108

Стоянов

преди 6 години

Трябва да са пълни *** за да сътворът такъв ОЛИГОФРЕНСК ЗАКОН. И тия хора ни управляват. Господ дание на помощ.

107

Вълнаро

преди 6 години

Изгледал съм стотици, по-скоро хиляди клипове от катастрофи, снимани с видеорегистратор. Скорост и дистанция, това е истината. Деветдесет процента от тях можеха да бъдат избегнати, но не стигаха две секунди или два метра. Преди години четох американско изследване, в което препоръчваха да спазваме две до три секунди дистанция от предната кола, повярвайте работи. Аз винаги го спазвам и пак стигам навреме. И между другото при 130 км./час за две секунди изминаваме 72 метра....

106

Ганьо Балкански

преди 6 години

Ако се закрие МВР до пет години българия ще изпревари Швейцария!

105

Здре

преди 6 години

Още малко и закон да измислят да си караме в колата и по един полицай

104

Анонимен

преди 6 години

Четох прдложенията и веднага се засмях от сърце и душа. *** после спрях внезапно. Тия са толкова прости ,че като нищо ще ги приемат....

103

Анонимен

преди 6 години

70 метра на магистарла е глупост. Такова растояние е ок при скорости близки до максималната - 140км/ч. Ако по някаква причина намалее скоростта, например заради задръстване, логично е да е по-малка нужната дистанция.

102

Анонимен

преди 6 години

Кой експерт даде тези несъстоятелни мерки въобще за обсъждане?70 метра дистанция в Европа може да се спазва само на магистрала с минимум 5 платна.Катаджиите сега трябва да минат курс от около няколко месеца за новата им роля от психо- анализатори. Някой се мъчи да направи закон който ще блокира работата на пътна полиция тотално.

101

11

преди 6 години

Че то, спре ли те катаджия, на който още му виси шумата от капата, дет се е врял у храсталака, винаги си в истерия и депресия едновременно.

100

Анонимен

преди 6 години

На снимката горе всички участници в движението са за......затвора, защото не спазват едистанция от 70 м! За сетен път се убеждавам, че тия милиционери нямат мозък колкото на една кокошка в главите! А глобите станаха такива, че за каране в аварийната лента скоро ще те разстрелват! Да сте чули за глобен милиционер за провинение на пътя, - аз не съм. Винаги в разговор с познати се хвалят, че като си покажат картите и нещата се успокояват!

99

аз

преди 6 години

Това с дистанцията е за новите камери на триноги. Дори и да не си с превишена скорост, все ще си в нарушение на дистанцията. А камерата мери дали има 40, 60 или 70 метра, без значение, че точно тогава предния може да е набил рязко спирачки. Ще е приключение да пъплиш 40 метра зад някой трактор или комбайн и да чакаш сгоден момент да го изпревариш, като се изнесеш 40 метра преди да си го застигнал.

98

Азъ

преди 6 години

Алоу!! А къде в кварталите има тротуар?!

97

Анонимен

преди 6 години

С новият закон покровителите на милиционерите са се погрижили за доброто ниво на жизненият им стандарт! Народа само го доят, а управляващите пълнят гушите!До кога ще търпите бе, овце?

96

ЗА ЖЕНИТЕ ! ! !

преди 6 години

Ето погрижили са се и за жените , което е мноооооого добре ! . . . Освен това всеки катаджия, който ни спре, ще може да ни взима книжката, ако прецени, че сме в истерия, депресия, или дълбока психологическа драма. Свидетелството ще се отнема временно, докато водачът не удостовери, че отговаря на психологическите условия да стои зад волана. . . .

95

Стоян

преди 6 години

личат си първите 15 човека които системно нарушават тез правил

94

Анонимен

преди 6 години

До До 93Номерът е, винаги да има за какво да те глобят.

93

До 93

преди 6 години

Знаците са така сложени, че да се нарушават, после шофьорите били виновни, камери трябвало и т.н. Може ли на прав път с осем ленти за движение, с две отделни платна за всяка посока с по четири ленти във всяко платно, да сложат ограничения от 40-50 км/час?

92

Анонимен

преди 6 години

Според статистиките на КАТ, жертвите на пътя не са намалели въпреки премахването на знаците за мобилните камери. Трябва просто да гледат западните страни. Табел за начало на отсечка с електронно следене на скоростта и толкоз. Плюс 10 пъти повече стационарни камери.

91

Анонимен

преди 6 години

До uyrРазсмя те, ама то си е за плач! Това го искат като закон и ще те съдят, като не го спазваш. И вероятно се сещаш, че щом са в състояние да измислят такава глупост, сигурно са измислили още много такива. И по тази причина чешките художници изобразяват България като ***.

90

Джедай Мастър

преди 6 години

Много интересно как на око всеки шофьор ще определя колко точно метра е дистанцията до предната кола. Възможно е само ако има специална напречна маркировка, каквато не виждам как ще сложат на всички пътища.

89

uyr

преди 6 години

ХА ХА ХА Това с дистанцията ме разсмя искрено. Ще ми държи за цялата седмица. Кой *** може да го измисли не ми го побира ума. Значи на планинските пътища с множество завои, както си караш и след завоя виждаш отпред автомобил, спираш защото преценяваш, че е на по малко от 40 м. и чакаш да напредне достатъчно за да тръгнеш и спазваш дистанция. НЯМАМ ДУМИ ПЪЛНА ПРОСТОТИЯ И МАЛОУМЩИНА.