21

Анонимен

преди 8 години

Лавров отбеляза, че Русия и България са тясно свързани от историята и културата.Не СА, а БЯХА Лавров, БЯХА.

20

Анонимен

преди 8 години

До БобиДо острото парче Боби: никой не се натиска да ходи в Азиопия, хората оттам бягат. А оръжията се разполагат за да не стане пак като 44та или като в Украина.

19

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 8В краварника падна половин метър сняг и всичко живо се посратова в комсомолская правда ли го прочете бе молумнико?

18

Анонимен

преди 8 години

колхозника много прилича на кон но не е толкова умен

17

Анонимен

преди 8 години

2014 намерили вариант северен 2 а 2016 се оказало че северен 2 е вариант колкото южен

16

Анонимен

преди 8 години

Русия не е била инициатор за намаляване на сътрудничеството с БългарияРусия не, но Путин - да. Това обаче не пречи на местните ушaнки да му цeлуват зaдника.

15

от ЮАР

преди 8 години

Айде Лавров малко по-скромно. Недей дава съвети на по-успелите и по-умните, а вземи да си гледаш твойта ***! Съвети ще ми дава на Европа, която е поне 10 пъти по-успешна във всички области на живота, сравнено с Русия. Комуно-великоимперски идиотизми.

14

Анонимен

преди 8 години

руския газ не е нужен на ЕС колхознико там е работата Докато банановата ти икономика няма с какво друго да храни мързеливите рашки

13

Боби

преди 8 години

До Анонимен 20Ами Анонимни тогава защо западняците и НАТО толкова се наискат да отидат на Азиопия? Вече и у нас оръжия почнаха да разполагат.

12

РАЗЛИКАТА:

преди 8 години

Който не иска, намира оправдания (България, Южен поток),който иска намира начин (Германия, Северен поток).Ей това е истината във всяко едно отношение - от енергетика до стопанството!

11

Анонимен

преди 8 години

Тоя лъже, колко бега бързио влак. Не били това, не били онова. Абе, *** рашъни, вие в Европа работа нямате! Стойте си в Азиопа и не се бутайте при нормалните хора.

10

Анонимен

преди 8 години

До русия врагСигурно точно така е било,само,че,кой нанесе ударите върху София

9

русия враг

преди 8 години

Между 19-30 октомври 1943 г. се провежда т. нар. "Московско съвещание" на външните министри на СССР, Великобритания и САЩ, на което Антъни Идън консултира със Сталин и *** становището да бъде бомбардирана София.Сталин е "изключително благосклонен"Нека София бъде здраво ударенадокато България не изтегли дивизиите си от Гърция и Югославия.-румънците и българите ще ги заврем с шутове да ги е... там, където им е мястото." Това се чува в 3-ата минута и 43-ата секунда на 5-минутния запис.- посланиците Игор Николаевич Чубаров иСергей Викторович Бахарев.

8

Къш блядове от БГ

преди 8 години

Жириновски: България трябва да ни пълзи в краката.Жириновски: Черно море да се казва Руско, ако България или Турция са против, да им пратим войскиПутин: Българите са народ, достоен за презрение.2.12.2014гПутин: Ще освободим България за трети път.28.11.2015гПутин: "Учуден съм на беззъбата позиция на българското ръководство. Ние измислихме "Южен поток в техен интерес, а те не го пожелаха."-17.12.2015г

7

Анонимен

преди 8 години

Ае стига размахвайте тези тръби като октопод руски ***...вземете да произвеждате нещо,стига копахте като къртици....некадърни населяващи богати находища !

6

Анонимен

преди 8 години

Абе, тва руските мекерета, всичките ли сте такива неграмотни *** парчета като тоя отдолу?

5

майорски

преди 8 години

До кой спря ЮП-Путянедей измисля ....Путин никога не е казвал подобни думи ....никога не се е изказвал против или за ...Българите .....винаги е твърдял че всеяка страна е независима и трябва да си гледа своя интерес ...и че това което България направи не е в интерес на България ....и това е Факт ....минъс 400 милиона за българия от зялата игра !

4

кой спря ЮП-Путя

преди 8 години

Путин към Ердоган: Писна ми от българите! 4 декември 2014 "България може да се изяде от яд, че остава без "Южен поток". Да му е честита на Европейския съюз засилената зависимост от украинския транзит".

3

Анонимен

преди 8 години

Фактът си е факт,Европа ползва предимно руска газ,интересно,ще бъде,когато Иран излезе на пазара,но те няма да прекарат тръбопровод през Турция,поне докато Ердоган е на власт

2

аС

преди 8 години

Разбира се, че не са ! Инициаторите, всички ги знаем !