Трябвали ни още 30 малки курорта

Това заяви изпълнителният директор на Българската агенция за инвестиции Стоян Сталев
30 апр 2009 15:47,
28
Трябвали ни още 30 малки курорта
Снимка: Булфото

На България са й необходими още около 30 малки туристически курорта, които да са добре устроени, намират се близо до природата и не са много скъпи. Това становище изрази изпълнителният директор на Българската агенция за инвестиции (БАИ) Стоян Сталев по време на проведена днес туристическа конференция.

По думите му страната ни вече има достатъчно големи курорти и именно това би могло да е новото направление в развитието на туризма.

Според Сталев инфраструктурата остава основен проблем, без решаването на който страната не би могла да има сериозни успехи в развитието на туризма.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
0
 
! Отговори
sbcrawsldqv преди 13 години
PJ7aZn <a href="vjjxkzdbktba/">vjjxkzdbktba</a>, [url=ttkxrtcvdudj/]ttkxrtcvdudj[/url], [link=mkmjsrhxhlzx/]mkmjsrhxhlzx[/link], ztzwtszfufhw/
27
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
"...още около 30 малки туристически курорта, които да са добре устроени, намират се близо до природата и не са много скъпи." Че то не остана природа. *** . Не стига, че за тея хотели няма да има туристи, ами изсечете още гори и завземете още плажна ивица, за да направите още хотели и комплекси.
26
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Да не е имал предвид 30 Курорта от типа "остров Белене"ограничен достъп,all inclusive,развлекателна програма водена янко ваташки.нистина имама нужда
25
0
 
0
 
! Отговори
luboto преди 14 години
...stiga oshte
24
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Po-skoro nqkoi ima nujda ot djobni pari. Vmesto da se investira v tova, koeto veche ima (a to e prekaleno mnogo), tragnali da iskat poveche pari. Nai-lesno e da se razrushi prirodata! Nikakv plan za deistvie, nikakv chuvstvo za otgovornost. Takav nekomptenten chovek na takava posicia....sram me hvashta!!!
23
0
 
0
 
! Отговори
free преди 14 години
da sasipem i malkoto, koeto e ostanalo nepokatnato ot betona. posle da prodaljim i sas selata... vsi4ki 6te stavame hotelieri. bahti maloumnika!
22
0
 
0
 
! Отговори
scum преди 14 години
какво има толкова да се строи ... не престанаха с тези строежи а уж имало криза пълни глупости
21
0
 
0
 
! Отговори
онбашията преди 14 години
няма друга новина срещнала толкова единна реакция на читателя, кеф :)
20
0
 
0
 
! Отговори
stefan преди 14 години
ппален *** за какав туризам става дума боже боже
19
0
 
0
 
! Отговори
ch преди 14 години
*** ***.
18
0
 
0
 
! Отговори
Stormhead преди 14 години
Аз викам да бетонираме цялата държава, с лек последователен наклон към близката река или морето.Така няма да има нужда от инфраструктура -- където и да се изсереш, все със следващия дъжд ще го завлече я до морето, я до някой друг водоем.
17
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Не 30 ами поне 300! От Резовска река та до румънската граница, и по всички планини! Дръвче да не остане! Това трябва на тези ненаяли се ********.
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Този Сталев да вземе да се гръмне наи-добре! Какви 30 малки курорта, какви 5 лева!!! То вече нищо не става от нашето черноморие от това застроявне. Може би има жпредвид, че има възможност да гушне малко пари/ защото вече няма много за крадене/ и защо да не вземе да хвърли малко бетон по плажовете.
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
някъде другаде да *** природата!?! де.Ба и скапанато номенклатурно семенце,не се накрадохте ве,дай сега да переме още мръсни пари, "инвеститори",а па и Агенцийка си спретнали,че и директор Стоянчо -татьово синченце, - аве у.йо, по другите държави хората имат агенции за инвестиции ,но не се занимават с пране на мръсни пари,крадене от държавата и ср.ане сред природата бе! Я се разкарай тъ.панар таков!
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
На практика ги имаме. Не е необходимо ново строителство.Но има нужда от подобрена инфраструктура, освежаване, маркетинг и .... добро обслужване, не на последно място.
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Всичко се прави зада застроят и последните останали гори и защитени зони , кадето да могат да си изперат заграбените пари от държавата , затова сега мрънкат трябват още курорти .Но неказват че тези курорти ще бъдат строни от тях с парите които са откраднали.
12
0
 
0
 
! Отговори
rrrrrrrrr преди 14 години
Бай Стоян да ми даде да строя някое хотелче.
11
0
 
0
 
! Отговори
Скандинавец преди 14 години
Стой далеч от всякаква работа, свързанана с мениджмънт или стратегическо планиране.
10
0
 
0
 
! Отговори
Генчо Туриста преди 14 години
Напротив,има десетки държави,които живеят от туризъм,но не всеки го може!Затова се искат умения,а не само морета и гора.За разлика от това което е под земята и ще свърши,онова отгоре ,при здрав разум е индустрия за векове.
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Няма в света сериозна икономика и държава, която да инвстира най-много в туризма и строителството. Това е чисто *** подход и мислне.