33

Петър

преди 7 години

До Анонимен 25Безсрамно лъжеш.

32

Booklover

преди 7 години

Колко много 'потенциал' има в този изцъклен и празен поглед.'Светло' бъдеще я чака България.

31

Анонимен

преди 7 години

Досега колко от младите ни шампиони по математика и други науки сме вкарали в парламента? Нула, за кво са ни!?!?Ние си вкарваме шампионите по тупалки и бои.Ашколсун на тез мъдри политици. То Евро-ценности, то демократи, та дрънка.

30

Анонимен

преди 7 години

еее...не!!!Това не е сериозно...какви питбули и ***майни ще ни коват законите!!!Младите, които учат в университетите заминават в чужбина да мият чинии...а разни хулигани ги правим министри...е..нямам думи просто!!!Кога е протеста!!!!?

29

Анонимен

преди 7 години

Мутрата Борисов с неговите квартални биячи като Питбува ще ви управляват.БСП взехте ли тлъста пачка да вкарате Борисов за 3ти път във властта. Да ви е сладко. Ама какво се чудя, то комунисти от БСП да не подожат на своите чеда комунисти от ГЕРБ.Зад кулисите пачки се радават на всички партии, а те се лаят пред публиката.

28

Анонимен

преди 7 години

Има вид на умно момче.

27

Анонимен

преди 7 години

Кой избра този лешник в НС!?!?!?!? Кикбоксьор с пряков "Питбула" не може да управлява държава. Бардак да, държава не! 100% е бияч и пласьор, а сега е в скапаното НС!?!?!?

26

Анонимен

преди 7 години

Супер!Мутра собственик на "застрахователна" фирма ИПОН... премиер.Депутати - квартални биячи с прякори като питбула.Някои да има въпроси, защо в България от време на време народа прекипява и организира Народен Съд на "елита"?Там горе се прецежда най-долното и гнесно в държавата. Накрая хората пускат водата на *** и великият умен и красив "елит" потегля по тръбата на мръсния канал.

25

Анонимен

преди 7 години

Боже мили пази България. Или ти писна вече?

24

утре

преди 7 години

Чакаме и синовете на Ценко Чоко , Динко и Перата , да са бъдещите депутати.

23

саки

преди 7 години

Бай "йя води Питбуля.

22

alf

преди 7 години

*** в новия парламент. вече дори в парламента тряя с пистолет да се ходи. първо милицайте взеха властта сега и квартални наркопласиори от гетата има в парламента. Срам срам и пак срам. ГЕРберска работа

21

Анонимен

преди 7 години

Момчето е прославило България със спорт, отдал се е на него и е стигнал висините. Но тук става въпрос за управление, за много четене само в една насока, дали образование, дали финанси. Трябват ни хора тесни специалисти ! А не да се избере Еди кой си, просто така.

20

Анонимен

преди 7 години

Всеки от Варна знае какво представлява въпросното лице. Пласьор на дребно, побойник и наркоман. Някой ако му се занимава да пита колко регистрации има в полицията и за какво и дали случайно са били изтрити.

19

Анонимен

преди 7 години

Хаха, от БСП да му мислят сега какви ги приказват! :)

18

Анонимен

преди 7 години

Опитвам се да гледам по тв-то парламента, ама е много трудно. То първо монитора за зацапа от мазнотия(все едно оператора си пържи картовки в гранясало олио), сега взе да тече и от високоговорителите - мас, гнус

17

На протест българи

преди 7 години

Ставайте всички. Днес е денят!В 13 часа пред парламента. Промяната не се моли, тя се отвоюва, иначе чакайте пожарникари и кик боксьори да спрат тази съсипия!

16

Емигранта

преди 7 години

Май май,връщане в България(през крив макарон)ще е...

15

Анонимен

преди 7 години

Максимум догодина се изнасям пак.Това българинът е най-смотаното парче на света.Доят го, стрижат го, лъжат го в очите и то от 80 години, ама той пак си знае - домошарката, шопската, Славиту и айдееее, уреден човек. Някаква дребна службица, капят там някакви кинти, има хапка-пийка, има си и един нов Тошо да го управлява - ех, живот!

14

Пабло Ескобар

преди 7 години

Годината е 2017, хората готвят мисия до Марс, други строят електрически коли, произвеждат енергия от вятър, вълни, керемиди. В България победи ПАБФАК !