56

Анонимен

преди 7 години

Доли герб. Радев президент.

55

Анонимен

преди 7 години

Генералчето Радев също има пълната подкрепа на ДПС.

54

Анонимен

преди 7 години

Ясно, курнелчето трябва да е по-усърдна в чупките в кръста в сараите. Доган не е останал доволен.

53

до 54 Тончо

преди 7 години

Коя българия да я има ?. Тази на мафията герб ли ?. Истнската България не съществува от 1990 година. И е добре да идеш на доктор за основен ремонт.

52

Анонимен

преди 7 години

Орешарски той пък каква дружина си е избрал дето все се пънат аха пък след туй се дръпнат оха,балансьори го раздават или регулатори на регулационни механизми аджеба с настройки какви-автоматични с измервателни прибори или с ръчни прибори като саморъчни събрани техники по записи чии,че накрая се присламчят с микроните в обвивката на сламката към златния клас за да са в час и сред отбраните изследвачи за следващите изборни теми за корите на баниците и орехчетата,че и баклавите с какъв финен пълнеж

51

Тончо

преди 7 години

Трябва да продължим политиката на г-н Плевнелиев! Цачева е избора на всички, които осъзнават пътя на България! Издигнахме Плевнелиев като професионалист и той се доказа, като достоен президент. Сега госпожа Цацева, която е юрист, е най-добрия избор за България! Не ни трябват някакви летци млетци! Ако искате да има България, трябва да има и ГЕРБ!

50

До Герасим

преди 7 години

Е то бешипету не се продаваха на депесе 10 години и затова Румбата прие тяхната подкрепа.

49

Хе-хе

преди 7 години

Орешарски беше опитното *** на ДПС, да видят доколко Местан е отлабил редиците им.

48

Анонимен

преди 7 години

В неделя - за г-жа Цачева! До откат.

47

Анонимен

преди 7 години

Ктб я разкова Бойко.

46

Анонимен

преди 7 години

Тоя у.род е за пандиза, заради това, което направи с КТБ заедно с другите от бандата

45

Анонимен

преди 7 години

Стара хиена е Меди, едва ли би могъл да избере по-подходящ кандидат, при който да е кристално ясно, че 99,99% от гласовете за него са от ДПС. Пищова да беше издигнал щеше да има повече съмнения, че е заради кебабчета или пък, че няколко хиляди дами са гласували заради питоня. Няма хън-мън, разни пазарлъци, всичко на масата.

44

Анонимен

преди 7 години

Ааааа,щом не съм аз,няма да подкрепя никой.Бре,бре,бре,обидени на народа.Орешарски обиден,Калфин обиден,Дончева обидена.Ако имахте по-реална представа за себе си и ако бяхте застанали всички зад достойния ген.Радев,сега нямаше да има балотаж и нямаше да се харчат допълнителни средства.Но пусти мераци за власт замъгляват съзнанието им и губят представа за реалностите в живота.

43

anonimen

преди 7 години

"едно общество може да бъде лъгано, но не и излъгано" - Орешарски , като знаеш много неща, кажи ги на хората на висок глас, а не мълчи

42

до 33

преди 7 години

До Анонимен/..."Ген. Радеф не може да управлява нищо друго освен руски самолет, а в същност е Американски шпионин последовател на Плевнелиев."...бъди по-точен като си тръгнал и продължи...и така, а всъщност е севернокорейски партизанин и блисък съратник на Ратко Младич, говори се и за преки връзки с Ленин и Карлос Чакала, шушулат също и за тесни отношения с руската императрица и президента на Филипините, някой са го виждали и на каде с Мадона и Фидел Кастро....сложна личност тоз генерал ей..

41

Анонимен

преди 7 години

Не мога да скрия удоволствието, с което наблюдавам, как Герб довършва племето! Браво Бойко!

40

Анонимен

преди 7 години

В неделя ще гласувам за г-жа Цачева! Това окаяно племе друго не заслужава.

39

Анонимен

преди 7 години

Такава е "фурнаджийска лопата" уж нямаше да се кандидатира , после кандидат на ДПС . Политическа пpоститутка.

38

Иван Иванов

преди 7 години

Лъжец ! Същият е като останалите.Колко негови хора назначи из европейски администрации и банки само дни преди да си отиде. Като казвам хора нямам предвид специалисти , а секретарки ,познати, съученички без необходимия ценз за съответната работа. Ще ми говори за морал !?

37

Анонимен

преди 7 години

На Орешарски му напазаруваха няколко процента КОЙ и ДПС-то, да не е капо и за благодарност че издигна КОЙ навремето.