Джип разби стената на магазин… Следва обир за 25 бона!

Бандитите удряли колата в тухлата пет пъти, за да я пробият
19 мар 2016 20:13,
55
Джип разби стената на магазин… Следва обир за 25 бона!
Кадър: Нова телевизия

Бандитите у нас стават все по дръзки. Доказва го поредния нагъл обир, извършен след разбиване на стена с джип. И то краден.

Бруталната случка се е разиграла в ранните часове на 16 март. Тогава маскирани мъже успели да разбият тухлената стена на хранителен магазин, след като пет пъти се блъскали в нея с джип, разказа историята репортаж по ”Нова телевизия”. За около осем минути обирджиите успяват да отмъкнат повече от 444 стека цигари на обща стойност около 25 000 лева.

С този магазин семейството на Илка изкарва прехраната си вече 26 години. Тя признава, че и преди са ставали жертва на кражби, но нито една от тях не може да се сравни с тази от 16 март. 

"Дал си си живота, здравето и престъпниците ти го взимат за минути. Чувствам се безсилна, няма кой да ме защити”, споделя през сълзи Илка.

Дъщеря й Милена била на 11 години, когато родителите й отворили магазина. Днес младата жена описва чувствата си след обира така: ”Все едно ме удариха в душата”.

Милена разказва, че на охранителните камери се вижда, че джипът е опитал да събори първо едната стена, но след два удара в нея се отказал. След това се насочва към другата. Опитва един, два, три, четири пъти. Успява да разбие тухлената стена от петия път. Тогава бандити излизат и започват да товарят стековете в него.

Откраднатият джип все още не е намерен.

И собствениците на магазина, и от полицията са категорични – обектът е проучван, а престъплението - планирано.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
2
 
! Отговори
до 47 преди 8 години
А ти кво караш? Немска каруца? ОООО - два *** един до друг, VW /Volkswagen/ - завършва на ваген - жрнски полов орган. BMW - вози като каруца и си е каруца. Не замесвам Мерцедес, защото са качествени.хайде всички почитатели на немските каруци да започнат да слагат "-". :))))))))
39
5
 
2
 
! Отговори
rrenovod преди 8 години
Рено Форум. Renault Forum за любителите на марките и моделите на Renault Group. Регистрацията се прави от вас, мненията се администрират от вас, "майсторлъкът" се управлява от вас, успехът с безплатни обяви зявиси от вас. Вие управлявате всичко....., от вас! Можете да ни намерите на renault.free-forum.net/index.php.
38
0
 
26
 
! Отговори
гурбетчия преди 8 години
Ок да оставим на страна злобните коментари и да видим реалноста.Значи имаме крадци и полицаи.Работата на крадеца е да краде,а на полицая да го хване.Е сега е питане кой си е свършил работата?Не че се заяждам......само питам.
37
3
 
4
 
! Отговори
Nikolay преди 8 години
A zashto ne si plashtate danacite i osigurovkite na rabotnicite vi?????????????
36
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако се впретнат полицаите, има начин бързо да ги хванат. Но аз лично се съмнявам. В България никой не работи както трябва, защото не му пука за никого. България е едно голяма село и всичко се знае. Терориста в Брюксел го хванаха, защото са разбрали че от този адрес се поръчват голямо количество пици. Нали тези цигари трябва някъде да се пласират, ако трябва да наблюдават, ако трябва да подслушват, но трябвя дя ги хванат. Но мисля, че хората ще пият една студена вода.
35
2
 
17
 
! Отговори
Ха, ха, хаа преди 8 години
ЦИГАРИТЕ СА ОТДАВНА ИЗПУШЕНИ, А И ОПРАВДАНИЯТ ОТ МВР Е ИЗМИСЛЕНИ. СЕГА БИВА ДА ИМ СЕ ГЛАСУВАР ОЩЕ ПАРИ И ЩАТ, ЗАЩОТО.... ТАКА Е УДОБНО, НО КРАДЦИТЕ МАЙ ОБРАХА ПАРИТЕ
34
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За такава голяма партида не е проблем да се извадят номерата на цигарите, и по това да се търсят.Но някой трябва да се спрегне в работа, а тя си е доста за да бъдат намерени.
33
0
 
27
 
! Отговори
dc преди 8 години
Добре,ва!Къде се е случило туй ,ва?
32
4
 
45
 
! Отговори
смехурко:)))))) преди 8 години
Къде е полицията :))))))))))))))))))))))))))))))ще стачкува за заплати и бонуси.Но какво са свършили Нищо срещу пари и бонуси.Обвържете заплатата с резултата.В един магазин ако няма продажба няма и заплати.В една фирма ако няма продукция няма заплата не БОНУСИ...........................ИЗВОДА Е Няма и законодателство нито съдебна система А за Гл Прокурор и Прокуратура :))))))))))))))))))))) Смях в парламента.
31
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не се занимавам с търговия, но знам от познати че цигарите са с много ниска норма на печалба, като отвен всички други контроли, продажбата им се контролира и от митниците. Продават ги, защото привличат клиенти и за друга стока.
30
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Мнение 18 Като не е забранено защо не? Печелят в пъти повече от оборот.
29
26
 
11
 
! Отговори
Сп???нс преди 8 години
440 стека цигари !? Крайно време е да се въведе по строго законодателство относно продажбата на цигари и тя да става в специални магазини , а не както сега на всякъде ---
28
1
 
2
 
! Отговори
ник до 16 преди 8 години
Ми какво пишеш, тогава???
27
4
 
18
 
! Отговори
боко преди 8 години
как на никой не му направи впечатление количеството цигари? Това са 4500 кутии цигари. Ако зарежда веднъж седмично, то този СЕМЕЕН магазин трябва да продава по 650 кутии на ден!!!
26
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жената да си бачка и да изсипеш 25 бона пак няма да ти се разсърди.
25
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В бойколандия това е ежедневно явление - ако не те утепат на пътя ще те оберат до шушка!
24
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 24 Обичат мъжа истински и силно. Известно е че 99% от разводите и разделите са именно заради пари, когато някой член от семейството, l,връзката не носи достатъчно пари и е без работа бива изгонен и го напускат. Останалите приказки са за Лека нощ деца и разни алабализми за наивни душици. Живота и твърде скъп, освен това и е материялен.
23
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А Бъчварката отчита успехи и според Боко всичко ни е наред - да се маха мониторинга над България? Как бе Боко, не виждаш ли? Тези крадат джип никой не ги лови, карат го по пътищата никой не ги лови, отиват блъскат се 10 минути с него, разбиват стени и пак никой не ги лови? Каква наглост нали, ами да като знаят, че полиция на практика няма, защо не?
22
5
 
41
 
! Отговори
NY преди 8 години
ех каква държава, с кеф да я напуснеш!
21
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много Жени са изпитвали същото даваш сърце в това което правят и пфу....само те си знаят какво e за да достигнат това ниво.