Подписаха сделката за БМФ

Между основните параметри на сделката са цената от 440,1 млн. лв. и инвестиции на стойност 779,88 млн. лв. за 10 години
8 авг 2008 13:03,
6
Подписаха сделката за БМФ
Снимка: Булфото

Днес официално бе подписан приватизационният договор за продажбата на 70% от капитала на „Български морски флот“ ЕАД (БМФ) на спечелилата конкурса фирма „Кей Джи Маритайм Шипинг” АД.

Договорът бе подписан в Агенцията за приватизация от директора на АП Тодор Николов и изпълнителния директор на„Кей Джи Маритайм Шипинг” Явор Илиев в присъствието на министъра на транспорта Петър Мутафчиев и на представители на собственика на фирмата купувач.

Между основните параметри на сделката са цената от 440,1 млн. лв. и инвестиции в размер на 779,88 млн. лв. за 10 години. Средносписъчният брой на плавателния състав ще бъде 2432 човека.

Вижте още

 


6
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
бай х. у. й. преди 14 години
иване, браво! най-обичам неграмотни да ми обясняват кое как е в политиката, икономиката, и въобще в живота. иначе си прав де, ама - смешна работа; бива ли да не си знаеш езика....
4
0
 
0
 
! Отговори
ИВАН преди 14 години
Сега е реда на КРЗ"фЛОТСКИ АРСЕНАЛ"АД КОЕТО СЪС СИГОРНОСТ 99,9%. ЩЕ БАДЕ ВЗЕМАТО ОТ ***. И ЗБОГОМ КОРАБО РЕМОНТ КОИТО Е ПЕ4ЕЛИВШ И ИЗХРАНВА МНОГО СЕМЕИСТВА, В ТОВА ЧИСЛО И МИНИСТЕРСТВА И ПАРТИИ. КАТО СЕ ЗАМИСЛЯ ТО ВЪВ ВАРНА САМО ОБЩИНАТА ДЕТО Е ДЪРЖАВНА. НО НЕСЪМ МНОГО СИГОРЕН.
3
0
 
0
 
! Отговори
ivan преди 14 години
Сега идва реда на КРЗ"Флотски Арсенал"АД което, със сигорност до 99,9% ще бъде купен от *** за жълти стотинки. Ами то във варна остана ли нещо което да не е на ***.ЗАСЕГА САМО ОБЩИНАТА ДОКОЛКОТО ЗНАМ Е НА ДЪРЖАВАТА
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
АЙДЕЕЕЕ *** СИ КУПИХА И КОРАБИИИИ .... ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРСКАТА МАФИЯ ...
1
0
 
0
 
! Отговори
Данькоплатец преди 14 години
Остана ли нещо не продадено в тази държава?И защо в държавни ръце губи, а в частни веднага почва да печели всяко продадено предприятие?Смяна на директорите и процент от печалбата на работници и персонал, пък да видим, дали няма да работят и при държавна собственост.НО, ръководителите са така наречената Стопанска номенклатура.Веднъж влязъл в графата ръководен персонал, ще те местят от предприятие на предприятие,независимо какъв некадърник си.Няма стимул за развитие, а и знаеш, че не можеш да станеш от директор -шлосер, колкото и некадърен да си.Пак ще си директор, но другаде..За това сме на това положение вече 20 години навсякъде, където е собственик държавата.