Дебили, Народен съд и... "Вий сте идиоти": Накъде отива БСП?

Христов, Жаблянов, Ерменков са само част от скандалните в червено
22 мар 2018 11:15,
422

Преди година Корнелия Нинова каза, че демокрацията ни отнема много, след това Иво Христов нарече 80% от българите идиоти, малко по-късно Жаблянов се изказа за Народния съд и сега се стигна до писането на постове от Ерменков по гащи. Невежеството на БСП продължава.

Така режисьорът Евгений Михайлов коментира в "България сутрин" всички скандали, които се завихриха около БСП в Народното събрание в последните няколко месеца.

"29 години след промените и падането на Живков, повече от 10 години от членството ни в ЕС и НАТО ние продължаваме да се занимаваме с терзанията на БСП. Случва се това, че социалистите се връщат към ценностите на БКП. Това издава една слаба култура", добави още Михайлов.

Още по темата

Той смята, че сегашният скандал около поста на Ерменков във Facebook показва, че обществото не си е свършило добре работата.

"Когато през 2018 г. светът говори за технологичен скок, ние говорим за поста на Ерменков. Продължава и насаждането на страхове от страна на БСП срещу турците, срещу Европа, срещу различните, харесва им руският патриарх да тропа по масата на българския президент", уточни режисьорът.

Политологът доц. Мария Пиргова пък е точно на противоположното мнение за написаното от Ерменков.

"Всеки има право да си каже мнението. Аз си представям демокрацията като свобода на словото, всеки да може да каже какво мисли. Това е поредният скандал, който е прах в очите на хората. Та това е само пост във Facebook. БСП е проевропейска партия", отбеляза още Пиргова пред Bulgaria ON AIR.

По думите ѝ българската държава в момента е доста зле както при външната, така и при вътрешната политика.

"България е страшно бедна и подчинена страна. Икономиката ни в докладите на ЕС е описана много зле, няма значение, че управляващите изкарват положението ни цветущо. Не е вярно", завърши политологът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


422
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
335
0
 
3
 
! Отговори
обикновен Бг преди 6 години
1 въпрос от 1 обикновен Бг.КАКВО И Е ЛЯВОТО НА ТАЗИ ТЪЙ НАРЕЧЕНА ЛЯВА ПАРТИЯ, КАТО ИМАТЕ НА ПРЕДВИД ЧЕ ТАМ СА ОТ МИЛИОНЕР НАГОРЕ ?И РАЗИГРАВАТ НЯКВА ТЕАТРАЛНА ПОСТАНОВКА НАРЕЧЕНА '' ОПОЗИЦИЯ ''.КОГАТО В НС СЕ ИЗИСКВА ПРИЕМАНЕ НА НЯКОЙ ЗАКОН КОЙТО ЩЕ ОСУЕТИ ЗАГРАБВАНЕТО НА МИЛИОНИ ОТ ИЗТОРМОЗЕНИЯТ НАРОД И МИЛИОНЕРСКОТО БСП И ВСИЧКИ ПГ ГЛАСУВАТ ЗА ПРОКАРВАНЕТО МУ.АКО ПОЧНА ДА ИЗБРОЯВАМ ПРИМЕРИ ЩЕ МИ ТРЯБВАТ МНОГО КОМЕНТАРИ..МОЛЯ ЗА ОТГОВОР НА ВЪПРОСЪТ МИ.
334
3
 
17
 
! Отговори
Бесипету преди 6 години
Ако не крадат мандри, ще взривяват църквиИ само когато спят спират да лижат руски ***.
333
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това недоразумение Евгений Михайлов от ДОСТ защо не се скрие! Едно от най- Gнъсните изчадия на прехода към Нищото! Всички знаем как изгря звездата му с една фалшификация, ама той се взе много на сериозно - зер, заради него падна Президент. Той, падналият, падна заради недостиг на тестостерон . Ако беше казал "Да, казах! Бях ядосан, уплашен, ужасен, разярен, паникьосан (едно от тези неща!), ама танкове нито съм викал, нито дойдоха!"и всички щяха да го разберат.А той "Мрън, мрън". И lajното изплув
332
1
 
