200

Мистър Х

преди 10 години

Нима? Само ще се удвоят? аз мисля че ще се учетворят и упеторят!

199

mrawka

преди 10 години

СПОРЕД МЕН ПРОТЕСТИТЕ ЩЕ БЪДАТ МИРНИ.ТИЯ ПАРТИЙ,ПАРТИИНИ ЛИДЕРИ,ПРОКУРОРИ,ПРАВИТЕЛСТВО АКО НЕ ПРОУМЕЯТ ЧЕ СА НАЗНАЧЕНИ ОТ НАРОДА И СА ДЛЪЖНИ ДА ИЗПЪЛНЯВАТ ВОЛЯТА МУ ПРОТЕСТИТЕ ВЕЧЕ НЯМА ДА СА МИРНИ И ТЕЖКО ИМ НА ТИЯ ИЗЕДНИЦИ.САМО ДА СПОМЕНА ЧЕ ПО БЕЗПОРЕН НАЧИН УСТАНОВИХ ЧЕ Ч.Е.З. ВСЕКИ ДЕН МИ МАНИПОЛИРА ДАННИТЕ НА ЕЛЕКТРОМЕРА ДИСТАНЦИОННО С ПО 7 ДО 10 КВ.СИГУРНО ТАКА ПРАВЯТ С ВСИЧКИ ПОТРЕБИТЕЛИ.ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ ТИЯ КРАДЦИ ОРЕЩАРСКИ И СИЕ?

198

Анонимен

преди 10 години

234: За човек на Ердоган, какъвто е Бойко Борисов, антидепесарската реторика има съвсем друг смисъл. До последните събития в Истанбул и други турски градове, можеше и да не се досещаме за тази подробност. Сега вече би трябвало да си отворим очите.

197

bashkolio

преди 10 години

До Анонимен 234Много си далеч от истината!

196

rOBIN HUD

преди 10 години

Може В България и другите партии да не са цветя.Ама тия Мазни изверги.Нито народа ги интересува нито.Казват си стачкувайте си и се смеят.Гласят нещата в полза на частни Руски интереси(Газпром)-Белене, за първи път от години се иззема правомощия на президента с промяната в закона за Данс.Вкарване на агентите от ДС във властта.Влязоха и се забравиха, веднага се насочиха към Реваншизъм.Руски и Турски партии не искаме. Искаме да живеем в БЪЛГАРИЯ , не в това което ще остане като я оглозгат Руснаците

195

rOBIN HUD

преди 10 години

Към всички дето говорят глупости... МОЛЯ ВИ ПИЙТЕ СИ ХАПЧЕТАТА И ВЪРВЕТЕ ДА ПРИГОТВЯТА МАСИТЕ ЗА ДОВЕЧЕРА ... Народа за 2 седмици прозря идеята на това правителство, и видяхме колко неща излязоха на яве(не ми се мисли какво още незнаем). ОСТАВКА на цялото правителство и ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ- което между другото вече всички десни партии подкрепят. Трябва коренна промяна. Поколенията се сменят, не са вече бабите който маниполираха 25 години. Сега е ШАНСЪТ НИ !!!

194

Анонимен

преди 10 години

ДПС. комунистите и атка взеха властта с преврат и подмяна на вота и няма да я върнат доброволно.

193

Анонимен

преди 10 години

Искам само да кажа на всички онези, които пишат глупостите, че ГЕРБ ни е докарал в положението в което сме. Тези са нищо повече от едни заслепени марионетки и жалки представители на човешкия вид. Няма и да кажа че ГЕРБ бяха перфектните управляващи, но - да ГЕРБ слушаха народа - да не във всичко но го слушаха. ГЕРБ имаше ясни цели в управлението. И за мен най- важното -ДПС бяха никй, а сега едва ли не ни управляват еднолично и диктаторски.( Как може да налагат областен управител в Пловдив като се има в предвид,че от там ДПС нямат нито един мандат, ако това не е диктатура, кое е тогава)? Пак каз

192

коментар

преди 10 години

меги,меги,Сага питаш защо записват.А утре ще питаш: КЪДЕ БЕШЕ ПОЛИЦИЯТА? НАЛИ!!!!

191

енергиен вампир

преди 10 години

Тълпата е заредена само с отрицателна енергия. Като някой енергиен вампир. Само псуват, използват фекален жаргон, пълни са със злоба и желание за отмъстителност. Тези протестиращи не могат да градят. Те могат, и искат, само да разрушават!

