56

хаха

преди 10 години

Ковачев,вместо да ревеш пре вестнииците и из сайтивете,*** и почисти ...ако знаеш къде са езерата,де,защото повечето сте еколози само на думи,а планина сте виждали само на снимка,хаха

55

Анонимен

преди 10 години

Най-важното е, че тук по форумите коментират предимно хора, които не са стъпили на езерата, или са стъпили точно с тоя лифт, дето сега го оплюват.Точно вас иска да подкукоросат "загрижените" еколози, затова ви продават мътна вода. Който е ходил по планината, знае, че това се случва и с езерата извън туристическите маршрути.

54

Анонимен

преди 10 години

През 70те езерата се чистеха през година две от същата тази трева с лодки. Тогава в района ходеха по максимум 300 души навръх празниците на дъновистите. Определено си говорим за естествен природен процес, а Андрей Ковачев и останалит рекетьори се опитват да мътат водата.Същата трева и същия процес на заблатяване има по цяла Рила, включително във вододайната зона и в някои долини, в които няма никакви туристи. И там ли им е лифтът виновен... А пардон, то не е заради лифтът, а защото няма План...

53

Анонимен

преди 10 години

Изчезнали са мечката, вълкът, дивата коза и глухарът от птиците.И за това туризма ли е виновен???? Айде стига вече!

52

Анонимен

преди 10 години

Всяко езеро в крайна сметка се превръща в блато. Ако не вярвате, прочетете някоя и друга книжка.Протестирам срещу опитите явно да се демонизира туризма като дейност и бизнес, само защото на някой не му стига акъла да създаде необходимата организация. Планините са на всички!

51

тцЪ

преди 10 години

До @ 54Докато не им проблесне, че в планината не е като по главната - никакви улеснения. Преспокойно преди години се стигаше от х. Пионер до х. Рилски езера за около 1 час. Като при това пътеката не е нито много тежка, нито пък немаркирана. На който не му изнася да върви пеш - да ходи да обикаля моловете. Толкоз.

50

@ 54

преди 10 години

Проблема не са "хилядите *** , дето са налазили езерата" ,езерата са известни , нормално е да идват хора да ги гледат , нормално е да се улесняват тия хора , трябва да има и такса , която да отива за опазване на мястото , но главно трябва да се въведе ред , да е има ясни правила и хора , които да се грижат за спазването им , подкрепени от некое и друго мързеливо и тъпо ченге (чистия въздух може да им се отрази пречистващо).

49

тцЪ

преди 10 години

До ПаневритмиятаПич, проблемът изобщо не е в паневритмията. Проблемът е в хилядите ***, които налазиха езерата след като пуснаха лифта. Мутри и кифли нямат работа горе, както и ***, които използват езерата за лятно къпане, или пък решават, че ще си зае*бат *** горе.

48

Пешеход

преди 10 години

*** лифт превърна качването до езерата в разходка до мола. Тълпи от хоеа, които нямат нищо общо с планината.

47

.

преди 10 години

Отивам да ги видя преди да са ги унищожили , заплахи много в БайГанистан ...ако не са *** ще са мутрите ...

46

kaka

преди 10 години

До До МиленДаже не е в ср...то, ами тези хора си перат и мият чинии с препарати в потоците... та даже някои са си и бетонирали площадки за палатките...Жалко за най-любимото ми място в България... Вече от години не ходя... Има повече хора отколкото по ул. Богриди в Бургас...Тъжно е...

45

Анонимен

преди 10 години

Това, което се вижда на снимката е пълна ***. Направо е откачено. Представям си какви планини от *** остават след себе си тези "любители" на природата. След като искаш да видиш нещо, то трябва да е организирано, както например посещението на пещери. Отиваш, гледаш, снимаш и си заминаваш. А не да опънеш палатка за лятото, чалга, консерви, барбекюта и най-вече обилно, ама много обилно количество алкохол.

44

Милен

преди 10 години

Миналото лято се изкъпах в бъбрека и сега ми е съвестно като чета тази статия, но все пак от едно къпане се надявам да не съм навредил много...

43

Анонимен

преди 10 години

еми така е като в последно време доста хора станаха 'туристи', явно е моредно. То не бяха 100те обекта (комунистическа глупост, някои от които голяма мизерия и трябва да си луд да минеш 200 км да ги видиш), екопътеки (където просто цепиш през някаква гора, иначе било уникалната красота) или се качваш на черни връх с пенсиите. Ама истината е, че това начинание е сравнително евтино, а и българите не обичат много да плащат каквото и да било => ето защо в последно време има толкова планинари и т.н.

42

Петър Дънов

преди 10 години

За t0read0r, Паневритмия съм аз и ще се"а за час. Баща ми беше комунист и езерата заплоди.Ти да не си mp3-малка пи"ка 3 сантиментра, като брадатия козел Дънов? Белобрадатия се правеше на ятак, много к"рви изеба и на"ра 7-те езера.Не го ли знаеш това,бе умник??

41

Анонимен

преди 10 години

За съжаление повечето от нас българите не ставаме за нищо, и после защо сме зле, защо ли

40

t0read0r

преди 10 години

До Панивритмия кой ти прични това? баща ти ли те е пипал като дете и пораженията са трайни?

39

Бай Иван

преди 10 години

нещо за джиповете няма ли да кажете ?

38

Панивритмия

преди 10 години

Измислена глупост от белобрадат дъртак,възбужда недъгавите прости българки. Разспутин е бил същия използвач с брада 33сантиметра и пи"ка 3сантиметра. Пикаещи в езерата *** гъски си мислят че са открили ГОЛЕМИЯ вибратор.

37

Don Claude

преди 10 години

Нормално, циганийка като навсякъде.