Европриемливата коалиция у нас - ГЕРБ, ДПС и "Воля"

Марешки: Патриотите не са удачен за Европа партньор на ГЕРБ
Обновена: 2 апр 2017 15:35 | 2 апр 2017 11:22, Александър Попов
164
Европриемливата коалиция у нас - ГЕРБ, ДПС и "Воля"
Снимка: Булфото, архив

Лидерът на "Воля" Веселин Марешки направи интересна прогноза за бъдещия кабинет. Докато всички анализатори смятат, че Патриотите са незаобиколим фактор, той изрази мнението, че политическите сили, които са евроатлантически и добре приети в Европа, са ГЕРБ и ДПС. "Воля" също щяла да бъде приета в някоя от европейските партии, заяви той пред Нова тв.

Още по темата

Все пак той начерта и втори вариант, ако ДПС не е добре приета у нас.

"Коалиция може да има между ГЕРБ, Патриотите и "Воля", обаче патриотите не са приемлив партньор на ГЕРБ от гледна точка на Европа", смята Марешки.

Той заяви, че засега не е водил никакви разговори с Бойко Борисов за подкрепа за правителство след изборите, но и подчерта, че няма да влиза в ролята на подкрепящи.

Бизнесменът коментира и обвиненията за дъмпинг на горивата на неговите бензиностанции.

"Аз съм най-проверяваният човек в държавата. Не се оплаквам, всичко във фирмите ми е изрядно", категоричен е той.

Веселин Марешки отхвърли и твърденията, че горивото му е некачествено като се аргументира, че досега няма оплакване от нито един шофьор, че колата му не пали. И се закани да отваря бензиностанция след бензиностанция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
0
 
7
 
! Отговори
Душевно Болен преди 7 години
Нищо ново под слънцето. Посредствени актьори , с променен грим , други маски и с други дрехи излизат на политическата сцена да играят отново една до болка позната ни политическа пиеса. Играна, преигравана и гледана , та чак втръснала вече. Сюжетът, ролите, действието на пиесата е без промяна, ето защо и поуката от нея е до болка познат на зрителя.
92
1
 
10
 
! Отговори
РадостинРадуков преди 7 години
"ГЕРБ ,ДПС и ВОЛЯ са трите единствени партии евроатлантически ориетирани " Веско Бензина да спре да го пие това гориво !
91
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По този повод може да има три възможни отговора : 1. Да се изкаже благодарност на другаря Марешки за проявената бдителност . 2 . Имаме каца с мед и г-н Марешки в лъжичката . 3. От Народния Епос знаем , че всяко ЧУДО се случва най - малко ТРИ пъти . Когато Руснаците дойдат за трети път у нас , никой не знае къде ще се дяваш тогава .
90
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За Марешки се знае, че е проект на Борисов, досущ като оня Яне, който уж щеше да го уволнява :)Според мен това ще бъде поредната уродлива коалиция на БКП.За всички е ясно, че БСП И ГЕРБ са продукт получен от разделянето на БКП с цел да продължи своето съществуване! Това личи и по обвързаността на хората в тезии две партии с лица от БКП. Това е като при деленето на ядрото на атома :) Това са два от по-тежките елементи а има и по-леки, видни са в почти всяка друга партийна формация :)
89
1
 
11
 
! Отговори
Музикант преди 7 години
Нещо и цъфнал гербер спря да се чува ! Саму вой на чакали !?
88
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А как ще се бориш срещу монополите? Като отваряш бензиностанция след бензиностанция и аптека след аптека ли?
87
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бивша мутра за трети път ще ни управлява.Не се учудвам че 500г,сме били под турско робство.Сега сме под мутренско робство вече 27г.Дано не са 500.
86
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Марешщи продава безакцизни горива. То това го доказаха от лукойл показаха къде са танкерите, къде разтоварва, държавата нищо. Дефакто той всъщност печели много защото акциза е половината цена на горивото. Липсата на реакция от държавата и затварянето на очите значи само едно. Марешки и партията му са проект на ГЕРБ. Дефакто Марешки е бушон на Борисов. Така че театрото къде го играе Борисов е тотален фарс. Тия хора ни помислиха за кръгли ***.
85
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен до 103 преди 7 години
Заради такива ***.а.ци като теб сме на това положение.Не може да сме развита държава след като Винету ще бъде премиер отново.
84
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 102Толкова *** човек като тебе не съм виждал нито чувал. Ами кой да е Премиер , Нинова бивша СДС-арка и първи крадец изгонена за корупция от нейния съпартиец Станишев . Марешки , който се чуди на кой свят с неговите мижави 4 % , ДПС ли искаш . Ама много прости хора в този сайт .
83
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Винету ли ще е пак премиер.
82
1
 
23
 
! Отговори
Хм преди 7 години
Боко може и да е Тиква,ама добре знае,че пусне ли ДПС във властта,повече победа,пък била тя и пирова няма да види!Който е правил коалиция с тях,все е фалирал-СДС отиде по дяволите,НДСВ даде фира изцяло,а БСП падна на санитарния минимум.Няма никаква причина ГЕРБ да смята,че ще избегне тая съдба!Иначе сигнали от ДПС се подават непрекъснато,а медиите на Прасчо се скъсват да хвалят Винету....Началниците(на Боко) са си началници,ама ако изхвръкне от властта,кел файда,дето ги е слушкал!
81
1
 
13
 
! Отговори
Тоя пък ... преди 7 години
Тоя пък къде се слага?!? И за какво точно им е притрябвал на ГЕРБ, след като ГЕРБ могат да си направят коалиция И С ПАТРИОТИТЕ И С ДПС, без участието на друга партия?!?
80
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен до Музика преди 7 години
Музиката ще стане още по хубава когато се вдигнат всичките потребления, ток, вода, газ.И тогава може да има строшени ГЕРБЕРСКИ муцуни.Как мислиш музиканте?
79
2
 
18
 
! Отговори
Национален Легион преди 7 години
Цяла Европа е сбъркана... Не разбраха ли, че либерали, демократи, социалисти са си същите тъ,пунгери... Трябва в цяла Европа да спечели крайната десница, че тогава да ги видя...
78
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стабилни коалиции се задават...и избори наесен или най-късно догодина
77
19
 
8
 
! Отговори
музика преди 7 години
Виенето, носещо се от глутницата антигербери, приятно гали слуха. Добре свършена работа!
76
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е новия триглав змей.Дупе да ни е яко.
75
0
 
13
 
! Отговори
Благоев преди 7 години
Е на това му се казва ; С две думи да се застреля в крака!
74
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аха,пляснаха с ръчички и се прегърнаха с турците.Така ,така.Сега им гледайте сеира като се разпадне ЕС как ще се кълнат във вечна вярност на Русия.Сега са европейци,утре,руснаци,после американци турци - където има келепир.