Радев иска намаляване на бюрокрацията при малкия бизнес

Това е гръбнакът на икономиката, убеден е президентът
1 мар 2017 22:34, Анисия Иванова
22
Радев иска намаляване на бюрокрацията при малкия бизнес
Снимка: Президенството

Степента на цивилизованост на едно общество и неговият напредък се измерват с отношението му към малкия - малкия човек, малкия бизнес, малката фирма, малката ферма. Това каза президентът Румен Радев на годишните награди "Златна мартеница", организирани от сдружение "Произведено в България - Съюз на малкия и среден бизнес".

Малкият и средният бизнес са гръбнакът на нашата икономика, защото дават работа на повечето българи. Затова и държавният глава се е ангажирал с подкрепа за малките и средни производители и е призовал институциите да обединят усилията си за ограничаването на административната и бюрократична тежест пред тях, съобщиха от прессекретариата на президента.

Според Радев, за да развиваш бизнес в България, се изискват не само качества като упоритост, всеотдайност и любов към това, което правиш, но и патриотизъм, за да се посветиш на мисията да налагаш българската марка на нашите и чужди пазари.

Тази инициатива вдъхва надежда, кураж и самочувствие на тези, които полагат ежедневни усилия, за да създават убеденост в потребителите, че българското качество не отстъпва на чуждото, е отбелязал президентът.

Отличията за качество на българския пазар се връчват за 23-та поредна година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Радев иска намаляване на бюрокрацията при малкия бизнес ми да ги почва, кво чака? Всички чантаджии с ЕГН завършващо на четна цифра стават безработни от понеделник.Тия с нечетните цифри от следващия понеделник :)
14
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това недуразумение иска по всяка вероятност разширение на бюрокрацията в държавната власт.Милия, загрижил се той за частния бизнес. Тази идиотщина *** ли тия подхвърли?
13
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До PinГолямото задушаване на дребния и среден бизнес започна през първия мандат на Тиквуня. БСП-то не управляваха достатъчно, че да могат да бъдат обвинявани в каквото и да е по въпроса. А през втория мандат на Боци продължиха с делото да направят дребните предприемачи луди - пример "Данък уикенд". Така че, колкото и да ме дразнят цоциалистите, не те са виновни за кошмарната картинка в момента.
12
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
вчера слезе от самолета, и вече е цитиран по медиите, като Мао. очакваме след двайсетина дена и книгата - първият месец на Президента - цитати от речи и слова /?/
11
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Яд ме е че гласувах за тоя
10
3
 
13
 
! Отговори
zaw12929 преди 7 години
До Анонимен Изплюй камъчето: А то е малък бизнес ЕТ данък 15 %, Голям бизнес- корпорации, банки, 10% данък- това стига и тук излиза, че...Радев е прав
9
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И Радев започна да разбира от бизнес и да се учи и упражнява на тема бюрокрация. Ето на, "малък" бизнес - малка бюрокрация, "голям" бизнес - голяма бюрокрация.
8
13
 
21
 
! Отговори
ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ преди 7 години
РАДЕВ НЯМА НИКАКВИ ОПЕРАТИВНИ ПРАВА И ПРАВОМОЩИЯ И НИКАКВА ОПЕРАТИВНА ДЕИНОСТ И ДЕЙСТВИЯ...ТОЕСТ --- ТОЙ Е ЕДНО МАЛОВАЖНО НИЩО .РАДЕВ Е ЕДИН ФИГУРАНТ НА 10 000 ЛВ ЗАПЛАТА, И ГО БОЛИ .... ЗА БИЛГАРИТЕ
7
4
 
20
 
! Отговори
Pin преди 7 години
Защо всички партии, говорят истини докато са в опозиция. Какво направи БСП за малкия бизнес и намаляване на бюрокрацията докато беше на власт ?!
6
4
 
17
 
! Отговори
До Българин преди 7 години
Абе българино ако пилота каже че две и две е четири, прав ли ще бъде и ние трябва ли да му се радваме за това?
5
12
 
22
 
! Отговори
Иванчо от пети клас преди 7 години
Ама той и от малък бизнес ли разбира?
4
16
 
14
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Ехее, активирали са се тролчетата във форума :D Няма значение прав ли е Генерала или не, по темата ли им е мнението или не, трябва да го плюят, защото Бойко е казал. Дано поне взимате някакви пари за това, защото иначе... жалко.
3
15
 
22
 
! Отговори
Пешо преди 7 години
Пак са му написали някакви реплики, които трябва да прочете !!! Кога той се е занимавал с бизнес, че да знае от какво се нуждае бизнеса след като цял живот е бил на държавната хранилка ?! Просто да си е президент и да остави тези неща на изпълнителната власт !!!
2
16
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кажи за санкциите Радев, не си се отчел днес :)
1
14
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Може да сеобърне към кабинета на г-жа Деси Ганчева (младоженката). Там ги решават тези дребни въпроси докато Герджика люспи полицията.