Европриемливата коалиция у нас - ГЕРБ, ДПС и "Воля"

Марешки: Патриотите не са удачен за Европа партньор на ГЕРБ
Обновена: 2 апр 2017 15:35 | 2 апр 2017 11:22, Александър Попов
164
Европриемливата коалиция у нас - ГЕРБ, ДПС и "Воля"
Снимка: Булфото, архив

Лидерът на "Воля" Веселин Марешки направи интересна прогноза за бъдещия кабинет. Докато всички анализатори смятат, че Патриотите са незаобиколим фактор, той изрази мнението, че политическите сили, които са евроатлантически и добре приети в Европа, са ГЕРБ и ДПС. "Воля" също щяла да бъде приета в някоя от европейските партии, заяви той пред Нова тв.

Още по темата

Все пак той начерта и втори вариант, ако ДПС не е добре приета у нас.

"Коалиция може да има между ГЕРБ, Патриотите и "Воля", обаче патриотите не са приемлив партньор на ГЕРБ от гледна точка на Европа", смята Марешки.

Той заяви, че засега не е водил никакви разговори с Бойко Борисов за подкрепа за правителство след изборите, но и подчерта, че няма да влиза в ролята на подкрепящи.

Бизнесменът коментира и обвиненията за дъмпинг на горивата на неговите бензиностанции.

"Аз съм най-проверяваният човек в държавата. Не се оплаквам, всичко във фирмите ми е изрядно", категоричен е той.

Веселин Марешки отхвърли и твърденията, че горивото му е некачествено като се аргументира, че досега няма оплакване от нито един шофьор, че колата му не пали. И се закани да отваря бензиностанция след бензиностанция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Марешки трябва да стане председател на КЗК. Той на практика показа, че картел за горивата ИМА. Оттук и извода че платените държавни служители на КЗК или не ги виждат или пред очите им се диплят едни пачки.
52
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Едно време му викаха ТКЗС сега му викат коалиция
51
6
 
16
 
! Отговори
Дедо Йоцо преди 7 години
Поредния клоун, чиято партия ще изчезне до една година!!
50
5
 
16
 
! Отговори
jojo преди 7 години
Този се взе на сериозно май :D
49
5
 
8
 
! Отговори
ивчо преди 7 години
абе гьозбояджия е веско, ама нафтичката бива. То не е случайна приказката за киселито грозде и лисицата.Близо 1/3 от дизелутв в Бг си карат вече повече от година и си свиркат. Сега и в шопско люлин и перник по винкелщрасе ще се възползват.
48
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Samo DOST, bes DPS
47
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя си купи изборите с евтин бензин. Да попитам г-на защо след изборите вече не предлагате 100 октана бензин? :D
46
6
 
13
 
! Отговори
Проблемът е там, че преди 7 години
не само петролните фирми си имат картел.В много други сфери трябва да се появи по един Марешки.Ясно ли ви е сега, защо от 1945 г. до днес някои се опитват да държат българина в бедност и унизителна зависимост?Защото мислещият човек, щом забогатее, започва да се старае да нормализира цялата държава. Това не е по силите само на един богат човек. Но като се съберат голям брой заможни (тоест, независими) и известен брой много богати (тоест, с големи възможности), те вече са сила!
45
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
това е истината и ще има стабилно правителство за 4 години а патриотите ще се разцепят след няколко месеца като им секне кранчето и шантажа
44
5
 
4
 
! Отговори
Смешници преди 7 години
Много възхвала по Качински и Орбан, ама само на думи. Ако се емигрира всички в Германия. Баси шизо_рениците.
43
7
 
12
 
! Отговори
Дело на картела преди 7 години
Данданията срещу Марешки си има причина.Някои си създадоха картелче и не искат то да бъде разритано. Нали в институциите са назначили свои добре платени послушковци, мислеха си, че никой няма да им развее кирливите ризи.Обаче се оказа, че не само обикновеният гражданин може да се опълчи срещу тях.
42
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този открадна референдума ,после електорат ,сега се сили към държавата !!!
41
8
 
8
 
! Отговори
OSMAN PASHA преди 7 години
Bulgarska mu rabota Vse oshte divi 21 vek.
40
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щом Велизар Енчев се опитва да дискредитира Марешки,значи Марешки има положителни качества и е като трън в з/дника на някои, които си бяха въобразили, че са успели да яхнат България и да я доят като крава в своя полза.
39
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Що триш комнтарите за Патриотите , толкова ти е страх
38
1
 
27
 
! Отговори
щщд преди 7 години
Така наречената "Европа" хич не харесва и Качински, но на него не му дреме и си провежда прополската политика. Не ходи да се мазни на Меркел и не се целува с Юнкер ,казано иначе не им цепи басма. Затова и поляците,с всичките им кусури се чувстват свободни, а ние сме постоянно под нечие чуждо робство.
37
12
 
17
 
! Отговори
ист преди 7 години
Единственният политик от който имам пряка облага е Марешки- лекарства и бензин на ниски цени. Сега мафията чрез институциите е решила да го смачка, защото им наруши далаверите. Нормално в ***.
36
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В ГРАБ ИМА ПОВЕЧЕ БИВШИ ЧЛЕНОВЕ НА БКП ОТКОЛКОТО СА В БСП!!!РАЗБЕРЕШ ЛИ, ЧЕ НЯКОЙ Е ГЕРБОРОПРОСТАК ИЗПЛЮ МУ СЕ В ЛИЦЕТО ПАК И ПАК И ПАК!!! НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ МАРЕШКИ НО ЖАЛКО, ЧЕ ВЛЕЗНА В ПАРЛАМЕНТА ТАМ ИЗОБЩО НЕ МУ Е МЯСТОТО НА ТАЗИ ПАТЕРИЦА ЗА ПАРИ !!!
35
8
 
23
 
! Отговори
Мастиката преди 7 години
Марешки при гостуването си на Венета Райкова във предаването ГОРЕЩО ,се хвали ,че имал хотел във морската градина на Варна разполагащ със фитнес и басейн а срещу 10 000 лева на денонощие получаваш момичета и наркотици,ето такива са коалиционите партньори на мутросикаджийскогерберсакоделиорманскоЕНПстатукво
34
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Обективните и независими джурналисти от Днеса продължават да трият всички коментари, споменаващи трибуквената варненска групировка, част от която е Марешки. Това към каква мисъл ви навежда? :)