Биячите от гимназията по електротехника – боксьорчета!

Двете момчета, които са на по 18 години, са арестувани
8 дек 2017 09:30,
40
Биячите от гимназията по електротехника – боксьорчета!
Снимка: Reuters

Столичните криминалисти са задържали двете момчета, които маскирани и с бухалки и метални прътове нахлуха в Професионалната гимназия по електротехника в София.

Те са на 18 години, единият от тях е криминално проявен - за хулиганство. Двамата са тренирали бокс.

Една от версиите, по които работи полицията, е конфликт заради момиче.

Още по темата
"Едва ли охранител може да спре млади момчета с палки. Ние не можем да спрем децата на входа, но можем да предпазим тези, които са вътре", коментира пред Нова тв психологът Младен Владимиров.

"Представете си ако този проблем се беше случил извън училището. Най-вероятно боят щеше да бъде много по-тежък, а можеше да има и други пострадали", настоя той.

"На базата на делегираните отчети директорът решава каква ще е охраната на училището", смята Камен Радев, старши експерт в РУО-София.

Той съобщи, че училището е одобрено за закупуването на турникет система, която възпрепятства свободното влизане на външни хора.

"Въпрос на време е тя да бъде поставена", добави Радев.

Сега в училището предстоят родителски срещи, на които ще се говори за агресията сред децата и как могат да помогнат родителите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
16
 
! Отговори
детенце преди 6 години
Г-н директор, на 18 години вече не са деца. И ще си получат заслуженото като пълнолетни.
33
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То пък едни ,,боксьорчета ,,със сопи и железа .Минали покрай бокса .
32
4
 
5
 
! Отговори
НЕ СХВАЩАТЕ ЛИ преди 6 години
Биячите са ТРЕНИРАЛИ В ШКОЛАТА нА МВР БЪЛГАРИЯ в СОФИЯ .Тренировките са в Зала която се издържа от Данъците ни .Това което се крие е - Министъра на МВР е ГЕЙ и тези Престъпници са му Пичовете който го Клатят .
31
0
 
12
 
! Отговори
123 преди 6 години
Абе всички са много ербап, докато не стане врем наистина да се действа и тогава си проличава кои са мишчиците.
30
5
 
10
 
! Отговори
SMQH преди 6 години
Тези *боксьорчета* са на Пряко Подчинение на ЗАМ . Министъра на Вътрешните Работи .Не се шегувам - Той ги Захранва с Евро Пари и е ГЕЙ .
29
0
 
13
 
! Отговори
Баладжията преди 6 години
Всяко глуповато момченце с лошо възпитание, простовати родители и куп комплекси днешно време мечтае да стане "ММА"-ец.Направо е плачевно състоянието на спорта ни в бъдеще!
28
0
 
6
 
! Отговори
10 преди 6 години
Самоуправство,когато оторизираните органи вървят след събитията!
27
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Електротехници ли да бъдат?
26
1
 
1
 
! Отговори
Exsta преди 6 години
Predstavete si, ako tesi mladi zdravi iniciativni bul grajdani, jadni za publuchna spravedliva iziava v bul obstestvoto, udat da namestiat kokalite na credissimobulgaria....kakvi kolani, kakvi gerdani, kakvi lavrovi klonki i devoiki ste gi dekorirat....?!
25
0
 
18
 
! Отговори
СПОРТИСТ преди 6 години
НА ТЕЗИ МОМЧЕНЦА НИКОГА ПОВЕЧЕ ДА НЕ СЕ ДОКОСВАТ С РЪКАВИЦИ !!! ВЪН ОТ СПОРТА .
24
0
 
13
 
! Отговори
До 14 преди 6 години
В казармата имаше и една друга казарма ,която се казваше Дисцип или Дисциплинарна рота !Ако и там не се Поправиш ,заминаваш за основен ремонт в Затвора !Там ,вероятността да те Оправят не е от най -малките !
23
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Една така лееека присъдка по бързата процедура за 3 месеца макс. Много ще им се зарадват на тесните бели ду.....та. Като ги питат после как са на излизане от затвора да отговорят "малко позабременели". След това да видим дали ще продължават да се правят на биячи.
22
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вчера един читател писа, че е имало опит за изнасилване на момиче в училището и затова тези двамата са търсили въпросния ученик. Всички скочихте на "биячите", ама никой не пита защо го търсят въпросния ученик... Много първосигнална реакция на една много еднопосочна статия! А тези, които ще кажат, че си има полиция за такива случаи, ако това е причината - моля, да си спомнят кога последно на тях полиция им е помогнала и да се включат пак!
21
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ох, сега какви неща ще им се случат в килията.
20
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че този "охранител" за какъв ч*п е там?Нали за това получава заплата!Защо не си върши работата?Като го гледам някакъв неадекватен мало умник ,вероятно пенсиониран милиционер с голяма пенсия и на туй отгоре взема и заплата!А толкоз народ има безработни!
19
0
 
7
 
! Отговори
някой преди 6 години
"Момчета"??? ия са бъдещи престъпници.
18
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Възможно е биячите да са подтикнати и използвани за други цели?!
17
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе Златенце,ти пак ли избяга от площад Македония. Ама недей така бе мило. Там се справяш по-добре. Френския много ти върви. Ето, виж, тук бъркаш делигиран бюджет с делигиран отчет. А там никога не бъркаш как да седнеш на клиента. Айде сега се връщай се на основното си работно място защото губя пари докато ти се правиш на драскач.
16
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пратете ги при Бай Ставри. Той е малко строг, но справедлив! Бързо ще им излекува агресията.
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази история ми напомня и на една друга с подобна случка в моето даскало като бях 10 клас ей така пак заради момиче мутрите на града дойдоха да го търсят заради девойка случката се разигра в град Добрич ако някой прочете поста от Добрич ще се сети за какво и за кого говоря :)