какво ли щяло да се случи с останалите.

Първанов обясни, че откакто е напуснал президентството, е обиколил много села и градове и се срещнал с хора, който наистина са страшно уплашени.

“И няма как да е иначе, след постоянните атаки на властта“, допълни той. Първанов обвини вицепремиера и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов за продължаващото полицейско насилие, с което сплашва обществото.

Първанов допълни още, че сме свидетели и на безпрецедентна атака срещу съдебната система.

По думите му подобно нещо не се е случвало в новата ни история от Освобождението досега.

Така Първанов припомни за скандала между Цветанов и председателя на Съюза на българските съдии Мирослава Тодорова.

Припомняме, че министърът обвини Тодорова, че умишлено бави дела и защитава интересите на организираната престъпност.

По-късно Цветанов отрече, че се опитва да се меси в работата на съда и заяви, че уважава съдебната система у нас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
140
18
 
9
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 12 години
Първанов - Премиер!VENWEREMOS!!!ХА-ХА-ХА! ТРЕПЕРЕТЕ ГЕРБЕРАСТКИ ***!
139
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гоце, върви си в мир, защото ако случайно станеш премиер, тоя път ти и целият ти кабинет ще висите на кестените! гнусна комунистическа ***!
138
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Отново комунистически кич! Гоце, махай се! Ти си нашето МРАЧНО-ТЪМНО минало! Жалък червей.
137
5
 
12
 
! Отговори
до 184 преди 12 години
Еми народе избираме си ги, гледаме как ни мачкат и крадат. А само се оплаквате.Направете нещо ....--Вече направихме - не гласувахме за БСП!
136
5
 
14
 
! Отговори
УГЗ преди 12 години
ГОЦЕ, МАРШ В ЗАТВОРА ГO*НО ТАКОВА!!!
135
9
 
5
 
! Отговори
SOS преди 12 години
ДО БЕЗПАРТИЕН:ТИ СИ ХЕМ БЕЗПАРТИЕН,ХЕМ МНОГО ГЛУПАВ.БОЙКО МУТРАТА СЪСИПВА,УНИЩОЖИ И ХОРА И ДЪРЖАВА.ТАКИВА ПРОСТИ КАТО ТЕБ,КОИТО НЕ МОГАТ ДА МИСЛЯТ КРЕПЯТ ТОЗИ МАЙМУН НА ВЛАСТ ***!
134
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Едни и същи сте всичките. Просто се чудя какъв народ сме или не сме .... Виждате, че всичките крадат, оправдават се и не дават обяснение на "народа-работниците-робите". Постоянно ни сравняват с Европа по цени, по данъци по незнам си какво още. А заплатите, че са 6-8 пъти по малки!? Еми народе избираме си ги, гледаме как ни мачкат и крадат. А само се оплаквате. Направете нещо ....
133
5
 
10
 
! Отговори
БЕЗПАРТИЕН преди 12 години
ГОЦКО,ОЛИВАШ СЕ ДРУГАРЧЕ ! АМА НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ТЕ ЧУВА ПОВЕЧЕ. МНОГО НАГЛОСТ ,МНОГО ЦИНИЗЪМ .ХАЙДЕ ВЕЧЕ ПЕНСИОНЕРИ СТЕ ! СЪБЕРЕТЕ СЕ С ДОГАН ,СТАНИШЕВ ,ЦАРЯ И СИ НАПРАВЕТЕ ЕДНО ПЕНСИОНЕРСКО РАЗБОЙНИЧЕСКО СЪБРАНИЕ.ИНАК,ТИПИЧНА КОМУНИСТИЧЕСКА НАГЛОСТ И БЕЗПАРДОННОСТ.
132
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
да Бойко Борисов най големия враг на БЪЛГАРИЯ ТОЙ ОБИЧА ТУРЦИЯ -ПУТИН СЧУПИ МУ МУТРАТА НА ТОЗИ ПРЕДАТЕЛ.И ПАРВАНОВ Е *** НО ПО ГОЛЕМО И ПРЕДАТЕЛСКО *** ОТ БОЙКО НЯМА .ХОРАТА В БЪЛГАРИЯ ДА МРЪТ тУРЦИЯ ГЪРЦИЯ И СЪРБИЯ ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ .
131
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Както се казва напоследък...."Евсинограците ***"...нервите не им издържат повече.Мисля че за сега това е достатъчно като коментар....
130
3
 
13
 
! Отговори
Атакист преди 12 години
Агент Гоце,това че авторитетът на Борисов пада,не значи ,че твоят расте.Всичките сте от мафията,престъпни,лицемернии самозабравили се кървопийци на народната кръв,изживяващи се като монарси,които ще царуват вечно...ненаситни на власт и пари...
129
5
 
15
 
! Отговори
марин преди 12 години
Не знам за доверието към ББ, но аз лично не искам да си спомням Първанов.Нищо лично, разбира се.Просто нито искам да го виждам по екраните , нито искам да чувам за него.няма да кажа нищо повече.
128
2
 
