66

Обратното

преди 8 години

Запада ще позволи ли Сирия да се бърка във вътрешните политики на страните?! Например: "да не оставяме Франция на Оланд", "да не оставяме Англия на Камерън" - звучи безумно?! Само народите на съответните страни могат да решават. Никой няма право да се бърка в политиката и решенията на суверена народа на съответната страна.

65

815

преди 8 години

На мястото на *** е синоним на празноглавец.

64

815

преди 8 години

До Петров 121 . Парадирайки с "IQ" ясно показвате, че си нямате понятие за какво говорите. Жалко за използването на главата... Все пак първо научете какво е т.н. "IQ" и тогава се бийте в гърдите. Иначе само ще изглеждате като *** с "IQ"...

63

П.Петров

преди 8 години

До Az 110.Като си толкова запознат, отговори на въпроса поради каква причина 6 милиона сирийци са предпочели да са бежанци в чужда държава, пред това да защитят държавата си или поне да заемат страна в конфликта ?На мен IQ-то ми е над 150, пропагандата трудно ми влияе. както руската, така и западната.Ползвам главата си и стигам до изводи. Опитай се и ти !

62

Nok

преди 8 години

Те май на друго място може и да са решили вече нещата, на тъмно както винаги.wpress.bg/index.php/politics/item/670-2016-02-09-putin-obama

61

Петолъчка в сърцето

преди 8 години

Хахахахахах, точно пък Белгия!Министъра им на отбраната има месечен цикъл, на пагоните на белгейските (не е грешка) вместо звезди има ЦВЕТЯ!!! ама тръгнали и белгейските вестници да воюват в Сирия!!!!Войната е спорт за мъже, не е за белгейци!

60

койчо

преди 8 години

Поредната порция евро простотии!!!

59

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 107Ако аз утре взема един калашник и отида да пострелам в Министерския съвет или народното събрание защото не ми харесват като какъв ще ме определят тези белгийци-като борец за свобода или като терорист.като осрaна ушaнка

58

Анонимен

преди 8 години

До П.ПетровИстината е, че Асад воюва със собствения си народ и от това печелят Даеш.напиши им го бааааавно, за да разберат :)

57

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 112АКО АСАД Е ПРОБЛЕМ СЛЕДВА ДА СЕ МАЧКАпърво трябва да се омачкат ушaнките, ама здраво, та да помнят векове наред.

56

ha ha

преди 8 години

Да, да, знаем го този 'вестник" той виси на едни пирони по селските тоалетни дето са на двора без канализация и там се чете, ама не с очите, ами със едни задни части, защото предназначението му за друго не става. Нека там на онези части да променя съзнанието.

55

правилната намеса

преди 8 години

Единствената намеса на Запада е да върне обратно всички сирийски "бежанци" в Сирия и там всеки да се определи за кой ще се бие,за Асад и законното правителство или главорезите от ДАЕШ.Не искаме да водим тяхната война,а те да лежат на хранилка у нас.

54

Az

преди 8 години

До П.ПетровАко поне малко се запознаеш със ситуацията и не само от западната пропаганда няма да правиш *** заключения и да се изказваш неподготвен. Аман от разбирачи ще напиша и друго но но го цензурират.

53

П.Петров

преди 8 години

Доколкото съм чел Даеш има не повече от 50000 бойци в Сирия, ако Асад се ползва с подкрепата на народа си би трябвало да може да мобилизира 200000 армия и да ги измете, но очевидно това не се случва дори с подкрепата на Русия в оръжие и въздушни удари.Истината е, че Асад воюва със собствения си народ и от това печелят Даеш.

52

Анонимен

преди 8 години

Абе тия дето държат тия листчета с нещо написано на тях ,защо не са в родината си и не се бият за нея ,а се мотаят из европата и ни се пречката.Всеки който е въоръжен и не е от редовната сирийска армия или сирийската полиция е терорист .Значи бомби по главата .Ако аз утре взема един калашник и отида да пострелам в Министерския съвет или народното събрание защото не ми харесват като какъв ще ме определят тези белгийци-като борец за свобода или като терорист.

51

Анонимен

преди 8 години

Европа кога ще се освести да се съюзи с Русия в този конфликт.Еманципация, Европо!

50

Анонимен

преди 8 години

...белгийският всекидневник "Соар"...да приеме всички "многострадални бежанци" на собствени разноски в собствените си домове. А снимката е от протестиращи турци от друга статия.

49

циника

преди 8 години

"В Сирия трябва да се намесим заради нашите ценности, или поне заради собствените си интереси, но трябва да действаме"хахах, вижте колко точно го е казал многоуважаемия "Соар" - "ценности" като евфемизъм на "интереси":))). Що бре, белгийци - да не открихте диаманти в Сирия?

48

:-D

преди 8 години

А Израел тихо и доволно потрива ръце, докато арабите се избиват взаимно. Дали са от ИДИЛ, Асадисти или "умерени" джихадисти, все им е тая. Те проблем с бежанците нямат. :-D

47

Анонимен

преди 8 години

тия изро.ди белгийците са режели ръцете на онези ***, които не са си изпълнявали нормата в диамантените мини. При великия им крал Леополд...