Забрана на all inclusive в хотелите – край на препълнените чинии?

Идеята е да се забрани услугата да се предлага от хотели под 4 звезди
7 мар 2017 10:37,
97

Да се забрани на хотелите с  категоризация под четири звезди, да предлагат услугата all inclusive, заради честите нарушения в качеството на предлаганата храна? За тази идея на Агенцията по храните се заговори тези дни.

Как хотелиерите по морето приемат една такава забрана? Убива ли услугата дребния и малък бизнес и дали поредните рестрикции няма да доведат до по-лоши резултати? Вижте в репортажа на Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още по темата: ол инклузивхотели
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз съм бил в наш 3 звезден хотел - хотел Искър, Слънчев бряг, при който Ол инклузив-а беше на много високо ниво. Само където легловата база бе за 3 звезден хотел. Иначе храна, пързалки, басейни - всичко си е на 6. Персонала също е много отзивчив и любезен. Тази година - пак там. И не съм платен ***, като някои, а пиша защото ми харесва хотелчето.
9
2
 
20
 
! Отговори
... преди 7 години
Въх бил съм на All Inclusive в Банско! Хотела не беше никак евтин, ако някой иска мога да му дам и името! Храната беше супер гадна, но пък за сметка на това (може би като компенсация) беше в малки количества! Бил съм на същата услуга и на БГ черноморието! Единственото което знам от там е НИКОГА ПОВЕЧЕ! Най-добрия All Inclusive беше в Турция! Там храна и напитки имаше през целия ден! Следващия беше в Австрииските Алпи! Там беше на по различен принцип от турския, но пак беше добър и с вкусна храна
8
1
 
22
 
! Отговори
Internetlumpen преди 7 години
Нищо не се решава само със забрани!Всичките ни закони са направени от печалбри! Българският пазар е изроден, политически и криминално насилен, обезобразен от монополи и квазимонополи и фактически функционира само периферно и за камуфлаж. Опитват се да клатят лодката в бурно море, но резултата ще е плачевен. Рестрикцията и ограниченията които се налагат от закона, всъщност са свобода за тези, които ги създават !
7
14
 
44
 
! Отговори
Чоко преди 7 години
All inclusive е за големи ***. Хора, които отиват на почивка само за да ядат и пият. Хора, които не искат да се запознаят с характерната култура, кухня, самобитност на местата които посещават.Не знам хора, но за мен това е извратенящина. Да се затвориш в един хотел седмица или две и само да плюскаш и пиеш.
6
4
 
25
 
! Отговори
Бг ресторантьор преди 7 години
А кво ше прайм кифтаците "секънд хенд"?
5
6
 
12
 
! Отговори
лимонад преди 7 години
напълно подкрепям. не съм случил на all inclusive под 4* който да е ставал...все нещо не е наред и няма нищо общо с тоя в по-големите хотели. а това което ви казват в статията е просто че няма да се казва "all inclusive". ще се казва нещо подобно и всеки хотел ще си реши какво и как. Реално и сега е така, но очакванията са малко по-различни и като идеш и разбираш, че половината от тия "All" трябва да си ги плащаш, защото не са точно към хотела
4
0
 
17
 
! Отговори
морски преди 7 години
Предупредих Ви за тази маневра,още в края на миналото Лято.
3
2
 
53
 
! Отговори
гневна преди 7 години
Ами понеже инспекторите, които взимат заплата, за да осъществяват този контрол и да налагат санкции докато услугата не стане качествена явно не си вършат работата, дай направо да забраним тази услуга.... що за глупост??? Държавната администрация се напълни с търтеи и вече законно направо си разрешават да не работят.
2
2
 
24
 
! Отговори
Internetlumpen преди 7 години
Задръстени сме с много, и много *** закони.Това е поредната капарирана, лобистка извратенящина.Бизнесът се изтръгва от ръцете на хората с всеки изминал ден, във всички сфери.Институциите и чантаджиите, политически и финансово стимулирани бълват недоразумения.Кой, кой притежава цялата ни икономика!? За тази страна остана само въпроса колко време и остава?
1
4
 
74
 
! Отговори
мда преди 7 години
Българските хотели (с много малки изключени) тази услуга е под всякаква критика независимо от звездите...

Спонсорирани публикации