Експерти ще анализират и обсъдят имотния пазар в София във втория бизнес форум на Imoti.net

Срещата ще се проведе на 6 март в Интер Експо Център
28 фев 2023 22:48, Красимир Ангелов
16
Експерти ще анализират и обсъдят имотния пазар в София във втория бизнес форум на Imoti.net

Водещият сайт за обяви на недвижими имоти Imoti.net , част от Investor Media Group, организира втори бизнес форум на 6 март в Интер Експо Център, София, с начало в 14:00 часа. „Предизвикателствата пред пазара на имоти – политически, икономически, технологични“ отново ще бъде основната тема, по която експерти в имотния бранш и бизнес средите ще очертаят и обсъдят промените и състоянието на имотния пазар през 2023 г.

Първият бизнес форум на Imoti.net, провел се във Варна на 24 февруари, премина при изключителен интерес, като освен актуална информация за имотния пазар в морската столица, аудиторията имаше възможността да научи повече и за фондация „Очи на четири лапи“. Специален гост на първата за 2023 г. бизнес среща беше лабрадорът Пърси – водач на незрящия Кирил Кирчев, които грабна вниманието на публиката с добре тренираните си обноски.

Експертната среща в София ще започне с Димитър Христов от агенция за недвижими имоти Явлена, София, който ще направи анализ на пазара на жилищни имоти в столицата и региона. По отношение на новото строителство, неговото качество и цените, на които се предлага, повече информация ще даде Инж. Георги Шопов от Националната асоциация на строителните предприемачи.

По време на бизнес форума на Imoti.net, Даниела Иванова от Пощенска банка ще разкрие какви са предизвикателствата и възможностите пред жилищното кредитиране за 2023 г.

На 6 март, в Интер Експо Център, Венцислав Златков от Imoti.net ще представи важни функционалности във водещия сайт за недвижими имоти, а след това аудиторията в София също ще може да научи повече за каузата на фондацията, в която кучета се обучават за асистенти и водачи на слепи хора, асистенти на деца с диабет, аутизъм, деца и възрастни с двигателни проблеми. Повече за инициативата ще разкаже управителят на сайта за обяви на недвижими имоти, Снежана Стойчева, която отново ще бъде и модератор на форума.

Последната част на първи панел ще бъде върху обзорен поглед на статистиката за състоянието и тенденциите на пазара на недвижими имоти, а своята експертна оценка по темата ще даде д-р Свилен Колев – заместник-председател на Национален статистически институт.

Вторият панел от бизнес срещата ще бъде дискусия върху „Предизвикателствата пред пазара на имоти“, водена от д-р Николай Лазаров от Пощенска банка, доц. Маню Моравенов от Българска фондова борса, инж. Георги Шопов от Националната асоциация на строителните предприемачи и Антон Илиев от Агенция за недвижими имоти КА 5.

Пълната програма с датите на предстоящите експертни срещи на Imoti.net и участниците в тях ще откриете ТУК.

Бизнес дискусиите се осъществяват в унисон с цялостната мисия на водещия сайт за недвижими имоти Imoti.net, част от Investor Media Group, да стимулира прозрачното и професионално развитие на имотния бизнес в полза на потребителите. Те са част от програмата на „Годишните награди на Imoti.net“, които през 2023г. ще се проведат за осма поредна година и ще отличат най-добрите в сектора на недвижимите имоти за изминалата 2022 година.

Генерален партньор на „Годишни награди на Imoti.net“ е Пощенска банка. Основен партньор е Националната асоциация на строителните предприемачи.

Институционални партньори са Български Съвет за Устойчиво Развитие, Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), Университета за национално и световно стопанство (УНСС), PropTech Bulgaria, Френско-българска търговска и индустриална камара, Международна федерация за недвижими имоти „FIABCI“ и Областно представителство на Камарата на строителите в България - София.

Медийни партньори са Investor.bg, Dnes.bg, Bulgaria ON AIR, Money.bg, сп. BusinessGlobal, Градът Медия Груп, вeстник „Строител“ и Stolica.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: Imotinetбизнес форум
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
От Северозапада преди 1 година
държава в катастрофа, имотен пазар в катастрофа, ннма спасение, вече внасят повече чужденци за да купуват и засекват! продадоха ни с парцалите!
6
0
 
0
 
! Отговори
НЕ СА преди 1 година
НУЖНИ БРОКЕРИ-ДНЕС ХОРАТА СА ГРАМОТНИ МОГАТ ДА СЕ ОПРАВЯТ САМИ,ПО-ДОБРЕ СИ НАПРАВИ КОНСУЛТАЦИЯ С АДВОКАТ А НЕ ДА НАРИВАШ ПАРИ НА ,,КИБИЦИ,,
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички, купили с кредит след 2021 ще вият като карпатски вълци :)
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И да анализират и да обсъждат, всичко свърши. Скоро пазара ще лети надолу. Да му мислят тия дето купих последни и тия дето купиха със заеми.
3
1
 
12
 
! Отговори
П у с и н Х у й л о преди 1 година
Трябва да си луд да дадеш десет торби с пари пари да живееш в София да дишаш най мръсния въздух на света в най грозния град на света с най простите хора на света. В Чужбина е по хубаво.
2
0
 
13
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
И с анализ и без,балонът ще се пука.
1
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много експерти станаха нещо. Нов бизнес се откри, експерти по всичко.