6
 
! Отговори
До тракащия преди 6 години
Независими няма. Независим можеш да си само на пустинен остров. Щом живееш с други си зависим. Въпросът е дали и другите зависят от тебе.
331
3
 
4
 
! Отговори
Трак преди 6 години
Айде някой да ми посочи поне една независима държава на света и веднага ще го опровергая.
330
5
 
13
 
! Отговори
ХаХа преди 6 години
"БСП нито е проевропейска, нито е лява", нито е партия.
329
4
 
9
 
! Отговори
ХаХа преди 6 години
България е зависима страна. Да и БСП работи да става още по зависима. Дори да не може сама да решава на кого да е благодарна и на кого не.
328
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато билетчето беше 6 ст. нямахме тоалетна хартия и банани а сега имаме тоалетна хартия и банани и свободата да бегаме на запад.
327
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е виновна европеизацията, ами българите са проcти!
326
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Европеизацията не е лъжица за всяка уста.
325
6
 
4
 
! Отговори
Тиквените Френдове преди 6 години
Гинка от ЧЕЗ взима Митрополията за вечни времена, патриархът прибрал 150 бона депозит без фактура
324
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БСП нито е проевропейска, нито е лява.
323
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да се молим билетчето да не стане пак 6 ст., защото това ще означава, че са ни взели всичко останало.
322
3
 
16
 
! Отговори
Мечтател преди 6 години
Някога исках да си купя тоалетна хария, а нямаше.Исках памперси за детето,но нямаше. Исках да купя френски парфюм на жена ми-но нямах $ за Кореком. Исках Кока Кола, но ми даваха КоопКола. Исках банани - понякога по Коледа(!!!Забранен празник!!!). Мечтаех си да ме пуснат да отида до Солун на екскурзия, а не до Кишинев. Градския транспорт обаче беше 6 ст. и това напълно компенсираше глезотиите за които си мечтаех- тоалетна хартия,парфюм,памперси,кока кола,банани,Солун и пр.
321
3
 
15
 
! Отговори
остави ги преди 6 години
Трудно е да откъснеш тигърчето от тигрицата, камо ли комуниста от неговите заблуди.
320
9
 
19
 
! Отговори
душевна болест преди 6 години
Курнелията съвсем изтрещя. Скоро ще я отведат с линейката.
319
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А всъщност на Кукундрела и БКПБАНДАТА демокрцията им УЗАКОНИ ЗАГРАБЕНИТЕ ПАРИ в продължение на 45 и още 15 години най-малко когато бяха на власт или в коалиция!Другарите ТРЯБВА СВЕЩИ ДА ПАЛЯТ НА "ДЕМОКРАЦИЯТА"че вече са ГОСПОДА КАПИТАЛИСТИ със широки социалистически....души да не кажа друга дума!По-лесно е да изброиш кои от тях не са милионери отколкото кои са!!Нагла пас....мина антибългарска!За тия които гласуват за тях нищо не казвам че ще ме банират три години ако си кажа мнението!!!
318
4
 
19
 
! Отговори
ЛицемериКомунист преди 6 години
Тези които реват за билетчетата от 6 ст. , не са се качвали на градски автобус от 25 год. и сега карат БМВ-та. През Бай Тошово(1989) време в BG нямаше и 10 бройки частни БМВ-та, но за "компенсация" билетчетата бяха 6 ст. Сега тези като си хвърлят БМВ-тата и се качат на Москвичи, тогава автобусните билетчета може пак ще станат 6 ст. Не вярвам, тия сигурно по 5 пъти на ден се молят на господ, автобусните да не стават по 6 ст.
317
4
 
15
 
! Отговори
фиаско преди 6 години
Социализма е душевно извръщениеТой е предназначен да убие БългарияДаже в Русия не го практикуват вече
316
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Руската патриаршия е незаконна и неканонична,понеже е създадена от масовия убиец Иван Грозни с рекет,измама и фалшифициране на подписи!