48

Пишете за БГ на ЕС

преди 6 години

Защо ни занимавате с глупости за изборите в Турция, какво направил Путин или Кимчо????Защо в България на ЕС средната заплатака е 333-50 евро, а в западен ЕС е 200- 2500 евро?Защо ЕС и САЩ подкрепят политици само " бивши комунисти", които за благодарнст осигуряват нисък стандарт и насочват редовно български гастарбайтери по западните плантации, дето бачкат яко по 12 часа, а им плащат, колкото на европейци или араби пазени от Сорос и Меркел за 4 часа работа или без да работят- социални евро!

47

12

преди 6 години

Пишете повече чужди новини от колкото за българия.....

46

стара новина

преди 6 години

а тази партия вече е допусната - "Днес"-изоставате, изоставатеДруго е, че срещу Ердоган май никой няма шанс

45

Ехооо-полумесецът!

преди 6 години

7 минути-и ПУТИН е у вас! На гости!

44

Пророкът рече;

преди 6 години

Турчинът да е с дънести ***-види ли Москал-да се Облекчава вървейки-ходейки..

43

Къде и е мустака?

преди 6 години

Абе в тая държава Пуйкестан нормални хора няма ли?

42

Анонимен

преди 6 години

Скенер ще участва на изборите. Разрешено е на партията и.

41

Анонимен

преди 6 години

Бойко ще се сприятели и с тази, бъдете рахат.

40

Osman

преди 6 години

Сега най-интересното е дали Абдуллах Гюл ще се кандидатира. Ако това стане, религиозният вот за Ердо ще се разцепи и ще си е.п.м.

39

HELLAS TERMINATOR

преди 6 години

ТУРЦИТЕ ЩЕ ГИ ПРАТИМ ПРИ ДЯДО АЛАХ .МНОГО СКОРО . МАЛА АЗИЯ Е ИЗТОЧНА ГЪРЦИЯ = ВИЗАНТИЯ = ХЕЛЛАДА = ИОНИА = РОМАИАС .

38

Анонимен

преди 6 години

До 39Не е задължавал жените да се забулват. Точно обратното - беше забранено да се забулват и Ердоган премахна забраната. Иначе все още повечето жени в Турция са модерни. Имаш си Ютуб потърси "ntv canli" и гледай как са жените там. По същия начин можеш да гледаш и CNN turk, a haber, TRT haber и т.нт.

37

KAYA

преди 6 години

Овсен повечето турски родове приели исляма има и турски род който е приел еврейската религия,има и турски родове приели християнството ,има турски родове ,които си запазиха Тангризма.Така ,че да си с еврейска или християнска религия не значи, че не си турчин.

36

Професор

преди 6 години

И ние щяхме да имаме жена за Президент. Госпожа Цецка Цачева. Но Путин манипулира изборите и сега за президент си имаме една гумена глава.

35

Професор

преди 6 години

До Гошо 29Комуняга, няма да обиждаш Президента Плевнелиев. За разлика от *** Плевнелиев е австрийски рицар а *** си е ***.

34

Маикиавели.

преди 6 години

Турция е подслонила 3,5 милиона Сирийци (половината кюрди) и ги грани седма година.ЕС започна да се разпада от 1,5 милиона (Брекзит и националистически партии на власт...)Ердоган е спасителя на ЕС ,ако бяха националистите на власт щяха да ги пуснат на сам към ЕС и плета на границата нямаше да ги спре...

33

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

ВСЕ ЕДНО ЧЕТА КАК СПОРЕД АНГЛИЙСКИТЕ ВЕСТНИЦИ КОРНЕЛИЯ НИНОВА - ЖЕЛЯЗНАТА ПЕДИ, ЩЕ СПЕЧЕЛИ СРЕЩУ БОЙКО БОРИСОВ. АБЕ НАЛИ ТАМ СА ИЗМИСЛЕНИ.

32

Анонимен

преди 6 години

Турция винаги си е била в диктатура....Ами то истински демокрации има ли?

31

Анонимен

преди 6 години

бла-бла британската принцеса роди трето дете от.... Ердоган

30

Анонимен

преди 6 години

Турция винаги си е била в диктатура. Преди диктуваше армията. След като Ердо й отряза главата и я подчини. Ама той се справи с армията много хитро, бавно и внимателно. Първо се престори на "европеец" и намали службата. После намали армията от 800 на 600 хиляди и увеличи полицията на 1 милион. След това изчака преврата който знаеше че няма да успее.

29

Ко заза ко

преди 6 години

До Юнал ДжемиловТурция преди 20 години имаше жена Председател на минстрите-Тансу Чилер.Пак Турция дава право на глас на жените още преди Европейските страни .По -напред с 40 години от Швейцария...