11

Анонимен

преди 6 години

Ами как да има пари пълно е с полицаи плюс военни които се пенсионират на по 40-50 години с незнам колко си тежък непосилен труд а на изпроводяк им броят и по 20 заплати. Какво са дали точно тези хора в пенсионната система та да я точат след това безразборно.

10

Гогата

преди 6 години

Смехории ! Некъв световно неизвестен икономист дава съвети...Какво ще орязваш бе, алоу - хората едва преживяват, слез на Земята ! Аман от "оранжерийни юпита" !

9

До Гуру

преди 6 години

От поста ти и думите ти се разбира че ти 600 ,,еврака" си виждал на кино или в списание.За тези ,,евраци4 е нужен мозък притежателят на който не претендира с възможности.Нищо,съчинявай си,щом те топли.Прав е пенсионера 6,такива като теб на мама и тате ибаба идядо разчитат

8

Анонимен

преди 6 години

Що за наглост от властта, която краде от 30 години насам здравните и пенсионните вноски и фондове на хората?

7

Анонимен

преди 6 години

Намалете администрацията поне наполовина и спрете това пенсиониране на 40-50 години с таван на пенсията.

6

№ 1-пенсионер

преди 6 години

Сега неучещите и неработещи ,,професионални "т.р.о.л.ч.ета и ***.т.ъри ще налазят форума и ще обяснят всичко за пенсиите. А на тях кой им плаща и какво дават те на страната си въобще не се замислят.Много търтеи има.По думите им ще ги познаете.

5

Анонимен

преди 6 години

Ами, ще останете без пенсии. Да сте мислили, когато си дадохте държавата на мутрите.

4

Българина

преди 6 години

Нито едно от двете. Ще спрем да трием файлове от митниците, ще спрем износа на 500 млн лева всяка година на двата щатски теца, ще ограничим износа на 1 млрд всяка година от банковия сектор, и най вече вще вдигнем всички концесионни такси за подземни богатства на злато мед волфрам от 1.5 на 15и всичко в пенсионния фонд като в Норвегия и Русия. Пари има но ни ги вземат

3

Анонимен

преди 6 години

ТО ДА Е САМО БОКИ, А ТО.. СЕРИЯ КРАДЦИ И ***

2

Мнение

преди 6 години

Ами въведете 5% данък оборот на фирмите, които задължително да плащат и ще съберете пари. Така ще е най-справедливо, защото фирмите са тези, които не плащат заплатите и следователно те са виновни за тази демографска криза. Но 5% данък върху оборота, а не върху печалбата, защото както видяхме огромните компании май не внасят достатъчно печалба. И без това данъците за богатите са нищожни - всеки, който получава над 2600 лева месечно е цар тук, независимо дали е фирма или ФЛ.

1

Гуру

преди 6 години

Ще орязват.. Хахаха.. Че то направо ги спрете тея пенсии. Иначе е вярно хора да работят в Бг няма и няма и да има.. Аз си пращам пенсийка 600 евраци на мойте старци та да им е спокойно. Бойко Свинята до тук докара Майка България.