93

да бе

преди 7 години

инаги съм се готвил за война и понеже знам цената на войната, искам да работя за мира в България. Ами като си се готвил за война, ходи в Сирия. Цивилните нямат нужда да ги водят генерали. Ходи си при войниците, иначе цивилните не желаят да са ти войници. БСП освен с военни и с доноснци с други не работи. Така са обучени. Да им служат военни и доносници.

92

Meto

преди 7 години

От заглавието махнете - "мира в България, Европа", и ще получите представа за какво ще работи.

91

Да не е ставал

преди 7 години

генерал, да беше се явявал по конкурси за красота-там участниците са пристрастени към за работата за световен и всякакъв друг мир. А тоя все пак цял живот учи как да убива хора и как се води война, без значение дали е нападателна или отбранителна.

90

Мишо

преди 7 години

БСП са предатели и продажници доедин.Не може да им се вярва, продадоха държавата за жълти стотинки на американците.

89

Шаран БГ

преди 7 години

По една от телевизиите ни говореха, как генерала е искал да се купят за РБ някакви стари самолети от Португалия. Последната ги купила по 11 млн всеки.А нашия бил склонен да ги вземем по 58 млн парчето. Ако това е вярно, генералънт-миролюбец га стане президентин, за колко ще продаде Българийката ?

88

Анонимен

преди 7 години

Росен Плевнелиев на младини

87

незнайко

преди 7 години

Кой е тоаи смешен "човек" ?

86

българин

преди 7 години

Ген.Радев е перфектната кандидатура-български офицер,харизматичен и българофил,а не мека китка и заплаха за националната ни сигурност като сега действащата овча пу...а.Да му пожелаем успех на изборите!

85

Очевидно

преди 7 години

До Тиквадо 116 Както се казва:Точният резултат го знае само Цв.Цветанов....

84

Хм

преди 7 години

Генералът,макар и истински,не е Бог знае какво.По-интересното е какво ще изкара фалшивия генерал срещу него!Прословутата "дълга резервна скамейка" на ГЕРБ се топи като ланския сняг и накрая остават само двама-Фандъчка и Т.Дончев с неодобрение по-малко от 50%,ако не броим Бащицата-Мутра с рейтинг 50/50.

83

Тиква

преди 7 години

Президент на България ще бъде ГЕРБер.Печатницата е наша.

82

BRAVO

преди 7 години

На това се РАДВАМ ! ТОВА Е ИСТИНСКИ ДИПЛОМАТИЧЕН ПОЛИТИК!!! Всички Тпанари тук да ухат спата! ИСТИНСКИ! БРАВО ! САМО ТАКА!!!

81

Анонимен

преди 7 години

Поредния шапкар с вид на ТКЗС-ар и ОГРОМНИ абмиции за власт

80

Цирк

преди 7 години

Генерал Радев семейството си не можал да управлява,а се гласи държавата да управляваСмешник!

79

Анонимен

преди 7 години

доста смислени думи по отношение на войната и външната политика. само че ще е по-подходящ за главен съветник на външен министър по военни въпроси. така се прави в белите държави. а нормалните партии си излъчват партиен човек за премиер, и човек с професия и семейство, също политик или дипломат - за президент. без значение коя партия.. - докато не се научим, няма да ни приемат сериозно.. който и да стане президент, е обречен, защото нямаше никаква кампания и всичко е тънки сметки.

78

Патриот

преди 7 години

глас за генерала и от мен!Никога повече предатели като плевелчо!

77

Анонимен

преди 7 години

Защо ни занимавате с тази комуноидна Дулсинея? Той няма никакви шансове.

76

Анонимен

преди 7 години

До АнонименА дебелака от Банкя има е***га ти осанката стройна и погледа умен! Абе ***, що не спрете с тези глупости?

75

Анонимен

преди 7 години

Срам за униформата-ПРЕДАТЕЛ, БОЛШЕВИКОМАН И ПУТИНОФИЛ!!! Хубавото е, че президент никога няма да стане. На пролет може да се запише в селската авиация, да пръска посевите. Така поне ще е полезен с нещо на България, която цял живот го е хрантутила.

74

до 104

преди 7 години

В грешка сте. Той не е червен генерал. той е предложен от БСП а БСП не е лява червена партия а дясна капиталистическа партия. Доказа го много пъти до сега. В България няма лява партия.