15

шматка

преди 6 години

Те *** толкова си могат.Не знам колко трябва да е т.ъп човек за да гласува за хора които го наричат ***.Хора за които руския патриарх е по важен от нашия президент.

14

Анонимен

преди 6 години

По принцип "всички са маскари"!Но тези казват "грозната" истина защото са опозиция!Като минат в опозиция ГЕРБ ще е същото!

13

Анонимен

преди 6 години

Свободата на словото е привилегия да се убедим колко сте прости. Унизително е, когато посредствеността има толкова много ресурси за изява.

12

ни са знай

преди 6 години

С много по-голяма важност е въпросът,НАКЪДЕ отива журналистиката!

11

БСП=ДПС=Евророма

преди 6 години

България отива в джобовете на Позитанската шайка.

10

Анонимен

преди 6 години

Едно време атакаджиите обиждаха сега чакам *** да тръгнат да скачат на бой на всеки който видят да бият студенти , обикновенни хора .

9

Анонимен

преди 6 години

Много загриженост към БСП, звучи като вие защо биете ***! Герберите са затънали не в скандали, а в престъпна корупция, новините за които едва успяваме да осмислим при скоростното им производство всеки ден!!! Няма за какво да се обясняват БСП, а трябва просто да прекратят това НС и да се започне начисто с избори! Писна ни да се надвикват без да подават оставки, без прокурорски проверки по най-високите етажи, без дори да се извиняват за очевадните грешки!

8

Анонимен

преди 6 години

Това е защото народа не ги наказа през 89 както румънците ги разстрелваха със калашниците а тука ги оставихме да си развяват байряка и след 30 г. още ни тормозят и заплашват

7

Охо Бохо

преди 6 години

Евгени претърпя пълна метаморфоза: От ентусиазиран млад демократ се превърна в рупор на диктатора Ердоган. А това , че развява антикомунистическа риторика не го прави по симпатичен. Какво става с бившите седесари? Почти всички емблематични лица на СДС се поставиха в услуга на нечий днешен диктатор, кой при Баце, кой при Ердоган, кой при Путин. Явно парите наистина не миришат.

6

Анонимен

преди 6 години

БКП-БСП са проклятието на България. Толкова долни и гадни хора няма никъде по света. След 1944 г. потурковците избиха елита на нацията и почнаха убийства и грабежи на имоти като за световно. Таково чудо няма аналог по света.

5

Анонимен

преди 6 години

"29 години след промените и падането на Живков, повече от 10 години от членството ни в ЕС и НАТО ние продължаваме да се занимаваме с терзанията на БСП. Случва се това, че социалистите се връщат към ценностите на БКП. Аз бих го перефразирал така:ТОВА, ЧЕ 29 години СЛЕД ГЛУПОСТТА ДА СТАНЕМ членове на такива чудовищни "съюзи" Е ЧУДНО ЧЕ ОЩЕ НЕ СМЕ СЕ ВЪРНАЛИ КЪМ ИСТИНСКИТЕ ЦЕННОСТИ, част от които бяха тези на БКП. Лошото и че БСП се изкилифарчи, а се правят на еуропейци, които САМИ си загубиха ценн

4

Анонимен

преди 6 години

*** гадни болшевики продажни

3

Анонимен

преди 6 години

Иво Христов нарече 80% от българите ***.тоя съм го гледал доста в тубата и правя извод - пълен психопат, нервак с фашистки заложби.

2

Оруел

преди 6 години

А 17 милиарда откраднати от ДДС не са новина! Скоро на всеки му дължимото!

1

Тошко Петков

преди 6 години

О, танкиста и той изпълзя. Браво боко, браво гербери. Защо мислите, че народа е глупав ???