32

Анонимен

преди 11 години

Волене, Волене... И на тебе Бойко ти подля вода, подкрепяше го, но на каква цена? Изгуби влияние.

31

една

преди 11 години

До ГеоргиДали си Георги или Лудото Лампи няма значение, но ти се чудя на акъла.По принцип си много прав, в това което пишеш, НО не става ЯСНО КАКВО ИСКАШ? КАКВО ПРЕДЛАГАШ?На болшинството от хората им е дошло до гушата и от БСП/ДПС и от ГЕРБ и от всичките им побратими.Народа търси спасение в нещо различно, истински българско. Разбирам, че ненавиждаш Волен, НО КОЙ? КОЙ ДА БЪДЕ?

30

Анонимен

преди 11 години

Ataka sa *** v GAZA

29

Георги

преди 11 години

До #39 Братле незнам дали се шегуваш но в случей, че найстина си толкова заблуден искам да ти подчертая един ФАКТ! Благодарение на АТАКА 3 години Бойко имаше повече от 50% мнозинство във парламента и затова си правеше къквото иска. Сега преди избори обаче АТАКА се опитват да играят двойна игра и викат дръжте крадеца. Преди бях почитател на АТАКА и даже вярвах, че те са хората за тази държава НО те сами си го нач*каха като подкрепят най некомпетентното и крадливо правителство на България!

28

schmatko101

преди 11 години

90% от АТАКА станаха членове на НФСБ само болните и тъпите са в АТАКА още нои те напускат лъжеца Сидеров

27

Избори идат!

преди 11 години

До сега Атака поддържаше във всичко Боко - изведнъж се сети за далаверите???И Миро Мазния изведнъж се сети за замнките и т.н.Гадни крадци и лъжци! 3 години нищо не направиха сега се сетиха!

26

platecbezumen

преди 11 години

До tatiКато си голям разбирачq как ще коментираш това "И знаете ли какво става със уредите у дома въртят двойно ток за да наваксат АМПЕРАЖА....."

25

СГС

преди 11 години

ЧЕЗ, ЕВН и Е.ОН - са дружества за наливане на държавната пара в - партийните каси,тези пари след това отиват към МАФИЯТА в БГ която ги изпира и след това ги връща като дарения към партийните каси.Сидеров знае много добре това!Мафията в БГ - е създадена от червената машина.ЗАПОМНЕТЕ ГО ТОВА!И е създадена с - цел да пълни партийните каси (на всички партии)Партии създадени с цел прибирането на държавната пара и даването и на мафиотските структури с цел изпиране.

24

tati

преди 11 години

До platecbezumen Пич ти у вас да не би да нямаш уреди всичко на печката за дърва ли правиш сам можеш да се сетиш кога става цакането - когато включиш някой уред Ама първо трябва да се сетиш на една кола кое е по важно конските сили или нютон-метрите айде кажи кой върши работата волтажа или ампеража

23

schmatko101

преди 11 години

На колко вота Волен и АТАКА подкрепяха ГЕРБ защо ли ? Волен е побратим на Бойко във всичките му начинания . Я Волен да раскаже за преживяванията му в Париж с Деница Гаджева ! Секс оргии заедна седмица 15000 евра е изхарчил

22

отдалеко

преди 11 години

До смехорановТОЯ не зная дали е ***, но на народа му писна от умници - разбойници и са вече много хората, които ще гласуват за националистите, защото е очевадно, че всички останали само се прикриват едни-други и са си все едни и същи.Обезверен е народа и отвратен! И може да направи поредната грешка, но ще има големи изненади на изборите.

21

смехоранов

преди 11 години

Тоя *** какви ги плещи?В Русе всички общински съветници от Атака се вляха в редовете на ГЕРБ.Каква Атака,какви пет лева,какви глупости плещи тоя пациент от Карлуково.

20

platecbezumen

преди 11 години

До ШЬШСЕгати глупостите, които си написал!!! Енергията, влизаща в дома, има две величини, които трябва да са гарантирани: напрежение / измерва се във волтове/ и честота / измерва се в херци/. Токът / измерва се в ампери/ е в зависимост от включените ел. товари, т.е. няма ли включени уреди - няма електрически ток. БАЛЪК!!!

19

tati

преди 11 години

До Анонимен Пари се вземат от печатницата от къде мислиш вземат и САЩ и Германия и Япония а ние си затворихме печатницата А ако не знаеш Б-я има и се ВЪРТЯТ СТРАШНО МНОГО ПАРИ просто си нямаш на идея за това Пари има но научиха хората като теб да си мислят че няма пари

18

Анонимен

преди 11 години

Най-лесно се краде ток, най-лесно се изнася нелегално! За тока няма митници, няма проверяващи. ТОКА е голямата далавера. Затова опитните износители от БСП искат да строят АЕЦ Белене.

17

Далаверимпекс

преди 11 години

/архив/ НЕК продава на съседите си ток по 6 ст. - точно колкото струва с преноса. Тоест, без никаква печалба. Просто работа да се върши. И да дишаме пушеците на ТЕЦ-те. За какво ни е тогава Белене ?! Да изнасяме още повече ток, пак без печалба !След това идва още една стотинка за РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ, по ниско-волтовите мрежи. Тока става вече 7 ст. / квтч. Добре.Изтече инфо, че в договорите с ЕРД-та, БГ им е обещала 15% ПЕЧАЛБА! И таз добра. Върху 7 ст. 15% прави още 1 ст. Прибавяме я и нея, и тока става 8 ст. / квтч.Остана ли още нещо ?! Ааа ДДС 20 % върху 8 ст. и НАКРАЯ тока достига 9,6 ст. / квтч.Нооооо ... Ноооо ... до 14,6 ст. / квтч., остават още точно 5 стотинки ПЕЧАЛБА, на всеки киловат / час. С други думи, оскъпяват вече скъпия ток с едни още 52% !

16

Анонимен

преди 11 години

Волене,и ти ги дрънкаш едни колкото да не заспиш.1000 лв.минимална заплата и 500 лв.минимална пенсия.От къде ще ги вземеш,бе?Или понеже знаеш,че никога няма да станеш премиер и дори е много съмнително дали въобще ще влезеш в следващия парламент затова си плещиш каквото ти дойде на устата.Може и да излъжеш някоя и друга наивна бабичка,но сериозните хора ти се смеят.Всички са популисти преди избори ама ти губиш всякаква мярка.

15

Анонимен

преди 11 години

Сидеров единствено гони Михаля.

14

ПАТРИОТ

преди 11 години

Сидеров ако спечели изборите ще направи трета световна война.. Последовател на Хитлер

13

стоян петров

преди 11 години

До преди няколко месеца Волен искаше да върне БТК на народа. Оказа се, че компанията е на загуба и акционерите и отписаха ОСЕМСТОТИН МИЛИОНА ЕВРО. Ако след два месеца се окаже, че електроразпределителните са на загуба(макар, че държавата им е гарантирала печалба) да не би пак да си млъкне. Нещо такова се получава и със златните залежи. Държавата да ги експлоатира. Ами нали 45 години не само златото но и платината, среброто, нефта, газта и всички природни богатства бяха държавни. Що бяхте гладни.