Повече туристи от ЕС и Русия на Северното Черноморие

Румънците са най-многобройните чужди туристи в региона
4 апр 2017 19:46,
12
Повече туристи от ЕС и Русия на Северното Черноморие
Снимка: Архив, Булфото

Резултатите от предварителните записвания за Северното Черноморие сочат ръст на записванията за предстоящия туристически сезон с 5 до 9 процента, съобщи председателят на Регионалната асоциация на хотелиерите и ресторантьорите в Добрич Димитър Димитров.

По-голяма част от летовниците ще са от Европейския съюз и от Русия, Украйна. Тази година се очаква ръст на полските и чешки туристи. Добре вървят записванията и на руския пазар, заяви Димитров, цитиран от БТА.

По думите му румънците продължават да са най-многобройните чужди туристи в региона, макар да има тенденция на намаление.

На руския пазар очакваният ръст е 10 на сто. Записванията продължават, като най-големите туристически борси са до 20 април.

Прогнозата е увеличението на туристите за област Добрич да е между 7 и 10%.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кириле,за коя Испания говориш точно,момче ?!??Няма държава в света която да не иска руснак за клиент,не прибалтиец,руснак..не знам такива...
5
5
 
4
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 7 години
До ViPСамо дето в Испания и Франция не ги допускат в много ресторанти !!! Никои не ще пияндурници нито Рашани ,нито Англосаксонци !
4
2
 
2
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 7 години
Под туристи от ЕС -Румънци ли имате в предвид ?!?! На туристи се надате , ама персонал ,персонал имате ли ?!?!Или тази година две в едно. Персонала ще са и всичките ви туристи ! Нали това тръбите ,че персонала ви от Русия и от Румъиня ще наемате ! Щото нашите си *** ходят в Испания V
3
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да зповядат, добре са дошли ХОРА със руси ко си и светли очи, НЕЗАВИСИМО с какви помисли идват, отколкото црни афро- азиатци?! Мирсим, ако мога да избирам бих предпочел "мигранти" от Россия, отколкото от Джибути или Афгано-ирако-африка-не-знам си къде си?!
2
4
 
6
 
! Отговори
ViP преди 7 години
Без руснаците сте за никъде,мисля че бъркате СССР със Русия още...цял свят ги иска като клиенти и туристи само тук мн знаем както винаги...
1
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ама, на кое(чие) Черноморие?