Васил Божков остава в ареста

Ново разглеждане на пети септември
26 авг 2023 19:02, Росен Стойчев
154
Васил Божков остава в ареста
Снимка: БГНЕС

Софийски градски съд определи мярка задържане под стража за бизнесмена Васил Божков, който на 25 август се върна в България, предаде репортер на БГНЕС.

Мярката е по едното дело - за хазарта и за неплатени такси за над половин милиард лева.

“С оглед гарантиране на целите мерките за неотклонение съставът намира, че адекватната мярка спрямо обвиняемия Божков е задържане под стража. Следващото разглеждане на делото е на 5-ти септември”, каза съдия Христинка Колева.

Още по темата


“Многократно съм писал писма до главния прокурор. Моля за мярка различна от задържане под стража”, каза бизнесменът Васил Божков. След решението на съда, Божков съобщи, че ще го обжалва.

По-рано днес прокуратурата поиска постоянното му задържане под стража. Васил Божков уточни, че няма какво да коментира.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още по темата: Васил Божковгледат
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
8
 
2
 
! Отговори
Ивелин Михайлов съм преди 9 месеца
До агитката на ПФК Левски. Момчета, гледайте си спокойно вечерта, и дайте да се разберем с добро, защото не знаете с кого си имате работа тук в най-големия исторически паркинг до Варна. Ще стане страшно, предупреждавам ви. Стойте си кротко. Не знаете срещу кого се изправяте.
105
10
 
0
 
! Отговори
Иви Михайлов преди 9 месеца
ПФК Левски не знаете с какво се захващате, щом тръгвате срещу най-големия исторически паркинг в Света до Варна. Ще ви смачкаме, като ГHИДИ, левскарченца!
104
5
 
3
 
! Отговори
Адвокат Хаджипръжкин преди 9 месеца
Черупахин явно е забравил, че си има работа с бати Бойко. И се е предоверил на адвоката си, който иначе е супер високо платен и много голям юрист, но в България не хваща декиш. Е... нямам някакви съмнения, че ще освободят Васето, но ще отнеме няколко месеца поне.
103
4
 
1
 
! Отговори
Доц. Петров преди 9 месеца
Пуснете човека! Не виждате ли колко е слаб?! С просто око се вижда, че докато е бил в изгнание адски е отслабнал, в подземния свет ще започнат да му викат вече Скелета, на математика.
102
2
 
8
 
! Отговори
Къци Копейкин преди 9 месеца
Щом е бил приятел и бизнеспартньор на Путин и Пригожин, ние от Възраждане сме длъжни да му помогнем, както и Ивелин михайлов от най-големият исторически паркинг до Варна в света.
101
2
 
6
 
! Отговори
Игра на Тролове преди 9 месеца
Дори не допускам Черебагин да е чак толкова наивен, че да се върне без да си е вързал гащите. Допускам обаче, че в Дубай може да е подценил факта, че в България правосъдие няма. Ако това е така, това означава, че Чуребага ще се оклепе като оса в меда, от който до скоро се хранеше. Черебухини неволи. Както казва бати Бойко - да си оправя проблемите с българското правосъдие, щом му е мерак.
100
1
 
9
 
! Отговори
Игра на Тронове преди 9 месеца
Радев само чака да му се отвори вратата, за да го помилва като великомъченик.
99
3
 
4
 
! Отговори
Гредъ преди 9 месеца
Май нещо не си е сметнал картите както трябва. Явно в Дубай е забравил, че си има работа с не кой да е, ами с Боко.
98
0
 
5
 
! Отговори
Е що го държите? преди 9 месеца
Нали излязоха информации, че е бил приятел с Пригожин, защо го държитге? Не виждате ли, че е VIP?
97
1
 
3
 
! Отговори
Горкичкия! преди 9 месеца
Е стига дее! Пуснете го... :(
96
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Бе не го мислете, ясно е, че до три дни ще е на свобода - иначе нямаше да се върне. Вероятно се е разбрал с Боко как взаимно да си изчистят имиджа, и после ще има нова вълна от хазартни зависимости в БГ. Това е положението, и е пределно ясно, не се надявайте на нещо повече.
95
6
 
9
 
! Отговори
Лелее преди 9 месеца
Този скелет си мислеше , че с долни лъжи и интриги ще успее да се спаси , ама неееее. Прокурора му го заби с доказателствата за общ бизнес с престъпника Прогожин
94
3
 
15
 
! Отговори
Наблюдател преди 9 месеца
Хайде, сега да го осъдят и за опит за държавен преврат , защото финансираше онези будали дето се търкаляха по жълтите павета и хвърляха развалени домати . С мръсни пари плащаше на Минеков , Манолова и всички платени терористи , които заради отмъщение на един престъпник вкараха страната ни в хаос и разруха .
93
12
 
4
 
! Отговори
само да вметна преди 9 месеца
Божков вече няма какво да "губи"! Нито да бяга от когото и да било! Знае твърде много за Борисов! И дано,не му се случи "нещастие" в ареста! Мисля че предстоят много интересни разкрития!Крайно време е,българина да научи повече от това което му се "представяше" до този момент!
92
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Борисов е обикновен предател който работи за интересите на германия
91
9
 
4
 
! Отговори
ЗА 95 преди 9 месеца
До АнонименБОЖКОВ ЩЕ ГО ПУСНАТ И ЩЕ СИ ЖИВЕЕ ОЩЕ ДЪЛГИ ГОДИНИ
90
6
 
1
 
! Отговори
ПУТИН преди 9 месеца
КАТО КАК БОРИСОВ СТАНА ПРЕМИЕР НА БЪЛГАРИЯ АКО НЕ БЯХ АЗ?
89
3
 
6
 
! Отговори
ПУТИН преди 9 месеца
КАТО КАК БАЖКОВ ЩЕ СТАНА НАЙ БОГАТ Н БЪЛГАРИЯ АКО НЕ БЯХ АЗ?
88
3
 
7
 
! Отговори
ПУТИН преди 9 месеца
ДАВАМ МУ ЖИВОТ ДО НОВА ГОДИНА. БГ МАФИЯ Е КЛОН НА РУСКАТА.
87
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Анонимен (84) Тъппако, съд потвърди ПОСОЯННО задържане.Сега може да обжалва на апелативен но това отнема поне 10 дни. Отделно мноооого се съмнявам да го пуснат. 90% ще го оставят няколко месеца в ареста и това ще му е края. Той вече си Дедо а ареста не е Хилтън.Толкова си глупав че и 8 ми клас едва ли си изкарал .