"Армагедон е в ход, търсят се отряди на доброто!"

Антон Дончев: В Близкия изток е последната битка между доброто и злото
Обновена: 12 дек 2015 07:25 | 12 дек 2015 07:15,
65
"Армагедон е в ход, търсят се отряди на доброто!"
Снимка: Reuters

"Армагедон вече е в ход". Това обяви писателят Антон Дончев по време на среща със студенти. Той ги призова да бъдат командоси на духа и да са в първите редици на отрядите на доброто.

"Светът стигна до тук поради загубата на духовността. Тази духовност, благодарение на която сме оцелели като народ вече 1500 години", каза писателят, цитиран от "Стандарт"

„Вие сте командоси на духа!", обърна се към студентите академикът. По време на лекцията си пред тях той сподели своите тревоги за бъдещето на света.

Според него войната в Близкия изток е сбъднатото древно пророчество за Армагедон - мястото на последната битка между доброто и злото.

След лекцията си Антон Дончев дари на УниБИТ оригинала на "Време разделно", написан с молив само за 41 дни и без никакви поправки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
1
 
! Отговори
Нийм преди 8 години
Християнството предупреждава нечестивците за ужасния им край и ги подканва към покаяние. Християнството е и доктрина на истината, както и на святостта и на Богопознанието и на светлината и деня. Господ Иисус Христос е пътят и истината и живота, никой не стига до Отец освен чрез Него.
47
0
 
1
 
! Отговори
Нийм преди 8 години
Връщам се на тази тема и отговарям.До Я ПакЦитата ти е верен, но какво доказваш с него? Това не е призив към покръстване с насилие.До 60Сатаната поради завистта си е убил цялото човечество като чрез лъжите му смъртта е влязла в човешкия род чрез нарушаване Божията заповед да не се яде от дървото на живота. Добре аз съм фанатик, така да бъде но познавам донякъде Светите Писания. Християнството не е според думите ти само блага религия, проповядваща само любов, не.
46
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нийм, какво да ти кажа, хората са направили статистика - в самата библия - Сатаната е убил 10 човека, бог - 2 476 633!!! Той ви е точен пример за поведение, какво още да казва? Да не говорим, че навсякъде заплашва със смърт - ако не спазваш заповедите му! Обичайте го - инак ще ви унищожи.Факт е, че само заслепен фанатик, който слуша и ВЯРВА, без да мисли и даже без да е чел библията може да каже, че християнството е миролюбива, блага религия, проповядваща само любов!
45
1
 
2
 
! Отговори
я пак преди 8 години
До Нийм нешо да кажеш за тия глупости?Който не е с Мене, той е против Мене; и който не събира с Мене, разпилява. Евангелие от Матей 12:30
44
0
 
6
 
! Отговори
Нийм преди 8 години
Те на запад сатанисти са инфилтрирали църквите и ръководните позиции значи ли това ако те извършат нещо зло ти да кажеш - ето християнството е виновно? Нали сам Господ Иисус Христос казва - пазете се от вълци идващи в *** кожи и по делата им ще ги познаете.
43
1
 
8
 
! Отговори
Нийм преди 8 години
Може да ме наречеш фанатик, няма лошо. Фанатика е силно вярващ човек и аз съм силно вярващ в Бога и Христос. Но ... не хвърляй вината за извършени злини върху християнството. Хората се съдят според Словото Божие а не обратното. Покажи ми в Светите Писания къде Христос дава заповед хората насила да се правят християни, а аз ще ти покажа в корана къде лъже-пророка им дава заповеди за насилие срещу неверниците.
42
0
 
0
 
! Отговори
С. Геров преди 8 години
До NotnaТолкова посредственост, яд ме хваща, че ви отразих....
41
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе Нийм, как ще е най-добро християнството, я колко народ са избили - у нас само 52 болярски рода, ами в Африка, в Южна Америка, колко народ са избили само и само за да ги направят християни! Голям грях има църквата към човечеството и ще си го плати, няма как. ПП.: атеист съм, всички религиозни сте до един фанатици. Не познавате добро, морал и разум!Твоите думи звучат точно като на войнстващ фанатик, няма разлика между теб и мюсюлманските фанатици.
40
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Нийм освен това е бил Съсед с Георги Димитров на който майка му Параскева е заклета сектантка Червения пентаграм на *** си е чист сатанизъм
39
4
 
