Борисов: Защо не падна шоуто на Слави?

Премиерът: Втрещих се, като прочетох защо "Господари на ефира" пада от екран
13 апр 2012 16:57,
417
Борисов: Защо не падна шоуто на Слави?
Снимка: БТА

"Съжалявам, че толкова хубаво предаване, което с такава ирония и чувство за хумор осмиваше елегантно и забавно цялото управление - от мен до моите министри, си отива". Това заяви премиерът Бойко Борисов по повод скандала в bTV, при който предаванията "господари на ефира" и "пълна лудница" бяха свалени от екран.

"Явно цензурата при такива хора като Георги Първанов и Сергей Станишев е жестока. Аз се втрещих, като прочетох по какви причини "Господари на ефира" пада от екран - заради цензура", добави Борисов.

Още по темата
Според министър-председателя очевидно има двоен аршин в отношението на медията към собствените й предавания.

"Ами вижте, пет дни в седмицата върви "Шоуто на Слави", което е направено с всичките тези обиди срещу мен, с всички обиди, които се казаха срещу президента Росен Плевнелиев, но на никого не му минава през ума да го цензурира, нали? Защо така? Видя се сега кой живее в медиен комфорт, но то рано или късно истината излиза наяве. Вижда се сега едни пари на кого и за какво са послужили", казва още премиерът и лидер на ГЕРБ.

Шоуто на Слави Трифонов е най-критичното предаване към Борисов и министрите му.

Скандалът между електронната медия и компанията "Глобал вижън", която е продуцент на двете предавения, не стихва. Телевизията склони да участва в обща пресконференция с продуцентската компания, но само след публично показване на договорите. Освен това тя предяви продуцентски права и върху предаването "България търси талант".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


417
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
279
5
 
13
 
! Отговори
Волен преди 12 години
Докато ДС държат медиите ,комунистите винаги ще се ползват с медиен комфорт!Ако ще не ББ,а Обама да ни е МП,Слави и останалите медии ще го плюят!
278
5
 
15
 
! Отговори
до 351 преди 12 години
Виж кои държат медиите.Комфорта на Първанов е по линия на ДС.Собственикът на телевизите от групата на "7 дни ТВ" Георги Агафонов е бил агент Здравков, собственикът в "Балкан българска телевизия" АД Петър Манджуков - агент Омортаг, а основателят и собственик на "Дарик радио" Радосвет Радев - агент Карак, вербуван през 1988 г. от Шести отдел на ДС. Като собственик на "Класик ФМ радио" е осветен и рекламно-медийно-туристическият бос Красимир Гергов, който е бил щатен служител на ДС. Не че е кой з
277
15
 
17
 
! Отговори
GUNCHO преди 12 години
Борисов: Защо не падна шоуто на Слави? ------- A zashto ne padnesh ti TIKVO
276
7
 
29
 
! Отговори
Възмутен преди 12 години
Новините по телевизията са тотално манипулирани. Никой не говори за стотиците хора починали в следствие на затварянето на десетките болници!!! Хора умират, а Бойко и сие се усмихват доволно и режат си скапаните ленти докато извършват национален геноцит!!!! Това е някакъв театър на Абсурда. Аман от "Актьори в Армани"!!!
275
5
 
11
 
! Отговори
До Антон преди 12 години
Абе то няма предаване където ББ да е хвален.Само в ТВ7 са благо настроени.Има едни трима социолози дето обикалят всички телевизии и плюят ББ в хор.Да не говорим за дарик радио.Пусни си го в 10 сутринта и тогава ела да ме лъжеш за Слави.Слави го прави най-бездарно между другото (плюенето).
274
16
 
16
 
! Отговори
Антон преди 12 години
Шоуто на Слави е единствения коректив на властта.Никой друг не смее да каже,че царят/разбирай Бойко Борисов е гол/.Единствената ми забележка е да намалят малко чалгата.
273
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тук има един смел Матрозов,който вероятно срещу стабилно възнаграждение венцехвали лубимия си вожд,който за три години съсипа и това което беше направено и ни върна 20 год.назад.Няма никаква разлика между Бойко и комунистите.Да не говорим,че с Първанов са първи дружки.
272
12
 
