Павлова сдава концесиите на плажовете на Ангелкова

Държавата ще сменя методологията за отдаване на наем
9
Павлова сдава концесиите на плажовете на Ангелкова
Снимка: архив Булфото

Концесиите на плажовете ще минат под контрола на Министерството на туризма. Това предвиждат приети от правителството промени в Закона за устройството на Черноморското крайбрежие.

В срок до два месеца след влизането на законовите поправки в сила всички сключени договори за концесия и наем на морските плажове ще минат от регионалното министерство на подчинение на ведомството на Николина Ангелкова.

Това се налага, за да бъде променена методологията за отдаване на концесия и наем на черноморските плажове.

За да се гарантира безпроблемното протичане на сезон Лято '2016 е предвидено всички договори, които изтичат до 30 септември на същата година, да бъдат автоматично удължени за една година.

Правителството реши още, че ще удължи с още една година наложените ограничения в размера на командировъчни, които получават служителите в дипломатическите ни мисии в чужбина. Така дипломатите ще могат да взимат пълния размер на тези средства от 2017 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимус преди 8 години
И сега новия министър Ангелкова ще "поправи" цената за концесията на плажа в КК Албена .За плажната ивица в комплекса другаря Краси Станев плащаше 2,5млн лв. Сега министър Ангелкова се кани да му предложи новата, по-добра цена от 500000лв.Не е ясно защо е този жест,но...
3
0
 
2
 
! Отговори
НЕНЧЕВ преди 8 години
ЕЙ,ДАЛАВЕРАДЖИИ И ДАЛАВЕРАДЖИЙКИ ,ВРЪЩАЙТЕ ВЕДНАГА ПЛАЖОВЕТЕ НА СЪОТВЕТНИТЕ ОБЩИНИ И СПРЕТЕ ДАЛАВЕРАТА НАРЕЧЕНА КОНЦЕСИЯ ! СТИГА С ТАЯ СЕДЕСАРО-ЛИКВИДАТОРСКА МИСЪЛ ,ЧЕ ДЪРЖАВАТА Е ЛОШ СТОПАНИН ! НА ЕДИНИЯ ПРЪСТ НА БИВШЕТО "БАЛКАНТУРИСТ" НЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ МЕРИТЕ - ТОГАВА ИМАШЕ ТУРИЗЪМ И ПРИХОДИ ОТ ПЛАЖОВЕТЕ ,КАКТО И В МНОГО ДРУГИ ОТРАСЛИ ! СЕГАШНОТО Е ДА-ЛА-ВЕ-РА !
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ТЯ ЛИЛИТО ЛЕТОТО ГИ ОПРАВИ ПЛАЖОВЕТЕ ,СЕГА ОПРАВЯ МАГИСТРАЛИТЕ , ХАНЪМИТЕ ДАЯ ОПРАВЯТ НЕЯ , ТЯ ГЛАДНА НЕ Е СТОЯЛА НА СТУДЕНО СЪЩО , ДАНО ГОСПОД ГЛЕДА И ВРЪЩА НАТОЗ ИСТРАДЪЛ НАРОД МЪКАТА ДА ТЕГЛИ , НЯМА ОПРАВИЯ СТЕЗИ ПРИЯЛИ УПРАВНИЦИ
1
1
 
4
 
! Отговори
е да де преди 8 години
Едната калинка сдава на другата и какъв ще да е ефекта или става въпрос кой да *** от "правилния" концесионер.