9
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Класацията на политическите личности е добила нов вид. Сега за разлика от преди една година хората на Бойко Борисов са окупирали безалтернативно позициите от първо до десето място.И ако преди половин година Бойко Борисов и Цветан Цветанов често разменяха позициите си в челото с Георги Първанов, сега бившият президент е изпаднал на единадесето място и най-вероятно през следващите рейтингът му - функция от заеманата преди позиция, ще продължава да се топи.Борисов заграби твърде много власт, но авторитетът му се руши и руши, заяви Първанов.
127
3
 
3
 
! Отговори
7777 преди 12 години
м-р ДЕЯНОВ ОТНОВО ПОБЕДИ.нИЕ СМЕ НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР
126
16
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гоце,Гоце,наглец мръсен!
125
11
 
9
 
! Отговори
Охранител преди 12 години
Не си мислете,че каквото му е паднало за е.ане на ББ, не го е е.ал...просто, ще излезе наяве, по-късно...като му дойде времето...като на Бил Клинтън...и вицове ще има...и импийчмънт...щото е сам и Бог знае кой е.е Цв.Бориславова сега...ноитоваще е ясно... след иманяма5години...
124
10
 
17
 
! Отговори
до №170 преди 12 години
Гледах видеото, LOL 2730 смъртни наказания издадени от БКП, Вълкът козината си мени, но нрава не. Казвам го заради БСП, те са все още БКП ..
123
0
 
4
 
! Отговори
Охранител преди 12 години
youtube/watch?v=2GLLJMfNBMEАко линка Ви го скрие днес.бг, не е много страшно...просто напишете в Гугъл, който знае всичко: "Джон Прекинс - икономическите убийци"...и гледайте седемте серии в ю-туб зе предпочитане, че качеството е по-добро...много ще е интересно за тези които вече са чели плана Ран-ЪТ...!!!За непросветените...по-добре да не пишат *** коментари и да не се изявяват като още по-непросветени...!!! Търсете приликите...повечеса от разликите...Гарантирано!!!
122
13
 
19
 
! Отговори
стара новина преди 12 години
Същият следобед на разпит били извикани всички офицери от Националната служба за охрана, които са в екипите по осигуряване на президента. Разпитвали ги генерал Колев и бригаден генерал Димитър Радославов Димитров, началник на Националната служба за охрана и бригаден генерал Стоян Томчев, заместник началник на НСО. Гардовете си признали без бой, че преди време, когато президентът бил на лов някъде в Старозагорско, те били изпратени да докарат някаква девойка, с която имало предварителна уговорка за среща с държавния глава. Взели ученичката от уреченото място и я доставили на Първанов. Какво е ставало след това, те не знаели.Очевидно е обаче, че не са чели теми за матурите. Момичето след два часа било върнато обратно и предупредено да забрави за срещата. Ако потрябвала, те щели да я намерят отново.След няколко дни Първанов усетил първите обезпокоителни симптоми. Пред лекарите се опитал да обясни, че вероятно е получил някакво възпаление на пикочните пътища или отделителната система. Медиците си глътнали езиците, защото помислили да не е направен опит за отравяне на държавния глава. Изследванията обаче доказали първоначалните им опасения, след огледа на капките по бельото на Първанов, че става дума за обикновен трипер. Кожно-венерическите спецове изтръпнали от констатацията. Пристеснявала ги само реакцията на високопоставения пациент, а не случилото се. През последните години те се били нагледали на случаи на трипер, пипнат от политици и баровци, които ползвали сексуалните услуги на малолетни ученички и прохождащи манекенки. Повечето от тях били от провинцията и водели неконтролиран сексуален живот.Драмата в случая с Първанов била в това да не научи съпругата му Зорка Първанова. Скандалите в семейството напоследък били все по-чести. Основната причина били похожденията на Георги Първанов. Той нямал задръжки и се пробвал на всяка фуста, която му се мернела пред очите. Само журналистките Велислава Дърева и Венелина Гочева са в безопасност по разбираеми причини, ехидничели гардовете на президента.Те бързо разпознали и репортерката, за която Люба Колезич пише в Уикенд, че се хвалела как я опипвал президента в кабинета си. Според тях ставало дума за Борислава Радоева от Монитор.Още като председател на БСП пък Първанов имал любовна афера с друга репортерка Мира Баджева, любовница на главния редактор на Нощен труд Димитър Шумналиев. Първанов се хвалел, че Баджева е голям майстор на оралната любов. Колегите й и досега спорят кои качества са изполвали и двете Радоева и Баджева за професионална кариера разтворените крака или острите пера. Засега мненията клонят към сексуалните им таланти. Тази тема, за проститутките в журналистиката, ще я развием отделно, за да разберете, че свободата на словото у нас означава свобода на поведението и много, много порнография.Интересно дали ще се отпуснат пари за лечение на тийнейджърката, заразила Първанов с трипер, по линия на президентската инициатива Българската Коледа, шегували се помежду си лекари от база Лозенец.
121
7
 
13
 
! Отговори
стара новина преди 12 години
Като научил лошата вест Първанов се разпсувал като каруцар, разказвали по-късно свидетели на реакцията. Поведението му нямало нищо общо с образа, който хората са свикнали да виждат по телевизията.Всички доктори, които били в течение на опасната тайна, били предупредени да си държат устата затворени, ако искат да не им се случи нещо много неприятно. Лично генерал Колев раздавал заплахи из правителствена болница сякаш е военно поделение.

Спонсорирани публикации