67

Анонимен

преди 9 години

Най-лесният вариант без война и етническо прочистване и избиване е да се разцепи Украйна и тя мирно да се подели между Русия и Полша без намесата на ЕС и САЩ.

66

hahah

преди 9 години

До Одисей 1Жалкьк си да знаеш , много жальк , изключителн жальк, добре е и че цензурата те защитава...

65

hahah

преди 9 години

До 80Не Путин не ги е сьздал ама ги контролира...

64

hahah

преди 9 години

До Одисей 1Така е всички Боинги летят с сорсоидни ехтерменти. Немат нужда от друго гориво.

63

до хилещия се.

преди 9 години

А те ресурсите,видиш ли Путин ги е създал и неговите кремълски другари.Днешните суровини,не са като утрешните.Това,че си забил нос в земята ,не ти помага особено,без съмнение.

62

Анонимен

преди 9 години

Фразата Putin for President се среща в англоезичния интернет 115 млн. ***, твърдят от американският вестник Veterans Today.

61

hahah

преди 9 години

До Одисей 1 - 67Украйна както и любимият ти УС са фалирали. Всеки го знае но си трае засега. Много шума (УС$) има, докато се изхвьрли всичката тая хартия зор ще се види.

60

hahah

преди 9 години

До Одисей 1Охлюв всичките ти технологии не могат да произведат 1 грам петрол да не говорим за другото. Нямаш ли суровините и си АУТ. хахахахаххаха

59

до hahah

преди 9 години

Може,може и да съм малко ***,но ония ,които ме познават, признават,че не ми личи.

58

Анонимен

преди 9 години

До РумбоТова за забравянето си го избий от главата. Ако ти можеш да забравиш, когато ти отнемат земята, значи си роб. Аман от преклонени глави.

57

до №59

преди 9 години

До Одисей 1Не не бих обяснил. Влезнал съм в сайта, за да прочета новините и да коментирам някои от тях, а не да споря с *** като теб. Всяка страна има традиции, традициите са и и принципи. Традиционно Русия не е враг на Украйна, както го изкарват западняците. Повече не смятам да ти разяснявам. И вместо да задаваш глупави въпроси, за да се заяждаш - по-добре ПОНЕ МАЛКО се замисли и се опитай да си отговориш сам.

56

hahah

преди 9 години

61Гледам всичко от миксера до автомобила все немско***********************************************Германците не са произвели тия неща от вьздух с помоща на вьздух нали? Без ресурси и енергия няма немско няма китайско... или си толкова тьп че не разбираш?

55

Румбо

преди 9 години

Хубави приказки в тая статия,ама закъсняли и само приказки!Войната вече е толкова ожесточена,че никоя от страните няма да се съгласи на по-малко от победа!За руснаците в Украйна това е създаването на Новорусия,за Русия е запазването на Крим и оформянето на буфер между тях и НАТО,а за Украйна-връщането на тези територии и ОТСТРАНЯВАНЕ НА РУСНАЦИТЕ от тях,т.е. геноцид и изселване!Декларирани са вече и намерения за водене на ядрена война.Едно е сигурно-за Крим трябва да забравят,ако искат да живеят

54

по спокойно до №52

преди 9 години

До Спонги"Путин сам се изолира. За Украйна няма друга алтернатива освен влизане в НАТО. Путин чака само да чуе неутралитет и да нахлуе в Украйна. Не трябва да има компромис с режима на диктатора Путин."Спонджи, да не би да си си избрал ника от едноименното анимационно сериалче по MTV "SpongeBob SquarePants", което е за деца и е с хумористичен характер. Въпреки че и тийнове и възрастни го гледат и му се забавляват. Коментарите ти са смешни. И за деца и за възрастни. Прекалил си с MTV.

53

Кръстникът

преди 9 години

Всичко е въпрос на пари САЩ и Русия да си продават оръжието, защото те държът 90% от пазара за оръжие.

52

Agent007

преди 9 години

До Одисей 1 - 58А в Украйна не само тоалетна хартия няма ами и топла вода няма. Вмирисали са се хорицата благодарение на 100 тината *** които са на власт в момента. Нали знаеш какво ще стане през зимата а? А може би и преди зимата, като видят украинците че дори не могат работа да си тьрсят в Европа... Те не са помиари като теб кога те ритат западняците ти да го считаш за особена чест.

51

Анонимен

преди 9 години

Гледам всичко от миксера до автомобила все немско.Между другото имам една руска машинка от соца.Има форма на огромна кафемелачка.Смила за секунди орехи барабар с черупките.А от огромния и шум могат да се пропукат стените.Руска му работа.Използват природните си ресурси ,за да създават олигарси.Ни приемат ,ни предават.Да не се изхвърлят толкова,защото бог взел,бог дал.За толкова година знаят да громят я Мамая хан,я Бонапарта.Но могат ли да градят.Това е въпросът.

50

Галактически

преди 9 години

До галактикаОгромна обида за украинеца надпис "За Украина" на руски. И за по- малко се е ляла кръв. А и да е чужденец, биещ се за украинското правителство, украинските войници ще кажат.

49

Анонимен

преди 9 години

"Когато обърнем поглед към влошаващата се ситуация в Източна Украйна обаче, основните играчи - САЩ, Европейският съюз (ЕС) ... което за разлика от случая в Близкия изток, може да бъде намерено много по-лесно"И какво е това решение според Кристофър Гранвил. Той иска от Русия да изостави принципите си, защото на САЩ не им изнасяло и защото ЕС са *** на САЩ. Искат Русия да се признаят за виновни, когато не са.Европейците да си гледат собственната помия, която са надробили.

48

Curious

преди 9 години

До СпонгиЗа Украйна няма друга алтернатива освен влизане в НАТО.___________________________________________________Да приемем че е така. И Куба, Венецуела, Никарагуа нямат избор. Русия да сложи повечко Топол М там да видим реакцията на УС... Кво ше каеш спонги, хамерикаците ще приветсват руските ракети нали?