Борисов: Защо не падна шоуто на Слави?

Премиерът: Втрещих се, като прочетох защо "Господари на ефира" пада от екран
13 апр 2012 16:57,
417
Борисов: Защо не падна шоуто на Слави?
Снимка: БТА

"Съжалявам, че толкова хубаво предаване, което с такава ирония и чувство за хумор осмиваше елегантно и забавно цялото управление - от мен до моите министри, си отива". Това заяви премиерът Бойко Борисов по повод скандала в bTV, при който предаванията "господари на ефира" и "пълна лудница" бяха свалени от екран.

"Явно цензурата при такива хора като Георги Първанов и Сергей Станишев е жестока. Аз се втрещих, като прочетох по какви причини "Господари на ефира" пада от екран - заради цензура", добави Борисов.

Още по темата
Според министър-председателя очевидно има двоен аршин в отношението на медията към собствените й предавания.

"Ами вижте, пет дни в седмицата върви "Шоуто на Слави", което е направено с всичките тези обиди срещу мен, с всички обиди, които се казаха срещу президента Росен Плевнелиев, но на никого не му минава през ума да го цензурира, нали? Защо така? Видя се сега кой живее в медиен комфорт, но то рано или късно истината излиза наяве. Вижда се сега едни пари на кого и за какво са послужили", казва още премиерът и лидер на ГЕРБ.

Шоуто на Слави Трифонов е най-критичното предаване към Борисов и министрите му.

Скандалът между електронната медия и компанията "Глобал вижън", която е продуцент на двете предавения, не стихва. Телевизията склони да участва в обща пресконференция с продуцентската компания, но само след публично показване на договорите. Освен това тя предяви продуцентски права и върху предаването "България търси талант".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


417
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За "Шоуто на Слави" как се появи, питайте Тодор Колев.Той ще ви обясни защо и как затриха "Как ще ги стигнем американците"
38
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЧАЛГАТА, ТОВА ПОШЛО ИЗКУСТВО Е ЗАВЛАДЯВАЩО КАТО СИНДРОМА КОМУНИЗЪМ И ПОСЛЕДСТВИЯТА ОСТАВАТ С ГОДИНИ НАПРЕД, ИНТЕРЕСНО ТЕ ОСТАВАТ А ДОБРИТЕ СИ ОТИВАТ.
37
13
 
29
 
! Отговори
zuio преди 12 години
И десет мандата да има Боко Тиквата няма да направи нищо.Той е мутра-милиционер и слуга на олигарсите.
36
12
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
АМИ ТИ БЕ ТИКВО-НЕ БЕШЕ ЛИ *** НА ТОДОР ЖИВКОВ???????????ИСЕДНАЛ ДА МИ ФИЛОСОФСТВА КАКВО ТРЯБВАЛО ДА СЕ СВАЛЯ ОТ ЕФИР.ТИКВО,ТИВОООООООООООООО ТОВА ДА НЕ Е ОВЦЕ ДА ПАСЕШ ИЛИ ПОЖАРНИКАРСКИ МАРКУЧ ДА ДЪРЖИШ.ДА ГО РЪГНА НА ЖЕНКА ТИ В МАЗНАТА ***
35
4
 
21
 
! Отговори
Гоце преди 12 години
Още ли се гледа тази медия,която преди 1 година ни нарече алкохолизирани *** и милееше за къщата на царя свинар Киро ,а Славка бързаше да оправдае онова къдраво пседожурналистче?
34
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Как да са ги спряли? Я кажете няма ли сутрин по всички ТВ "Господари на ефира"? МС не е ли "България търси талант". И като резултат "Пълна лудница".
33
2
 
22
 
! Отговори
Браво само така преди 12 години
М да хората гладни , но затова пък цирка е бълвоч .
32
12
 
37
 
! Отговори
Сидеров преди 12 години
"Втрещих се като прочетох" : )) От кога Тиквата е започнал да чете ?
31
16
 
34
 
! Отговори
zuio преди 12 години
Боко Тиквата е най-простият държавник в цялата ни история добре ,че краят му е близо.
30
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ееееее малко да се скрие борисов!!то бива бива да се показва всеки ден....!пи ар - а му го преекспонира!малко да ни домъчнее за него!
29
3
 
