38

История

преди 2 години

И аз познавам един такъв. Първо, нямаше вирус. После, имало, но ни лъгали, че бил опасен, за да ни ваксинират с отрова. После го лепна, предаде го на майка си, която едвам оцеля. Беше месец на ремдесивир и кислород, а той една седмица на системи. Разбира се, държавата плати. Е такива, да ги вкарват направо по спешните. Защото много знаят, а после им плащаме всички лечението. Поне конкретният спря да коментира. Даже жена му май ще го накара и да се ваксинира. Добре, че е тя.

37

ЖивкоТодоров

преди 2 години

За далеч по-малко пари от тези, който се завъртяха, въртят се и ще продължават да се въртят под бранда "Ковид" ще се намерят доброволци, които да спретнат какъвто им бъде заръчан театър, това са съвременните хора и общества - много малко неща поставяме над парите, а тук говорим за умопомрачителни цифри , за трилиони. Мерките (до една !!) - от маските, през локдауна, та до "ваксините" целят каквото се сетите друго, само не и здравеопазване. Енжекцията не спира по никакъв начин разпространението

36

Анонимен

преди 2 години

Медиите имат поръчка за всяване на страх а познаете кои се хранят със страх и негативни емоции. Друго важно в момент на страх имунната система спира да работи.

35

Сарказъм Радомирски

преди 2 години

До защо: Понеже ползвате ти-форма на обръщение "ако си 45 годишен" го приемам за комплимент. Преболедувал съм ковид и 100% не съм труп. Умея да се радвам на живота, освен това.

34

Кунчу Мунчев

преди 2 години

Аз пък ви каня да ме видите на какво съм замязал,след два месеца джвакане на тръбата.

33

Бay

преди 2 години

Те смятат, че няма страшно ама не искат да ходят. :D

32

порнография

преди 2 години

Човек над 50 години вече мирише на тамян за какво са му ваксини а младите не боледуват.Човечеството съвсем се разпаса преди след 30 и синвече стар а някои ми говорят че ималонумрели на по 80 години е те какво са си мислели.

31

к-рвите

преди 2 години

6е ми праят сметка на ц=игарите дето сьм си ги платила с откраднатото

30

Анонимен

преди 2 години

Че то има ли такива по моргите, или там ще им показват тези със сърдечните проблеми на преклонна възраст?

29

Анонимен

преди 2 години

'Ако си дебел с БМИ >30 имаш 3 пъти по голяма вероятност да умреш от нещо' ---- аз съм 31г 140 кг и прекарах китайската настинка буквално за 2 дни, немам нито високо кръвно или захар.

28

Анонимен

преди 2 години

"Вече взе да става смешно,как хората ги е страх от ваксина." ---като за начало първо си го набии в главата, че ТОВА НЕ СА ВАКСИНИ, А ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИ ПРЕПАРАТИ в някоя си там фаза на одобрение. Когато преминат всички фази тогава ще бъдат преквалифицирани във ваксини! След това попрочети малко цифри за въпросните бъркочи - като например, че имат над 200 пъти повече странични ефекти от ВСИЧКИ други ВАКСИНИ сумарно! Вече е доказано, че причиняват тромби, микардити, перикардити, временен(?) стерилите

27

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 23 "Не могат да се примирят сега, че овцете свършиха та се чудят още кво да измислят" Е как, нали Русия беше страната, където всичко е според както диктува здравия разум и традиционните ценности? Как се стигна до "Те"? Кои са "Те" и защо великия вожд Путин слуша "тях"?

26

Анонимен

преди 2 години

До тик так тик так "Накрая вожд Путин ще застане пред микрофона обявявайки, че всеки неваксиниран е заплаха за националната сигурност на Русия" Ти остави, но това ще е първия случай в който сатрапа джудже ще използва истинни аргументи, за да направи НЕЩО ДОБРО за Русия. Колкото и смешно да звучи това.

25

ама

преди 2 години

и 6араните и те к-рвите се надяват да ги ловят на кука

24

.

преди 2 години

Как точно доказаха, че убитите в болниците са умрели от хобит?

23

Анонимен

преди 2 години

И по тротоарите да гледам трупове на умрели от Ковид,пак НЯМА да се ваксинирам..

22

Анонимен

преди 2 години

Вирус няма.Всичко е фейк прокарван от медиите срещу заплащане.

21

не

преди 2 години

ме чакаи янита в някои друг йивот ще се сьобразя с твоето щастие

20

защо

преди 2 години

"Сарказъм Радомирски", ако си 45 годишен без Тромбоза, подготвил имунната си система да пребори КОВИД инфекцията, щеше да имаш 95% шанс да не си труп и да продължиш да се радваш на живота.

19

Анонимен

преди 2 години

Не могат да се примирят сега, че овцете свършиха та се чудят още кво да измислят