10

Анонимен

преди 4 години

До МИМИС"В рамките на работата ми постоянно виждам хора, които съвсем съзнателно са избрали да живеят рисковано."Каква световна измама. Той си го казва в прав текст, че живеенето с по-малко мелрки е подобно на живеенето с голям риск.

9

Анонимен

преди 4 години

Проблема е, че един млад безотговорен човек докато си живее живота, без да разбере може да лиши от него други хора. Разбира се за повечето тука чуждия живот не е важен.

8

МИМИС

преди 4 години

още едно доказателство за тази световна измама,която беше сервирана на света,като нещо страшно и трагично,за да могат психопатите,които ни управляват да спечелят милиарди и да прекарат сатанински правила за хората.

7

именно

преди 4 години

постоянно виждам хора, които съвсем съзнателно са избрали да живеят рисковано. Това е техен избор - да живеят както искат, стига, естествено, да не застрашават останалите.просто който го е страх от вируса да си седи вкъши да не се среща с никого, много хора това го правят и преди без да е имало вирус, невиждам какъв е проблема, НЕМОЖЕ ДА СЕ ЗАТВАРЯТ ДЪРЖАВИ ЗАРАДИ ВИРУС!!!

6

Тоя е соцоипат

преди 4 години

"Живейте си живота, докато го имате."...майтапи ли се що ли?

5

Новата ЕС тактика:

преди 4 години

Тактиката на щрауса, главата в земята - и няма проблем!Ако новините са лоши просто не ги тиражираме!

4

ivailo

преди 4 години

Достоен човек ! Не като жалкото генералче Мутафчийски.

3

ясно е

преди 4 години

това беше ясно от самото начало, някой да каже защо се направиха и най-вече изписаха толкова тъпотии

2

Анонимен

преди 4 години

Много хубаво мнение, още сутринта го прочетох в западно издание. Имаме и тук добри лекари с подобни мнения, но дали ги ценим достатъчно.

1

Анонимен

преди 4 години

Всички си живеем живота, преди да умрем :)