Подобреният Juke дебютира в Женева

Нови двигатели и по-голям багажник за новаторския кросовър на Nissan
0
Подобреният Juke дебютира в Женева
Снимка: AutoMedia.bg

В Женева Nissan представи подобрената версия на своя ексцентричен мъник Juke. Компактният градски кросовър е преминал през щателна модернизация, която обхваща както дизайна на екстериора и интериора, така и задвижването, технологиите и програмата за персонализиране. Увеличен е дори обемът на багажника, при това с цели 25%.

Juke, който се появи на пазара преди малко повече от три години, успя да се нареди сред най-успешните модели на Nissan. Именно затова инженерите и дизайнерите на японската марка са отделили сериозно внимание на модернизираната му версия.

Новият Juke запазва оригиналния стил на своя предшественик, като се възползва от серия дизайнерски подобрения, придаващи му по-модерен облик. Така например в предната част са поставени преработени ксенонови фарове, които включват дневни LED светлини с двоен интензитет.

В решетката е вграден новият подпис на Nissan, докато предницата е подсилена с нова и по-здрава защита под бронята. Страничните огледала са променени и включват LED мигачи и камери за Around View Monitor, а задната броня разчита на по-агресивна форма.

Още информация и снимки за новия Nissan Juke вижте в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: женеваNissan Juke
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари