75

Кика

преди 6 години

Всички лекари,практикуващи частен бизнес..вън от болниците... свидетел съм на лекари, които присвояват лекарства и медикаменти.... после в частния кабинет ги плащаме солидно

74

Семерджиев чадър

преди 6 години

Най-як чадър над престъпниците е опъвал онзи много мазен, много грозен и много зъл служебен здравен министър, дето му викат Семерджив! ТОЙ е в основата на цялата зловеща далавера, както разбира се и банкянската мутра! Да е имало далавера за стотици милиони и банкянската мутра да не е бил вътре?! Хайде, холам! Само че, както може да се очаква, пълдинската дебела *** ще го прикрие.

73

Даола

преди 6 години

Ние гледахме разобличителните предавания на Валя Ахчиева и знаем, че тя хвърли камък в блатото на престъпленията с износа на лекарства. Прокуратурата да не пропусне фактите за експортните фирми и аптеките на Марешки.

72

28

преди 6 години

Представям си сега, когато излязат имената етичната лекарска комисия и лекарския съюз каква защитна реч ще дръпнат. Там виновни няма, всички са невинни. Гарван гарвану око не вади. Любопитно ми е кои са лекарите от Шумен и кои са аптеките. Наистина народът трябва да ги накаже като не купува от тях лекарства. Пълен бойкот на въпросните аптеки, заради скоито може би много хора загубиха живата си. Има ли сега кой да каже, че няма мафия в бябо?

71

Rom Nadejda Do 78

преди 6 години

Ot pirojki s bg kaima ...

70

Light fontain pone

преди 6 години

..... tok i voda imate li?!

69

Анонимен

преди 6 години

на "Цар Борис 3" има 6 !!! аптеки в радиус от 100метра ,а почти нямат дори и обикновенни лекарства , чудно от какво печелят?

68

Elcius

преди 6 години

Kak gi smetnahte na calculatora?! S rimskite chisla ili s arapskite chisla?! Pardon...

67

Анонимен

преди 6 години

Кажете ми, политиката на Банкянския ментарджия не е ли геноцид? Да изпукат болните и пенсионерите, да не им плаща болнични и пенсии, мечта му е отдавна. Но да има за шведите, щото на изборите като мине Цуцко и им кухне по 50тунка, и отново Сме на власт.

66

Анонимен

преди 6 години

Странно е мълчанието на Б.С.П. по темата, оставката на предния здравен министър и обвиненията в далавери и информацията, че операцията е започнала Септември тогава, кой беше министър на здравеопазването? Сега ще се обвиняеми група Араби, тумба ц..., пардон роми, пазача на касата и Онкологията и т.н. Мораториум върху иновативните лекарства, не е измислена схемата или не участват наши хора там. Мораториум имаше за Белене са ще стройм пак, звучи да изгоним вашите шмекери да сложим наши или?

65

Анонимен

преди 6 години

Да не мислите, че далаверата не се контролирала от Сикаджията? Какво става в държавата от което ще падат кинти и БиБитко да не е вътре? Кихне се в отчел, Той бързо разбира и Цацата стоварва цялата си мощ отгоре му. От години се знае, че се внасят лекарства за онкоболните с 30% повече от необходимото, но веднага се прави реекспорт и се продават на западни цени. А вноса е на цени за България. За да се скочи сега има причина, някой не се е отчел нагоре, полакомил се е и БОП се е заела със случая.

64

Pilot

преди 6 години

Всички пред парламента и президентска република и народен съд !!!

63

Kitka

преди 6 години

Bez pomostta na bareti, kasketi, pilotki, bombeta, kaski, boneta i drugi furajki ne e stanalo...vse nationalni bg slugi na chujdi darjavi i chujdi narodi...

62

Анонимен

преди 6 години

Заради тази далавера служебния министър Семерджиев се опита да махне Асена Стоименова /шев на ИАЛ/ за да и запуши устата.Браво Асена -за упорството и смелостта .Все пак някой те чу.

61

Анонимен

преди 6 години

На бавен огън трябва да ги пекат тея ***! Толкова много хора си отидоха без време заради тях! нямало пари за лекарства! Нямало пари за лечение на деца! По 1 седмица на шиш да ги пекат тея!

60

Lokumdji

преди 6 години

Rasistite se loviat barzo...ama partiinite bg anarhisti i teroristi...zor...imat shiroka mreja i goliamo pokritie, obhvat s darjavno finansirane...

59

Анонимен

преди 6 години

Лекарите, уличени в схемата, трябва да бъдат умъртвявани по особено жесток начин. И децата им. И родителите им. И цялата им рода.

58

ФАРМАЦЕВТ

преди 6 години

ЗА СХЕМАТА СЕ ЗНАЕ ОТ ГОДИНИ И СМЕ ПОДАВАЛИ ДЕСЕТКИ СИГНАЛИ.ИМА ЗАМЕСЕНИ МНОГО ДОКТОРИ И ЗАТОВА НЕ СМЕЕХА ДА ГИ ЗАКАЧАТ.НАЙ -НАКРАЯ ЕДИН МИНИСТЪР НЕ Д-Р НАПРАВИ НЕЩО.ПОЗДРАВЛЕНИЯ!

57

Анонимен

преди 6 години

След доказване на вината да им налеят венозно всичките препарати за химиотерапия наведнъж за 2 - 3 часа. Каквото са откраднали от болните хора да си го носят в гроба. Веднага! Защо не сме като в Китай, та такива да ги бесят на стадионите! И семействата им защото са ги подкрепяли и са благоденствали от нещастието на другите. И родителите им, защото са ги възпитали такива. Всичко под сатъра!

56

Анонимен

преди 6 години

арабин и арменец все си е далавера