Денис Ершов е в бургаската следствена служба

Според източници от МВР той е арестуван, самият Ершов отрича
13 авг 2012 20:06,
31
Денис Ершов е в бургаската следствена служба
Денис Ершов. Снимка: Bulphoto

Петролният бос от литовски произход Денис Ершов е бил арестуван на Летище-Бургас, твърдят за БТА източници от МВР.

Причините за ареста са неизвестни. От следствената служба в Бургас отказват коментар по случая.

Според други източници от МВР Ершов се намира в бургаската следствена служба, като причините за това са неизвестни.

От вестник "24 часа” са потърсили петролния бос по телефона и пред тях той е отрекъл информацията, съобщава онлайн вариантът на изданието.

„Това са пълни глупости! Не съм арестуван!”, отговорил Ершов и прекъснал разговора. По думите му единствената вярна информация, е че Денис Ершов е кацнал с полет на руските авиолинии днес.

Преди месец Ершов продаде дела си от 47,5% в "Петрол холдинг" на Кирсан Илюмжинов и вече не е собственик в българската компания.

През 2000 г. тогавашният директор на Националната служба „Сигурност” ген. Атанас Атанасов издаде заповед, с която на Ершов бе наложена административна мярка „отказ за влизане в страната” за срок от 10 години. С него същото наказание получиха израелският бизнесмен Майкъл Чорни и още трима руски граждани. Мотивът на службата бе, че представляват заплаха за националната сигурност.

Четири години по-късно Софийски градски съд, а след това и Върховният административен постановиха, че забранителната заповед срещу Ершов е нищожна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Яснооо!Затова Цвъци каза,че има нова информация за атентата в Бургас...Готов е за поръчител ако не си плати..
23
7
 
0
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 11 години
Ха-ха-ха!кАтилчо, и двеста минуса да ми напраскаш, пак ще си останеш болен чуркосмук!Хи-хи-хи!Ох, направо ще се пукна от смях!!!!
22
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Като гледам образованието и кариерите на хора като Кирсан Илюмжинов и Вагит Алекперов (да не говорим за англосаксите) ме хваща страх. Това са много обиграни хора, с много здрав гръб. За такива източни(западни) политици, индустриалци, финансисти и т.н. сме само възможност за забогатяване и разширяване на влияние. Господ да пази България! Хора, четете, образовайте се - вие и децата ви и следете всичко, което се случва/гласува/приема във вашия град, област и самата държава.
21
0
 
3
 
! Отговори
J преди 11 години
...............................1.Това са пълни глупости! Не съм арестуван!, отговорил Ершов и прекъснал разговора.2.По думите му единствената вярна информация, е че Денис Ершов е кацнал с полет на руските авиолинии днес.
20
12
 
0
 
! Отговори
qwer преди 11 години
Даааа...преди известно време се появи един фалшив #qwer ! *** е като АТИЛА !Абе ***,не кради хорските никове! Макар,че ти вече го изцапа,и аз няма да го ползувам вече...
19
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това на снимката не е никакъв руснак илилитовец ,а гадна юдео-хазарска ***
18
17
 
24
 
! Отговори
АТИЛА преди 11 години
Аз от кога съм казал че Руснаците не са хора а ДЕГЕНЕРАТИКакво е това руснак ?Да не е порода Български рогат *** развъждан предимно около българския обор МОСХА(МОСКВА) основан 1068 година от христа от Българския цар Ахад Мосха(1061-1076)Руската нация е продукт на Любовта между Българско Арийско *** и Хазарска ***..астка *** кланяща се на ФалосаЗаплождането е станало в старата Българска столица Бащу (Киев) а виновник е Угор Лачин (Игор Рюриков) издънка на рода ДУЛО.КАЗАХ !!!
17
0
 
15
 
! Отговори
Те тоя .. преди 11 години
...да ти е брат....??!!Ле-ле , падение ,.....боже помози!
16
0
 
17
 
! Отговори
братушка преди 11 години
Тоя мужик от пиене няма време да се обръсне, а в торбите под очите може да пъхне по един стек безбандеролни цигари, молодец!
15
9
 
12
 
! Отговори
chicago преди 11 години
Най вероятно ББ ще го прави спонсор на спорта .
14
2
 
31
 
! Отговори
ТОЯ ТЪП РУСКИ МУЖИК. преди 11 години
....ДЕНИС ЕРШОВ ,ЛИ Е...???!!гр.ТИПИЧНА РУСКА ,СЕЛСКА ПИЯНСКА МУТРА!!!...представям си го на три по 200гр.водка каква пияна руска *** е...!ЕГАТИ ,"братушката".......ха,ха,хаааааааааааа.....егати , примата....
13
14
 
1
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 11 години
До моя пациент кАтилчо и qwerНа литовец ми се вижда тоя, по извивката на веждите го познах!
12
4
 
6
 
! Отговори
БРАД МИТ преди 11 години
Навремето които не изкаха да споделят лапа4ката с командира- Костов ставаха врагове на БГ и Персона нон грата. И този Атанас Атанасов е сме6ника на Ван4о далаверата.
11
1
 
7
 
! Отговори
да преди 11 години
Да ти е.а мамата грозна ,Ели!
10
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ZA6TO NI ZANIMAVATE S PIQNI MUTRI TOVALIE NAI VAJNOTO V MOMENTA KOGATO VSI4KI CENI V TIKVOLANDIQ LETQT KATO RAKETI
9
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Като му гледам мутрата, очите му всеки момент ще се пръснат от пиене. Напомня ми на герберската гордост - Божидар Димитров.
8
15
 
26
 
! Отговори
АТИЛА преди 11 години
Тази Долнопробна Руска *** защо още я допускат в България ?Гоцевия Педофил и Маринския Зоофил са дали Българско гражданство на над 200 000 руски, украйнски, сръбски и прочие славянски *** и мафиоти както и на техните руспии като на Ершов *** или онзи Украйнски травестит който го назначиха за Мис България.На цялата тази Животинска *** да и се отнемат паспортите и да се депортира от Дунавска България.КАЗАХ !!!bulgarya.co.cc
7
14
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Май спря да дава кинти на мутрата Бойко и милиционера Цвъко и реакцията на наказателният отряд бе незабавна.
6
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Който иска да потърси в нета кой e Кирсан Илюмжинов и ще си отговори на всички питанки че има и снимки с бате ви Бойко, но най - важното назначен! Руският президент Владимир Путин го назначава на 24 октомври 2005 г. за глава на Република Калмикия за срок от 5 год.
5
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Има изражение на клошар на тази снимка, този Ершов.