190

Adela

преди 10 години

ЗНАЧИ от петък насам Плазмодию е хем депутат, хем шеф на ДАНС и като такъв е упражнил достъп до класифицирана информация; хем нито едното, нито другото. ................ Ще ви свалим от власт, а след вас ако дойдат герб и започнат да крадат и тях ще свалим. И ТАКА ДОКАТО СЕ ОТКАЖЕТЕ да крадете чрез парламента.Други въпроси?

189

Анонимен

преди 10 години

Нека тези протести,макар и много по емоционални отколкото рационални,покажат на цялата "политическа класа" и на тези които се гласят да стават политици,че няма да се търпят компрометирани и със съмнително и тъмно политическо,икономическо,морално и криминално минало и настоящеряще,със съмнения за незаконно облагодетелстване и забогатяване, да участват в управлението на България.Така,че Борисовци,Цветановци, Станишевци, Догановци, Симеоновци,Костовци и техните производни да не се гласят за понататъшно участие във властта. Народът не трябва да ги допуска,няма да ги търпи.

188

Анонимен

преди 10 години

Бентът се отпуши.Протестите се превръщат в привилегия на неоправданите.Мечти за възкръсването на синята идея-по- интелигентното лице на българската политика.И отново мечти за справедливост и вяра в доброто.И..отново идеалите и идеалистите ще бъдат смачкани.Обществото убива човечеството.

187

Грухтеевски да се изтъркули вън от парламента, преди народа да претъркули целия парламент, барабар с всичките грухтящи прасета вътре!

186

офшорен милионер

преди 10 години

Защо никой не протестира срещу кипърския офшорен милионер, Плевела?

185

Селтак

преди 10 години

До малумниците които твърдят че протестиращите не знаят какво искат, да поясна исканията - прости са, но за *** явно не толкова:1) Не на незаслуженото даване на валст на ДПС извършвано по договрки - тоя пост за нас оня пост за вас.2) Засиленото изучаване на турски е ненужно и вредно за БЪЛГАРИЯ - турския трябва да го има само като свободно избираем предмет3) Не на аигравката с ромските коптори които да се узаконят4) Не на популистки действия за удовлетворяване на тълпата на момента...

184

Анонимен

преди 10 години

Ако аз бях Пеевски щях да съм избягал на друг континент. При толкова народна любов. Но той едва ли е човек, който познава думите чест и морал.

183

megi 55

преди 10 години

ВЧЕРА НА ПРОТЕСТА БЯХ ВЪЗХИТЕНА ОТ ПЛАКАТА НА ЕДИН ГОСПОДИН ! " АЗ НЕ СЪМ ПЛАТЕН!МРАЗЯ ВИ БЕЗПЛАТНО!" ТОЧНО И ЯСНО КАЗАНО! БРАВО! НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МИ ОБЯСНИ ЗАЩО РОДНАТА ПОЛИЦИЯ ЗАПИСВАШЕ НА ВСИЧКИ СЪС ЗНАМЕНА ЕГЕНЕТО? Е НЕ ТОЧНО НА ВСИЧКИ А НА ОНЕЗИ ,КОИТО ПРЕЦЕНИ. НАЛИ ИМА ЗАКОН ЗА ЛИЧНИТЕ ДАННИ? ЩО ЗА БЕЗОБРАЗИЕ?

182

Бай Хой от Ханой

преди 10 години

Всеки ден се чудя на акъла на хората, които по форумите се карат заради Гейлорд, Тиквата, Гоце и подобните. Кога ще разберете, че тези типове ви помпат на смени и единственото за което се грижат са банковите си сметки и да не можете да ги спипате насаме без гавазите им. Разберете го ! Вие ВСИЧКИ сте техни жертви и вие ВСИЧКИ трябва да сте непримирими към всяка тяхна грешка. Няма БСП, няма ГЕРБ - те са двете страни на монетата. Има НАРОДЪТ срещу МАФИЯТА !

181

коментар

преди 10 години

Пич,добре си си свършил работата.А аз чакам Г-н Плервенлиев и Г-жа Фандъкова да го съгласуват и с другаря Бориов и всичко ще е OK.пс.Парола ПОЖАР,ПОЖАРОтговор:ДА ПОВИКАМЕ ПОЖАРНИКАРЯ.