24
 
! Отговори
Цензура до дупка! преди 12 години
Гарантирано от ГЕРБ !!!!!!!!
28
12
 
32
 
! Отговори
БЕЗПРИСТРАСТЕН преди 12 години
ТО СЕ ЗНАЕ ОТДАВНА ЧЕ СЛАВИ ТРИФОНОВ Е *** НА ПЪРВАНОВ. А БТВ Е ПЪРВАНОВА ТЕЛЕВИЗИЯ. АМИ Я ДА ВИДИМ, КАК СЛАВЧО НАПРАВИ МИЛИОНИ В ТЕЛЕВИЗИЯТА. Я ДА ВИДИМ ОБЩИТЕ ИНТЕРЕСИ НА СЛАВЧО С ПЛВДИВСКИЯ ГЕРГОВ. КОИ МУ ДАДЕ НА СЛАВЧО АПАРТАМЕНТ В КОМПЛЕКСА "СЛЪНЧЕВ ДЕН" И ЗАЩО ? КОЛКО ПЪТИ ТРИФОНОВ Е КРИТИКУВАЛ ПЪРВАНОВ И СТАНИШЕВ ? ТОВА НЕ Е ЛИ ТЪРГОВИЯ С ВЛИЯНИЕ В МЕДИЙНИЯ ЕФИР ? КАКВА Е ВРЪЗКАТА НА К.ГЕРГОВ С ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ ? И СЛАВЧО ДА НЕ СЕ ПРАВИ НА" НИ ЛУК ЯЛ,НИ ЛУК МИРИСАЛ" .
27
21
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не съм фен на Слави, но той винаги е бил опозиция на официалната власт. Но някои от преобладаващата част чалгарчета подкрепящи герб, няма как да го знаят, защото тогава са били началното училище, а другите по-възрастни не искат да си спомнят, както не искат да си спомнят мутро-милиционерското и БКП минало на герб. Само да припомня как "Виден-офф" помогна да бъде свалено правителството на Виденов. Като благодарност, след като започнада го критикува, Костов го натири по мазета и кабеларки. Да не забравяме как подиграваше Симеон, след това Станишев. Нали в неговото предаване Доган за първи път публично призна за обръчите от фирми и това беше първият бонус на ББ да тръгне към власта. Още повече, че това е ШОУ. Работата на повечето независими медии в демократичния свят е да бъдат коректив на власта, а не ***. Гледащите с интелектуалния си капацитет, ще отсеят и ще преценят истината от лъжата. Жалкото обаче е, че вече сериозните медии в България( и не само у нас) са се превърнали в придатък на официалната власт, независимо каква е тя.
26
9
 
15
 
! Отговори
До 17-ия галфон: преди 12 години
Да ми ручаш коМУСТИческия, гербераст неграмотен!!! Бая след като измре ваш`та тъпунгерска прослойка ще ни има, *** проста да онодя!
25
3
 
41
 
! Отговори
tosh преди 12 години
само да отбележа, че никой насила не ви слага телевизорите на БТВ.Аз спрях да я гледам още когато пуснаха вече втория турски сериал.Ако сте истински българи спрете да гледата тази телевизия и всичко ще си дойде на мястото.А иначе относно рейтингите, които надуват постоянно, не им вярвайте.
24
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво на учените! Открили са нова порода павиан, че са го и снимали. Хубава е снимката на павиана по-горе, но кой пък е тоя Борисов от заглавието? Знае ли го някой?
23
28
 
22
 
! Отговори
hit преди 12 години
Щото *** ***,Шоуто на Слави е едно от най състоятелните и професионални неща правени някога у нас.Тиквата е актуален от 5г ,а Слави от 20......И не ми се правете ,че вечер докато мокрите скапания си мозак на три ракии не си пускате тайно поредното предаване на Слави.Иначе алтернативата ви е само издуханата кифла с косматите крака,която мие чиниите преди лягане,*** ГЕРБЕРСКИ.Да ви го таковам на крадците мръсни.Мишки!
22
33
 
19
 
! Отговори
jo преди 12 години
ББ номер 1 :) Другите *** ...изкуфели ***...
21
8
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бойко, Бойко, да знаеш сега как ще вдигнеш рейтинга на Слави-то, не е истина просто. :D
20
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тиквата се усети, че "Шоуто на Слави" е залязващо предаване и веднага се разграничи от него. Да добави нови гласове и да му вдигне рейтинга.