116

Финансист

преди 5 години

Аз съм на 6500 и ако от октомври не ми я вдигнат на 7200 съм им казал, че напускам и да си намерят друг да им работо за 6 хиляди.

115

Започва

преди 5 години

Последната фаза на разпад на държавата. Мисленето ви 'кой друг, ако не герб' ви доведе до тук. Идва време да си понесете последствията.

114

бг смешки 2

преди 5 години

Няма как да стане тъй като бг работадатешлите живеят в пантивека и искат нещо да стаНЕ без пари .... по възможност той да си клати краката и да не плаща на никой ..... те това е БГ манталтета - да те прецака ! за тва всичко кадърно и нормално избяга от Държавата на селските тарикати ... а БГ рабодателите ше внасят работници в скоро време от ТУМБУКТУ .....успех ! махайте се от тая *** !

113

Reshis

преди 5 години

Bg medii sa mafia. 24x7 lajat...

112

Анонимен

преди 5 години

няма как да има специалисти давам пример голяма фирма дава 1000 лв за специалист висше техническо образование,а на шефът му който е специалист по нищо с купена диплома и нито един език почти никаква компютърна грамотност,но има дебели връзки взема 5 бона без да прави нищо

111

Анонимен

преди 5 години

По цял ден се реве, че няма кадри, а който е търсил скоро работа, знае, че работодателят се подиграва с кандидатите за работа.За хубавите места се назначават "наши хора", в резултат на което свестните хора бягат, а "нашите хора" организират купуването на следващите избори.И те така, работете си, мили капиталисти, товарете си стоката в ТИР-овете сами.И не се чудете, че пред офиса няма опашки от желаещи.Няма и да има...

110

П.Петров

преди 5 години

1200 стартово и да видят как ще си намерят кадри!

109

Анонимен

преди 5 години

Работата за 800 лв. я пъхнете на Бабуин Бабоолу под гърба!

108

The Big Щепсел

преди 5 години

Само в България,човек може да стои на работа и да мисли,откъде да иэкара пари.Опорна точка на герберастията!

107

Анонимен

преди 5 години

Нямало кадри, няма и да има. От Червени ,, капиталисти"толкова. Тия псевдодо-капиталисти вместо да висят по дърветата вече 30 години управляват България.

106

Анонимен

преди 5 години

Кадри има но за каква работа и за каква заплата 800 лв на месец а сметките 1500 как да стане не всички можем да лапаме от обществени поръчки!

105

House M.D.

преди 5 години

Колега #101, ако това се случи, доходите ще паднат.

104

Анонимен

преди 5 години

Нарича се КОНКУРЕНЦИЯ, другаре капитаглисти.Конкуренция, на която не можете да издържите, защото се оказахте неподготвени, глупави, слаби меринджеи, а днешните условия не прощават на костюмирани мутряци и митничари, перящи пари, като вас.

103

Киро кардана

преди 5 години

До DdАми като гледат ,че хората учили цял живот(учители)взимат заплата колкото джобните на ден на една мутра която през целия си живот е прочела една книга(Винету)И като гледат ,че ако някой започне работа изкарва пари колкото да зареди голфа на тати с газ ,да отиде на някое кафе и някой парцалка...какъв стимул да има да учи и да работи???

102

Анонимен

преди 5 години

Не позволявайте да Ви кажат, че да си бял е лошо ! В Ънглия ме гледаха като извънземни щот съм бял изтточноевропеец.

101

Анонимен

преди 5 години

Не разбрах как я сменят, поне да започнат да спазват закона например и да осигуряват служителите си на сумата,която получават.Защо непрекъснато говорим глупости,какво сменят

100

Ddd

преди 5 години

В този сайт някъде прочетох че 22% от младежите в Бг нито учат, нито работят, защо ли?

99

Перко Изперков

преди 5 години

Кадри в БГ има!!!Млади,прави ,здрави готови да се включат в трудовия пазар..... е може да са с начално и основно образование.Може да ги намерите по цял ден у маалата на масичка да дремят или подпряни на някой стена групово!Във всеки град ги има....слушайте силната музика и като отидете до епицентъра ще усетите зловонна миризма и там ще ги откриете кадрите драги работодатели!

98

Jusheln

преди 5 години

Ja stiga gluposti...kadri ima bezbroi...v diskotekata na cacaobeach i iceberg sa...ama ne chuvat pesni na rabotodateli....abe tea rabotodateli kakav muzikalen hit imat tozi sezon...?! A, da setih se..."ooo, casinoooo, my life"

97

Анонимен

преди 5 години

Положението е много зле. При нас непрекъснато се търсят кадри, идват хора, но като чуят какви заплати им предлагат, само питат "защо ми губите времето?" и си тръгват. Все пак успяха да назначат двама със заплати по-големи от на останалите и резултатът беше, че заради това трима опитни работници напуснаха. На новите ще им трябват поне пет години, за да стигнат до едно добро ниво и да се оправят сами без непрекъснато да ни питат какво да правят.