20

тук няма бъдеще

преди 10 години

Какво показват протестите? Тълпата не е хомогенна, всеки е със собствено, различно от другите мнение. Всички знаят какво не искат. Никой не знае какво, точно, иска. Повечето от протестиращите изобщо не ги интересува протеста, а основната им цел е начешат вродената си ксенофобия този път срещу турците. Повечето от демонстрантите са задръстени от средновековните си и ориенталски предразсъдъци и отдавна са се откъснали от европейския хуманизъм и от европейската култура. Заключение: напускайте България, тук няма бъдеще!

19

я си ебете майката

преди 10 години

много важно

18

Бай Хой от Ханой

преди 10 години

Ако Пеевски се върне в Парламента, това означава, че БСП, ДПС и АТАКА си ритат здравните книжки и кулоарите на НС.. покрай тях и ГЕРБ може да го отнесе. За Пеевски не са виновни, но те пък имат предишни заслуги. На улицата са истинските десни избиратели, а те имат опит в свалянето на нагли ***. 97 полицията и Костов с голям зор спасиха червените ***, но сега няма да могат.

17

хммм

преди 10 години

stigabe/%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%BD%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%B5%D0%B2-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%B6%D0%B0%D0%B2%D0%B0-%D0%BC%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B8-%D0%B2-%D0%BE%D1%84%D1%88%D0%BE%D1%80%D0%BD%D0%B8-%D0%B7%D0%BE%D0%BD%D0%B8

16

хммм

преди 10 години

stigabe

15

ForgetMeNot

преди 10 години

А защо не протестират, че лица като Бойко, Цецо-слушалката, Искра и пр. колоритни субекти са в парламента? Да не говорим, че първите двама отърват кожата засега, защото можеше вече да са в панделата.

14

Frank Zappa

преди 10 години

Имам усещането, че БСП и ДПС не могат да разберат в какво се забъркаха...Но едва ли са толкова глупави!

13

ГРУХ ГРЪХ

преди 10 години

ХАЙДЕ ТОЗИ МАФИОТ И ПРОТЕЖЕ НА ОЛИГАРСИТЕ ДА СЕ МАХА ОТ ДАНС

12

Нико

преди 10 години

До trayan.petkovНикаква толерантност не са заслужили те точно, за две седмици ни се качиха на главата. При реакцията на населението от страна на Българите, трябваше до сега да са уволнили Пеевски и да се приключи с него. Те разтягат локуми и се мъчат всячески да го задържат в парламента. Конситуцията е ясна! Така, че ако той не напусне доброволно, ще го изрине народа!

11

Анонимен

преди 10 години

До ГенадиГенади, това че искаме оставката на това правителство, не означава че ще изберем отново ГЕРБ

10

и аз да попитам

преди 10 години

Тез социопати кво казаха ? Те от къде знаят какво иска улицата ?? Единствения вариант да имат информация, е да се консултирали със ГЛАВНИЯ СОЦИОЛОГ ОТ БАНКЯ :)

9

Анонимен

преди 10 години

До Eur0ticaНапример, за да отиде в затвора,където е мястото на крадец като него.

8

Къорав Анализатор

преди 10 години

Хех колеги бива ли такива глупости да ръсите днес ще сме ДЕСЕТ ПЪТИ повече. Боко е приготвил пачката, дрогата и пиячката !

7

до 3

преди 10 години

Никой няма право да говори от името на българския народ. Герберчетата си ходете на поръчаните протести. Но не всички искат да ви върнат на власт. Протестирайте си колкото искате.

6

trayan.petkov

преди 10 години

Че направиха управляващите гаф с избора на Пеевски, направиха, но като видяха общественото недоволство се коригираха. Редно е да им се даде шанс да заработят. Защото в момента правителството няма решения и дейност. Трябва да се прояви малко толерантност.

5

...

преди 10 години

Кашъмов, Цонева...абе кои са тия??? Нали протеста беше спонтанен?

4

Eur0tica

преди 10 години

Че щом хората са го избрали , защо трябва да не е в парламента? Най-малкото е длъжен заради избирателите си да остане депутат. А щом хората са му дали това право, и няма конституционни пречки защо да се маха от парламента....

3

нико111

преди 10 години

Призоваваме привържениците и симпатизантите на всички политически партии да преминат на страната на българския народ, на страната на протестиращите в момента!Да загърбим партиите, да забравим политическите различия и заедно да строим Нова България!!!Сега имаме шанс да се обединим и да покажем че СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА!Родината е на всички нас, на нашите деца и внуци!

2

brankoood

преди 10 години

Най-добре е дебелия *** да бяга през глава към Турция, щото тука нищо добро не го очаква вече

1

Анонимен

преди 10 години

Тия политици продажни дават ли си смитка, че само тези хора от снимката ако тръгнат на юруш, няма да ги спаси и бог.