46

циника

преди 8 години

бе големи страдалци били тия белгийци, ама на чужд гръб и гроб плачат....я първо да си изстрадат греховете към Конго ...

45

цък

преди 8 години

Кои сте вие г-да западно европейски либерали за да решавате кой може или не може да заема ръководния пост в суверенна държава. Вие нарушавате всички международни закони!!!!!Единствения суверен в случая е сирийския народ, само той може да определи кой ще стои начело на държавата, а не вие - бюрократите в Бруксел и Вашингтон!

44

юсуф

преди 8 години

Гледай ти за какво ми заплакала Белгия............. Чичо Сам и там е дал долари без покритие

43

циника

преди 8 години

"Страдащите" белгийци кога ще изплатят репарации за милионите убити и жестоко осакатени хора в Конго? А кога ще върнат диамантите, които крадяха оттам десетилетия наред? Дотогава могат да си страдат по-тихичко, ако обичат:)

42

SS

преди 8 години

Западът въобще, трябва да се насочат към първопричината.А каква е първопричината - ЖЕЛАНИЕТО НА САЩ ДА СЕ НАСТАНИ ТРАЙНО В РЕГИОНА обаче това не се споменава никъде изобщо.Ако не беше арабската пролет нямаше да има война и нямаше да има емигранти.

41

няма такова

преди 8 години

До Анонимен 92 животно като евроатлантик !!! нормално е всеки да защитава земята където живее а явно не знаеш , че европа и америка ги дели океан !!! интересите на европейците НЕ съвпадат с тези на нато и краварите и не сме дружки с турците !! това , че разни продажни европолитици действат срещу европа не прави ес лоша . това , че нашите политици и те са *** нали не смяташ , че прави България лоша ??

40

Анонимен

преди 8 години

споко бе, след като изтреби опозицията, Русия ще изтреби и ИД. Просто вторите са все още удобни.То те са удобни на всички съседи на Сирия, само на ЕС не са.

39

Анонимен

преди 8 години

Хайде евроатлантиците да защитат ценностите си на дела,а не само на думи.Запишете се в редиците на сухопътните войски на НАТО.Последната тактика на САЩ е да водят война с чужди ръце.Всички българчета с евроатланрическа ценностна система да отиват на фронта в Сирия и да се сражават рамо до рамо с украинците за идеята.

38

Анонимен

преди 8 години

ДА ЖИВЕЯТ РУСИЯ И АСАД! ДОЛУ КРАВАРИТЕ, ЕС, ТУРЦИЯ И ИДИЛ!

37

Анонимен

преди 8 години

КВИ СА ТИЯ ДЖИХАДИСТИ НА СНИМКАТА БЕ? *** ЩЕ ВИ ОПРАВИ ВАС!

36

Анонимен

преди 8 години

Ами намесете се,де!Хайде да ви видя как ще се намесите!Лично аз харесвам пророчествата на Ванга и Севрюкова.То и в Библията и Корана текстовете вещаят апокалипсис,като се е почнало-да се свършва!

35

към идиотите

преди 8 години

в отговор на такива писания Русия трябва да утрои бомбандировките и тъй наречената опозиция да бъде изтрепана до крак , а ние нашенските *** дращещи из форомите ще ги издирим , ще им отворим подопашните бузи и ще им обясним без възелин за какво иде реч

34

варум декст

преди 8 години

До Анонимен 70 ду дасс их бешутце путин ? вашайнлих саге их ди ваахайт . нон деви пенсаре ,ке тутт куа соно пер и солди. ме ми интереса ла верита е коза е буоно пер еуропа . мислиш ли , че знаейки 2-3 езика ми се налага да троля за да преживявам ???

33

РОСИ

преди 8 години

ЕВРОПА ДА СМЕНЯ ВЛАСТА НА СИРИЯ ТОВА Е ГЛУПОСТ ВЛАСТА МОЖЕ ДА СЕ СМЕНИ САМО ОТ НАРОДА ПРИ ИЗБОРИ.АСАД Е СЪС РУСИЯ.САЩ И ЕС ИСКАТ ДА ВКАРАТ ОТ ОАЕ ГАЗ ПРЕС СИРИЯ АСАД ИМ ПРЕЧИ ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЧЕ Е СА ТАМ РУСИЯ ТОВА Е .ДОКАТО НЕ БЕШЕ СЕ ВМЕШВАЛ РУСИЯ В СИРИЯ НИКОИ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАШЕ ОТ СИРИЯ ЧЕ ТЕРОРИСТ.УНИЩОЖАВАШЕ СИРИИСКИЯТ НАРОД .В СИРИЯ УБИВАХА ЖЕНИ СТАРЦИ И ДЕЦА ЕС НЕ ЧУВАШЕ А СЕГА ЧУВАТ ЧЕ РУСМЯ УБИВА МИРНОТО НАСЕЛЕНИЕ .ДОКАЗАТЕЛСТВА НЯМАТ.АМА ЧЕ СА ЕГОИСТИ ТИЯ ОТ САЩ И ЕС.КАКВИ СА ТИЯ ДЕМОКРАТИ

32

Анонимен

преди 8 години

Защо от Белгия не се замислят защо в Европарламента е пълно с педофили и наркобарони и да оставят Сирия на Сирийците. Асад е законния президент на Сирия, колкото законен е Обама, Оланд или нашия плевел. САЩ не се интересуват от народа на Сирия , а от нейните енергийни запаси. И понеже АСАД не се продава за краварите стана лош. Как да не му спретнеш някой Майдан от "Недоволни" сирийци? Проблема е ,че там вече е Русия и с нея САЩ не смеят да се силят. Страхуват се от крилатите руски ракети.

31

В BBC news

преди 8 години

В тубата : Thank you, Russia, Thank you, Putin' - BBC News

30

Анонимен

преди 8 години

Петимата *** пазят Путин и Асад под всяка статия, браво другари. Ще си изработите и днешната шепа рубли. Браво, Тодор, браво, Анонимници.

29

Анонимен

преди 8 години

В тубата клипа е озаглавен : Syrians gather in Tartus to thank Russian military support

28

Анонимен

преди 8 години

Че то срещу Асад не скочиха сирийците, скочиха американците,европейците и няколко платени и обучени от тях главорези и цяла сюрия наемници от кол и въже...

27

Анонимен

преди 8 години

тук е нужно да се уточни---"белгииците"издаващи вестника са с библеиски имена и дълги,гърбави носове,а тези комсомолци на снимката до вчера са резали глави и разпъвали на кръст християни.