7
 
! Отговори
Нийм преди 8 години
Не пиши глупости а и като ме наричаш промит мозък заради вярата ми в Бога и Христа правиш ми похвала. Господ Иисус Христос е пътят и истина и живота, никой не отива при Отца освен чрез Него. Християнството е най-скъпоценното нещо за човека в този свят тъй като го извежда към спасение и живот вечен. Християнството е светлина а не тъмнина и християните са синове на светлината и дена а не та тъмнината и ноща. Всичко което е добро и морално иде от Бога а как ти казваш в Божието учение няма добро?
38
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нийм, какъв ужас! Колко промит мозък, мислех, че сте се осъзнали вече!Християнството е Антихриста, нима не виждаш, че в него няма нищо морално или добро?
37
2
 
8
 
! Отговори
Нийм преди 8 години
Клипа който спечели последната Евровизия представлява сатанинска пропаганда и в него по символичен начин са представени определени неща. Актьорът такцува с едни анимационни фигурки които символизират демоните. Една църква е представена как блокира пътя към една пещера това е символизъм на Църквата или вярващите християни които блокират идването на Антихриста.
36
3
 
5
 
! Отговори
Нийм преди 8 години
Моля не изтривайте този коментар отново защото е важен.Номера на Антихриста е 666 а знака му по всичко личи е така наречената звезда на давид или хекс - окултен символ, два преплетени триъгълника за които се смята че изобразяват от една страна човека от друга духа на Антихриста и преплитането им означава смесването им в едно тяло на бесо-човек или човек звяр.
35
3
 
9
 
! Отговори
Нийм преди 8 години
Антихриста не мъже да се яви в света докато има достатъчно християни, защото Бог не позволява това. Преди да дойде антихриста има едно събитие което се нарича голямото отпадане от вярата, при което маса християни ще надават ухо на демонски доктрини. Атеистичните революции които целят дехристиянизацията на Европа са имали за цел премахването на тази пречка пред идването на Антихриста. Те са организирани от тайни сатанински общества, от слуги на дявола.
34
3
 
5
 
! Отговори
Нийм преди 8 години
Но да се върна на Антихриста, когато се разкрие и поиска да го почитат като бог той ще направи така че всеки да получи знак или номер или името на Антихриста на дясната си ръка или на челото си. Тези които не приемат да получат знака ще бъдат убити. Бог предупреждава че ако някой приеме този знак на Антихриста, то този човек е застанал на страната на злото и ще бъде изтезаван вечно с огън и жупел пред светите ангели и Христос.
33
0
 
5
 
! Отговори
художника преди 8 години
До бармалейПрав си приятелю,Армагедонът започва от минусите!!!Демек, когато отричаш всичко и всички и налагаш само собственото си мнение.Огледайте се бе хора, земята е едно прекрасно място на фона на мрачната вселена, а планетата ни е само един пиксел в нея!!!!
32
3
 
6
 
! Отговори
Нийм преди 8 години
Тук искам да отворя скоба за дъновистите и тяхното "велико бяло братство" за същото бяло братство и говори сатанистката блаватска която казва че начело на "великото бяло братство" стои сатаната. Дънов е бил в америка, забъркал се е с тамошните сатанински окултни общества и е бил изпратен обратно в България за да проповядва техните окултни доктрини.
31
3
 
4
 
! Отговори
Нийм преди 8 години
Има много филми, книги и списания които са прикрито сатанински които насочват вниманието към идването на фигурата на Антихриста, която ще се представи за спасител на свет. Наричат го избрания, единствения и т.н. Сатанистката блаватска, безънт и теософското движение което са много близко до дъновистите и са заблудени от демони които наричат "великото бяло братство" са очаквали че антихриста ще се всели в тялото на кришнамурти, но това не е станало.
30
0
 
4
 
! Отговори
razgradski pop преди 8 години
докато човечеството съществува, битката между доброто и злото никога няма да спре...за съжаление, отрицателните чувства са винаги по-силни...гняв или обич? кое е по-силно?
29
3
 
3
 
! Отговори
Нийм преди 8 години
Не разбираш духа на антихриста е в света и има много малки антихристчета, но Антихриста с главно А още не се е разкрил. Когато дойде той ще дойде в такава благовидна измамна форма, че ще бъде приет за спасителя на света от тези които не знаят истината. Антихриста не означава само враг на Христос, но и този който се представя за Христос който идва на мястото на Христос. Когато се разкрие той ще влезе в Светая Светих в Йерусалимския Храм който ще бъде наново построен и ще заяви че е бог.