44

Коняр МакГредър

преди 6 години

"Къде беше когато ни деряха по няколко кожи от СИВ и Варшавския договор буден българино"Страшно дране беше. Петрол за без пари, стомана за без пари, оръжие за без пари, гарантиран пазар на всичко, което произведем /независимо от качеството/. Такова дране, че с 30 години "демокрация" не можем на светлинни години да го доближим.

43

Анонимен

преди 6 години

Значи, народите от източна Европа могат да си избират правителства и лидери само ако те се харесват на бюрократите от Брюксел. Ако отстояват националните интереси на страните си, които не съвпадат напълно с неолибералните "ценности" на Брюксел - вън! Ако се кланят и мазнят на Юнкер и компания, тогава са "равноправни" партньори.

42

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 48Къде беше когато ни деряха по няколко кожи от СИВ и Варшавския договор буден българино? Или тогава просто не смееше да си отваряш човката щото щяха да ти я счупят на секундата.

41

noFreeman

преди 6 години

Честито ви робство... колкото по-бързо се разпадне тоя евроджендърски сбор, толкова по-малко ще сме роби. Унищожиха ни икономически, сега ще си връткат кранчето за помощи и ще си го спират, когато не слушкаме. Леле къде отглеждам децата си... в една робска държава!!!

40

Анонимен

преди 6 години

От НОВА година ще ни увеличат членския внос в ЕС - става 1 милиард и 300 милиона лева. И за НАТО 600 милиона.

39

Анонимен

преди 6 години

А УЖ СМЕ БИЛИ РАВНОПОСТАВЕНИ В ЕС. ДРЪН-ДРЪН.ВСИЧКИ РЕШЕНИЯ ГИ ВЗЕМАТ ГОСПОДАРИТЕ В БРЮКСЕЛ.

38

Анонимен

преди 6 години

То и Австрия избра правителстмо с по-особено мнение по миграцията, но защо ли не ги споменават? Защото не са Източни? Ц-ц-ц!

37

Анонимен

преди 6 години

То и Австрия избра правителстмо с по-особено мнение по миграцята, но защо ли не ги споменават? Защото не са Източни? Ц-ц-ц!

36

Коняр МакГредър

преди 6 години

"БОГAТИТЕ СТРAНИ В ЕС ДA ПЛAЩAТ НA БЕДНИТЕ"Те тия богатите, как са станали богати? Щото нещо са свръххора ли, какво? Богати са защото са ограбили пряко и косвено цели континенти. И не плащат на бедните, просто връщат малка част от заграбеното.

35

Анонимен

преди 6 години

Да врътнат кранчето или Шорош ще прати " умните и красивите" едва ли ще свали Орбан от власт, унгарците си гласуват за него!На Бойко обаче, ако му врътнат кранчето е паднал веднага от власт, а ГЕРБ- аджиите ще се влеят обратно в БСП, ДСП, РБ, Патриотите или ще си изцвъкат нови партийки за държавни субсидии!Схемата е отработена 28 години!ЕС и САЩ- 28 години,подкрепят и работят само с правителства от " бивши комунисти, комсомолци, доносници на ДС, роднините им, олигарси, грантаджии на Сорос"

34

ЦК на ЕС

преди 6 години

Всъщност се оказва, че ЕС е диктатура!Който не е съгласен с режима в ЕС, ще бъде наказан със санкции!Путин, Си Дзипин, Ким чен Ун изглеждат като първолаци в сравнение с " контролираната многопартийна диктатура на демокрацията" в ЕС, САЩ, Англия, Канада!

33

Алекси Жмукич (градс

преди 6 години

И да го врътне, и да не го врътне, това няма да го спаси. Вече се видя краят му на ЕС. Британците вече скочиха от борда на това обречено прогнило корито наречено Евро"съюз" и сега бавно но сигурно се разпада, защото други държави следват техният пример. След няколко години, в него ще са останали само скъсаните *** като сладурите България и Румъния.

32

ББ

преди 6 години

АКО СИ ИМАХМЕ ЮЖЕН ПОТОК,БЕЛЕНЕ,БУРГАС,ЩЯХМЕ И НИЕ ДА СЛОЖИМ ЕДНИ КРАНЧЕТА И ДА ЗАХРАНВАМЕ ЗАПАДНИТЕ БАЛКАНИ,БАТКОВЦИТЕ ЗАТОВА НЕ НИ ДАДОХА,ЩОТО ЩЕ СТАНАТ МНОГО КРАНЧЕТА,ББ ИЗТЪРВА ПИТОМНОТО,СЕГА ХОДИШ ПО БАЛКАНИТЕ И ТЪРСИШ ДИВОТО,ИКОНОМИКАТА,СУРОВИНИТЕ СА МУ МАЙКАТА,НЕ ЗА ТОВА ,БАТКОВЦИТЕ ВОДЯТ ВОЙНИ,А НАС НИ ГИ ЗАВИРАХА ТЕЗИ СУРОВИНИ В РЪЦЕТЕ.УВИ НЯМА КРАНЧЕЕТА,НЯМА ПРЕМИИ,НЯМА РАБОТНИ МЕСТА.,КАТО МАХНАХА БАЙ ГАЬО АЛЕКО,ОТ КЪДЕ ЩЕ СЕ УЧИМ.МИТНИЦА,КРАНЧЕ,ТОВА МУ Е МАЙКАТА.

31

Анонимен

преди 6 години

Защо да ни го врътне крана ЕС? Испанците и гърците ли са преуспели или португалците и италианците, че нали южняците слушат и не нервят Брюксел? Какво ни дават за пример? Южните държави с източени бюджети и задлъжнели завинаги, с огромни дефицити и младежка безработица от 50%, а някои и териториално се клатят. Що не кажат какво искат да постигнат брюкселианците та да е ясно дали си струва.

30

до 31

преди 6 години

И каво от това ? Аз съ в франция и ми е гот.

29

до 35 Берлин

преди 6 години

Ама верно ли плащаш от джоба си ? А, стига бе ! Ти си га ти плащача !

28

Б

преди 6 години

СЛОЖЕТЕ ПО ГОЛЯМ КРАН,НИЩО НЕ СТИГА ДО МЕН.

27

Берлин

преди 6 години

Спирайте им парите на тези фанатизирани националисти! Писна ми да плащам от джоба си на неблагодарници. Да си ходят при Путин и да *** от глад.

26

8===о

преди 6 години

Дано спрат субсидиите и за България ,че действат ,като хероин за българска икономика. Не можем без тях ,а в същото време вредят - често не парите не получават правилните хора , а пък самите субсидии стават самоцел ,а не изграждането на работещ бизнес/земеделие/проект или каквото е там.

25

хахо

преди 6 години

катп 4ете 4овек писаниата , по4ва да се 4уди как може на едно място толкова ***