14

:)

преди 6 години

До Анонимен 15 Искаш да кажеш, че не е задължителн да се оглеждаш на пешеходна ли? Дори да карам с 50км като съм на 2 метра от пешеходната и решиш да се хвърляш на нея, има шанс пак да те блъсна щото видиш ли само ние трябва да ви пазим... То затова се преценява от пешеходеца също кога да пресече. После той ме бутна... еми ти изкочи пред някой от нищото пък чакай да те пази.

13

Анонимен

преди 6 години

Напротив, пешеходецът трябва да е наясно със задълженията си да се пази и да не създава изненади за водачите. Пешеходците също така трябва да са наясно с факта, че лошото време най-общо забавя реакциите на шофьорите и увеличава спирачния път.

12

асен

преди 6 години

До АнонименВечните пешеходци може никога да не са карали кола и да нямат представа какво е да управляваш кола и каква е разликата между вали и не.. не са и длъжни. Който си е купил кола е негова отговорността а не тяхна.

11

Анонимен

преди 6 години

"Вечните" пешеходците не мислят, а май и не могат - вали ли, не вали ли, какво вали, тъмно ли е, светло ли е, има ли мъгла, може водача да се е разсеял, може да е заслепен (например, по тъмно изкачването на Раковски от Дондуков с пешеходната пътека на върха) има хиляди хипотетични ситуации, но на ТЪПИЯ пешеходец му дреме!!! Правото им на пешеходна пътека е обвързано с едно ЗАДЪЛЖЕНИЕ, а то е да се ОГЛЕЖДАТ. Никакво чувство за самосъхранение. Това, което сам можеш да си направиш, друг не може!!!!

10

А аз се сещам за

преди 6 години

една друга категория шофьори, за които педалът се натиска до ламарината, да не би случайно някой да ги изпревари. Няма малка улица в жилищен комплекс или голям булевард, и не говорим за сухо, мокро, сняг или лед. И като по неписано правило, точно преди пешеходната пътека винаги ускоряват. Да му мислят другите, на тях точно какво толкова може да им се случи. Защото се знае, че после в съдебна зала всичко ще се приеме за непредумишлено, макар наглото и арогантно поведение винаги да са преднамерени

9

Анонимен

преди 6 години

Там участъка е хубав, прав и се кара с 200. Нищо, че от едната страна е университета, а от другата - общежития, магазини и прочее.

8

АНТИ

преди 6 години

Един пресича, друг не спира.Предимството ли ?!Всеки го по своему разбира.Да си на "зебра" стана риск,че може да те сгази психарист.

7

Анонимен

преди 6 години

Какви хора сте бе,едно дете,отличник ,на път за лекции пометено от един безхаберниккак можете да злорадствате,мир на душата му!

6

Анонимен

преди 6 години

Тоиа фейсбук ги прави да не се оглеждат знаяат чеса САС предимство трябва на всяка пешеходна да има пешеходен светофар САС бутон

5

Анонимен

преди 6 години

Ето, и тук не се е разминало мнението на няколко смрадливи шоферски катила. Затворете си устенцата, позорите човечеството дори и само с вонята си.

4

Анонимен

преди 6 години

Жалко за детето!Съболезнования

3

Анонимен

преди 6 години

Поради непрекъснатото набиване в главите на пешеходците, че имат 1000% право на Зебра се получава така. Да, с права са но не означава, че трябва да се меткаш на пътеката като зашеметена кокошка. Поне някаква отриентация, оглеждане и преценка. Като лалугери се мушат и ти със засилка, а не да се спрат за малко и преценят. Колкото и да го осъдят водача, няма да върнат момичето. Всичко е непредумишлено. Жалко за момичето!!! Пешеходци, мислете, защото после може и да не можете!!

2

Анонимен

преди 6 години

По времето на гнилият соц никой не пресичаше пешеходните пътеки със слушалки в ушите и със забит поглед в айфона! На това съм свидетел ежедневно такава ми е работата карам микробус с който обикалям цялата територия и извън нея. Свидетел съм на такива изцепки и в уж цивилизованата европа. Там имам още по фрапиращи случаи на надрусани и напушени пешеходци. Докато пешеходците не се научат че когато стъпят на пътното платно трябва да внимават а не да се осланят на водачите ще има много жертви.

1

Анонимен

преди 6 години

написах, че първия коментиращ е *** и махнаха моя коментар, а неговия го оставиха. Много логика... !