Нелепо: Мъж се подхлъзна на леда и почина

Човекът починал преди лекарите да пристигнат
6 яну 2016 15:44,
21
Нелепо: Мъж се подхлъзна на леда и почина
Снимка: архив Булфото

50-годишен мъж почина, след като се подхлъзна на заледен участък. Трагедията се е случила в близост до Руски паметник в Шумен.

Когато медицинският екип пристигнал на място, човекът вече е бил починал, съобщи началникът на Центъра за спешна медицинска помощ д-р Илиян Илиев, цитиран от "Дарик".

Мъжът е открит без документи. Самоличността му се изяснява.

Заради опасните поледици днес е обявен оранжев код във Видин и Монтана. Ледът стана причина в Плевен да бъде отменен Богоявленския ритуал по хвърляне на кръста във водата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: шуменмъжлед
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
8
 
32
 
! Отговори
Коментатор преди 8 години
Ще се окаже че е получил удар или инфаркт.
16
9
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За "изядения" професор така и не можаха да представят нито едно доказателство, че "новината" е вярна. Нито пък в района има такава глутница кучета, живея точно там.Така че, по-кротко с "фактите"!
15
8
 
37
 
! Отговори
тихомир томов преди 8 години
Ангелът пратен от Господ явно е пристигнал преди лекарите !
14
8
 
42
 
! Отговори
Жан Габен преди 8 години
Аз не моа да разбера защо тъмносините само сучат от тая държава? Взимат помощи, пари, дърва за отопление, храна.... а защо никой не ги изкара на улицата да чистят леда и да метат улиците за да си изработят поне това което държавата им дава????
13
10
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
за това като вожда Ти Кво Ун или неговата наложница Лилиту - по две филии, 12 банички и три кисели млекца на закуска и тогава падане нема. има само търкаляне. не би бъркат падания, ледове снегове, търкаляте се само у калта и ви е гот. мир на прахта на човека.
12
11
 
32
 
! Отговори
от 1 до 5 преди 8 години
Аз за удар в статията не прочетох
11
11
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Премиера ни е същия, като кметовете.Обясненията им са от вида: то вали и трупа, защото така е в природата ... няма какво да направим... на пролет ще се стопи
10
8
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Свършете си работата и почистете една година улиците.
9
8
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кметовете са отговорни за това снега в града да е изринат. В моят град кмета нищо неправи по този проблем със снега. Дано да не завалява огромен сняг, че тогава не ми се мисли.
8
11
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ееееее,де такава новина и за Премиера!
7
8
 
59
 
! Отговори
От опит знам, че преди 8 години
в заледено време не трябва да се ходи с ръце в джобовете защото при падане не можеш да предпазиш главата. Не, че човешкият череп е крехък, но ударът става с голямо ускорение. Не знам какво е станало с клетия овечец, жалко.
6
8
 
50
 
! Отговори
stan преди 8 години
Не ми звучи нелепо...случва се постоянно от падане хора да умират. Човешкия мозък не е защитен, паднеш ли на глава си game over.
5
8
 
73
 
! Отговори
Нашенец преди 8 години
Представятели си, другарката Павлова се подхлъзва... става и по телевизията казва, че всичко е почистено и да не мрънкаме!
4
8
 
53
 
! Отговори
до 4 преди 8 години
Руски паметник има и в други градове, не само в София. Чети по- нагъсто! За Шумен става въпрос. Иначе и София не е "цъфнала и вързала" в това отношение...
3
8
 
56
 
! Отговори
До №1 преди 8 години
Не от подхлъзването, а от удара след него...
2
17
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не вярвам да има друга столица, претендираща да е Европейска, в която човешкият живот да няма никаква стойност. Преди време пък един професор го изядоха кучета, пак ей така, посред бял ден на тротоара.Обаче крадлата със скромната усмивка не иска да подава оставка.Факт.
1
35
 
43
 
! Отговори
Айс Кюп преди 8 години
не знаех, че от подхлъзване се "почива"