19
 
! Отговори
nqkoi-drug преди 12 години
Не ми е ясно как Първанов и Станишев правят цензура без да имат власт. Може би Б.Б. или Ц.Ц. им оказват пълна подкрепа, защото както знаем цензура могат да правят само управляващите.
271
23
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
От ранна утрин до късна вечер обратните кухоглавите комуноиди не спират да пищят срещу Борисов, абе *** недоклецани, не разбрахте ли най-после, че вече сте извън управлението на страната още поне 3 петилетки, аман от *** *** ей! Бат Бойко тотално и за пареден път ви разтърти червените трътки по изборите, направи ви за смях и сега ревете по цял ден като пребити педерунгелчета! Ама то *** Кутув е виновен - дъртия *** за да се хареса на Станишко измисли тая платена пасмина да *** ежедневно сайта с лъжите и измишльотините си. Ей *** *** от БСП, ако не ви харесва Бат Бойко и ГЕРБ - марш в С. Корея, там да лапате червени комунистически *** на воля. И се пазете от триперливия си дедо Гоцко - агента от ДС, че ще ви трипероса всичките без никакво угризение на съвестта, защото просто няма такава!
270
8
 
9
 
! Отговори
anonimen преди 12 години
mnogo dobre go kaza za slavi.sajaliavam za gospodarite,.a na boiko pojelavam samo napred.za6toto ne e gaden kato komuniagite.neznam koi im viarva o6te.kato umrat 4ervenite babi4ki 6te vidim.nima da se dava6 boiko nie sme s teb .pove4eto xora ti viarvat.
269
6
 
25
 
! Отговори
хаха преди 12 години
"Явно цензурата при такива хора като Георги Първанов и Сергей Станишев е жестока." Интересното е как след като *** не са на власт, как така те пак са виновни? Нали Бате Боко скастри всички видове институции, медийни сили и контроли към тях като сложи свои гора?!
268
8
 
4
 
! Отговори
anonimen преди 12 години
krabo na boiko.mnogo dobre go kaza za6to ne padne predavaneto na slavi.za6toto e podmazva4 na kradlivite komunisti.te sega mu zavijdat 4e pravi ne6to ponei zlobeat. davai taka boiko naroda ti viarva
267
11
 
11
 
! Отговори
ЦК на БКП преди 12 години
СТАЛИН-ТИТО-БОРИСОВСТАЛИН-ТИТО-БОРИСОВУРААААААААААААААААААА !!!!
266
18
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Червените драскачи наистина са пълни ***, не могат да разберат че със злобните си, елементарно-пропагандни простотии просто ядосват хората и те напук ще гласуват срещу БСП. Много *** парчета. Между другото аз също ще гласувам за ГЕРБ :)
265
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тоя плюнчо и злобар първо да научи какво е уважение към човек и институция, тогава да обяснява, защото се гаври с българия и народа! бойко е институция, а не частно лице! подиграва се с нас, а чалгарите го харесват! долу протурската и мангалолюбската телевизия и нейното протеже! и искате света да ни уважава? ми то ние не се уважаваме, та другите ли? заради простаци като трифонов! пфу!!! дори и името му ме отвращава!!!!
264
15
 
15
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Ами да падне това старо шоу на Слави! То въобще отдавна не е интересно, а е безумно скучно !Що ли го държат ???
263
0
 
6
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Това,което си написал е стар виц за Сталин!
262
5
 
20
 
! Отговори
Милен преди 12 години
Досега бях със сравнително добро мнение за качеството на форумите тук. Но толкова тъпота, излята на едно място, както сега, не съм виждал. Единствената ми надежда е, че двама - трима откачени скудоумни комунисти са седнали и са писали часове. Абе, *** необразовани, вие не заслужавате дори и тази ***, в която живеем. Вас и в гетата на Бангладеш да ви пратят, пак ви е малко. "Господарите" бяха най-интелигентното и позитивно предавене, но за да го разберете, се иска акъл в кратуните ви!
261
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тиква... хващай Цвъцко под ръчичка и беж да ви няма от милата ни Родина... нагли, крадливи и некадърни ГРОБ-ари...
260
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
popitali Bibo da li si e 4uknal iacatatoi im otgovoril- ia4nici ne se 4ukat a klatiat i dobavil 4e otiva v BAN da go poleiat s mujka maioneza zada kloniral *** edno novo gei-neral4e anal4e

Спонсорирани публикации