Бърни Екълстоун с интерес за писта на Формула 1 у нас

Министър Трайков се срещнал с него в Италия
11 сеп 2010 14:36,
82
Бърни Екълстоун с интерес за писта на Формула 1 у нас
Бърни Екълстоун щял да дойде в България заради идеята. Снимка: GettyImages/Guliver Photos

Министърът на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков се срещна на 11 септември 2010 г. в Монца, Италия с президента и главен изпълнителен директор на Формула 1 Бърнард Екълстоун, съобщиха от ведомството.

Целта на срещата била да бъдат уточнени възможностите и условията за изграждане на писта за Формула 1 в България.

Още по темата

Г-н Екълстоун е проявил интерес към идеята и е поел ангажимент да дойде в България в следващите седмици, за да се запознае с проекта.

Dnes.bg припомня, че от няколко седмици у нас се вихри скандал за въпросната писта, след като набедената за инвеститор в проекта фирма Emirates Associated Business Group (ЕАBG) обяви, че няма никакво намерение да влага пари в подобно начинание.

По-късно от компанията обявиха, че са били рекетирани, а Румен Петков заяви, че има сценарий за саботаж на проекта.

 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
6te se lapne zemqta 6te se postroqt sgradi i kakvo li o6te ne no pista nma da ima ,ko 6te napravi okolovrastnoto severnata daga hotelite tam trqbva da se izgradi edno gradt4e koeto edvali 6te e v na6i dni no za dalaverata sme nomer 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1,pista samo na san ,tuk 6te ima qka dalavera :))))))))
73
0
 
2
 
! Отговори
feed преди 13 години
първо да накараме прасетата да полетят,пък после да мислим за Ф1
72
0
 
3
 
! Отговори
Honorik преди 13 години
Parvo da povi6at standarta na jivot na grajdanite i da opravqt pati6tata,a posle da mislqt za formula 1.Se 1 mi e dali 6te ima pista tuk.
71
0
 
4
 
! Отговори
ники преди 13 години
По време на метеоритния дъжд е получено писмо от Марсианската ракетна асоциация до ББ с предложение за построяване на тренировъчен космодрум на покрива на Мин.съвет.Размера на инвестицията е държавна тайна.Обмисля се пътуване до Марс на Премиера с цел подписване на предварителен договор за обекта.Пътуването ще се осъшестви с летящата чиния на Доган след влизане в сила на присъдата му,за да се икономисат средствата за наем .
70
0
 
4
 
! Отговори
Фред Астор преди 13 години
И аз имах среща с Бърни преди 1 месец и той ми каза че е силно заинтересован от построяването на писта в България.Барни искаше да се срещне с президента Първанов с когото се оказа че ги свързва стара дружба от АОНСУ.Познаваше и г-н Петков от Плевен с когото като млади са пикали в плевенските фонтани.
69
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе не е хубаво това че Трайчо е пратен там да преговаря...... Яено са обещани милиони на много хора свързани с тази далавера.....
68
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Вчера в 10:30 часа имах среща с посланика на планетата Марс. Обсъдихме съвместни бизнес начинания межу мен и марсианското правителство. Нещо такова! Въпросът е дали Бърнард Екълстоун се е срещнал с Трайчо и има той ли спомен от такава среща? Защо ли си мисля, че това е поредната измислена "новина", цел да се замаже гафа с мнимия шех и с липсата на знание на езици в целия министерски съвет с всичките му високоплатени "експерти" и служители. Ловя бас за бутилка Джим Бим, че това поредния е кьорфишек и Бърни най-вероятно дори не знае за съществуването на Трайчо Жицата.
67
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Хубаво го беше написал Радой Ралин - "*** си с рози накичи - насраното да не личи"
66
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ловя бас, че такава среща не е имало, а Бърнард Екълстоун дори не знае, че ще идва в България :)))))))))
65
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Министърът на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков се срещна на 11 септември 2010 г. в Монца, Италия с президента и главен изпълнителен директор на Формула 1 Бърнард Екълстоун, съобщиха от ведомството.Въпросът е дали Бърнард Екълстоун се е срещнал с Трайчо *** или това е поредната измислена "новина" ?
64
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
НЕЩАСТИЕТО БЪЛГАРСКО22 септември 1990 - Андрей Карлов Луканов25 януари 1995 - Жан Василев Виденов 21 май 1997 - Иван Йорданов Костов 24 юли 2001 - Симеон Борисов Сакскобургготски17 август 2005 - Сергей Дмитриевич Станишев 27 юли 2009 - Бойко Методиев Борисов
63
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Коя е бабичката от снимката ?
62
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе като се обяви новината, във всички медии се изтъкваше основния принос на Премиера Борисов, като стана гафа, всички обвиниха Р.Петков. Той че не е стока, не е - ама хайде стига с тия двойни аршини.
61
1
 
5
 
! Отговори
Ф1 фен преди 13 години
Абе всички си счупиха краката да строят писти за Ф1 у нас. Ние сме някакъв златен Клондайк за строеж на писти за Ф1. Пистите никнат като гъби след дъжд. Направо с лопата да ги ринеш тия писти за Ф1 при нас.
60
0
 
5
 
! Отговори
яааа преди 13 години
грешката е на държавен орган, а не на Р.Петков.Не четете и не разпространявайте информация, която не сте разбрали.
59
0
 
5
 
! Отговори
Qnko Aga преди 13 години
Zaduljitelno uslovie bilo firmata izpulnitel na proekta da e "Injstroy" Varna zaradi perfektnite ulitzi v grada : ))
58
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ами за протокола така да се каже.
57
1
 
4
 
! Отговори
До 56 преди 13 години
Какво ти дреме как му е името??!!
56
4
 
8
 
! Отговори
Колю Фичето преди 13 години
Щом Румен Петков се е заел с това начинание, значи ще се провали задължително. Румбата не изтрезнява и затова обърка мениджъра на частна инвестиционна компания със шейха на ОАЕ.
55
0
 
7
 
! Отговори
хаххаа преди 13 години
къв ФАЕТОН хаххаа кви са тия фолкцвагенчета --тоя АЛКОХОЛИК си КУПИ КЪЩА В ИСПАНИЯ ЗА 2 МИЛОНА ЕВРО суха пара;)))от тоя червен-проект който го въртят още докато беше кмет ПИЯН ПЕТКОВ няма да глътне по малко трийсетина милиона евро.хаххаха АБЕ МАСОНИ са в ПАРТИЯТА

Спонсорирани публикации