11

Против съм

преди 5 години

Хептем ще изгоните младите от България. Аз примерно не виждам за какво и срещу кого да гърмя. Да ходя на сигурна смърт срещу братска Русия за да защитавам една територия разделена между няколко политически клана, няма да стане! Плевнелиев Шулева Костов Нинова и другите бандити да пращат синовете и зетьовите си да се бият, поне има защо! Аз за 60 квадрата панел кожата си не давам! Като гледам армията ни ще е само нат мангибрадърс Ха Ха Ха...

10

бай х

преди 5 години

България се пише с главна буква ... Борянке кой ти даде диплома

9

Анонимен

преди 5 години

Да, ей сега вижте как ще стане да съкратят всички младежи от работа, за да отидат на копаят дупки, да маршируват и да душат пръдните на оше 100 души в обща зала за спане.

8

Анонимен

преди 5 години

Тука от тоя сайт редовно си пускат тая новина за казармата.Аз пък тогава редовно ще напомням за българския игрален филм "Граница" от 94-та година. Можете да си го свалите, можете и онлайн да го гледате. И пак ще кажа, че само от моето поделение, само за моята служба, само от спомените ми, мога поне още 2 филма с подобен сюжет да напълня.

7

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен7Едно време покрай казармите се забременяваше само от изпаренията.

6

Анонимен

преди 5 години

Кой ще клати момите и ще увеличава населението?В казармите само ще се прахосва материала

5

Анонимен

преди 5 години

"След като България се присъедини към НАТО, се разбра, че за да участва в съвместни операции, трябва да има изключително добре подготвени войници. Наборната военна служба у нас обаче не може да ги осигури"----Малееееееййййй, те пък сегашните кадроваци щото пък са много добре подготвени. ААХАХАХАХ!!! Кадрови войник се влиза с връзки, нищо, че има обявени места. С връзки, заради това, че се седи и нищо не се прави и се взима заплата. Не дават на всеки. И има супер много буквално мaлoyмни!!!

4

Циник

преди 5 години

След 27 месеца в кашишкия полк в Елхово - разбрах, че безвъзвратно ми прахосаха 2 хубави години от живота.Днес войната е високотехнологична...и се решава от 2 или 3 държави...САЩ , РУСИЯ, и Китай...останалото са глупости за наивници.

3

Анонимен

преди 5 години

От казармата имам подарък вени 21 година да са ми честити 10 доктора смених полза няма тъи че дръжте сия нее проблема в казармата ав хората

2

Анонимен

преди 5 години

От кашишка казарма с калашници полза няма.Виж трудови войски за евтино разчистване на реки и гасене на пожари са необходими.

1

месара

преди 5 години

нема да я бъде, мама не е съгласна! ше я бъде ако я направят задължителна, ама как ше стане не знам.