88

kalkulator

преди 6 години

т.е на шосе се забранява изпреварване, щото като изпреварваш ще се доближиш на по-малко от 60м. и ако някой кара с 50 трябва да караш с него на 60м разстояние ... кой ги мисли тия глупости да се самоуволни спешно

87

ttt

преди 6 години

На улицата, на която живея тротоарът е широк около 1,6 метра. Ако ходя по него, подлежа ли на санкция?

86

235

преди 6 години

...70 м между колите на магистралата, 2 м за пешеходците на тротоара!...Ако и тези 2 метра не им ги отнемат ВЕЛОСИПЕДИСТИТЕ!!!

85

инструктор

преди 6 години

абе никъде не видях задължение фуражките да имат камера на лявото рамо в он лаин режим....................

84

Миташки

преди 6 години

До 80Те в момента са много депресирани само за глоби мислят това е професионално изкривяване....

83

баба

преди 6 години

До Гн Миташкиправ сте. В София , особено по улиците извън идеалния център, тротоарите или са полуразбити, или изобщо ги няма. На моста над реката между "Младост" и "Дървеница" за пешеходци са оставени само 40 сантиметра - нама как да минеш с детска количка или с пазарска количка- дори е трудно двама пешеходци да се разминат (мостът е основно ремонтиран и разширен преди няколко години -по две платна за всяка посока).Щом архитекти, строители и ощинари не искат да мислят за удобството хората

82

Анонимен

преди 6 години

Повечето от катаджиите са хора с ниска култура. Вместо да разкарат тази излишна структура, те им дават неограничени правомощия за тормоз над водачите. И ако ти е вдигнал мерника катаджията, ходи разправяй че си в ред. Той, психологът ще ти вземе документа за правоуправление и ще тържествува че е началник.

81

До 79 Стоян

преди 6 години

Ти да не си катаджия, та предлагаш огромни глоби?Всеки нормален човек по света знае, че няма държава по света, в която огромните глоби или други огромни наказания да са спряли нарушителите. Всеки експерт знае много добре какво спира нарушителите и това не са огромните глоби.

80

Анонимен

преди 6 години

"...всеки катаджия, който ни спре, ще може да ни взима книжката, ако прецени, че сме в истерия, депресия, или дълбока психологическа драма..."АКО съответния служител на пътна полиция, полиция и/или др. служебно лице не притежава официална дипома за завършено образование и/или съответната практика по психология, психиатрия, наркология, сексология, педагогика, детска психология и др. съответни специалности - СЪДЯ ДЪРЖАВАТА, ПРОКУРАТУРАТА И ПОЛИЦИЯТА!!!НЕ МОЖЕ ДИАГНОЗА ДА СЕ ИЗДАВА НА ШОСЕТО!!!

79

ex

преди 6 години

Ами ако катаджията е в депресия?Нали и той е човек?!Кой гарантира,че преценката на катаджията е правилна когато отнема книжката?Има заядливи и злопаметни катаджии кой ще ги контролира?!Трябва да има и за тях наказания,но не порицание от шефа,а примерно при доказване,че тенденциозно е отнел книжка да го лишават от заплата и работа минимум за 6 месеца!

78

Стоян

преди 6 години

Минаване на червен светофар - глоба - 2000лвНа светофар от лента за наляво продължи направо - глоба - 1500лвНеспиране на пешеходна пътека - глоба - 2500лвС тез три прости промени вярвайте до година в България ще започне да се шофира както е правилно.

77

Боби

преди 6 години

Виновен додоказване на Противното.това демокрация или европейски ценности или сталинизъм.катаджията му се сторило....взимати книжката,а ти доказвай че не си нервен или депресиран.дистанцията....неприложимо.забранява се пушенето в колата....разсейвало.а слушането на музик,чопленето на носа.да се забранят и касетофоните.затова ще има все по крайни партийй докато се смени режима в европа

76

Валери

преди 6 години

Спират ме и г-н или г-жа полицай ми заявява, че съм в депресия и спира колата ми от движение. Аз трябва да докажа, че не съм. Как и колко време и пари ще ми струва това и ако докажа полицаят носи ли наказателна отговорност за налагане експертно мнение в област в която не е експерт и къде остава презумпцията за невинност

75

Кон

преди 6 години

На МВР трябва да му отнемат законодателната инициатива - само глупости предлагат последните 30 г. При това без аргументи - защото нямат. Увеличава се тормоза над водачите, лъжат че се грижат за безопасността, създават спам - сега 3 закона вместо 1.Законът е неизпълним, защото дистанциите са неопределими на око. Трябва да има постоянна маркировка за целта, което е неизпълнимо в България, където маркировката е случайно и кратковременно явление.2м за пешеходците е източник на корупция за КАТ.

74

ex

преди 6 години

''Освен това всеки катаджия, който ни спре, ще може да ни взима книжката, ако прецени, че сме в истерия, депресия, или дълбока психологическа драма.''И това ако не е предпоставка за корупция кое е?!!!Ако го гледам лошо шкембелията с униформата ще реши,че съм в депресия и ще ми вземе книжката.*** доказвай после,че така си гледаш...

73

Владо

преди 6 години

Първо ремонтирайте контролният орган, пък тогава предлагайте нови правила! Каквито и закони да се измислят, като КАТ спи и е неадекватен, и корумпуран все едно.

72

Нормална Дистанция

преди 6 години

До ДистанцияПРАВИЛНО! На мен много пъти ми се случвало някой да се ЛЕПНЕ за мен БУКВАЛНО, без да спазва и минимална дистанция.

71

До 67

преди 6 години

Всъщност 12,5 МПС-та на километър магистрала. 70+ метра дистанция плюс почти 10 метра средна дължина на едно МПС. Това означава София до Пловдив за 128 км магистрала, да има най-много 1600 МПС-та в един момент. А останалите 50-100 хиляди МПС-та да чакат на опашка за дистанция 70 метра. Скорост на движение - според най-бавното МПС, примерно 60 км/час.

70

Анонимен

преди 6 години

Как точно да преценя 70м на магистралата ? Ами ако съм на 65 ? И как точно КАТаджиите ще мерят разстоянието в движение ?

69

Гн Миташки

преди 6 години

2 метра за пешеходците на тротоара бреи ти да видиш кой ги мисли тия простотии.....👏