18

Тоягов

преди 5 години

Я някой соц.икономист да изчисли милионите които взеха Корнелия от Импекса и Станишев от "изчистване имиджа на БГ" ,колко пенсионера са ощетени и с колко лева!От там да умножи броя на ДС структурите и номенклатурчиците на БКП. ,и ще получи какви пенсии трябва да получат трудещите се на 60 годишна възраст.Хайде другари комунисти ,изчислете кой ограби пенсионният фонд и върнете откраднатото !

17

до 16

преди 5 години

А у нас колко години трябва да имаш стаж за да се пенсионираш преди 14 години се пенсионирах и трябваше да имам 100 точки(възраста +трудовия стаж)ти дават по 1 точка на 60 години трябва да имаш 40 год. стаж сега мисля,че искат повече от 100 точки.Пресметни на 20 години почваш работа и трябва да имаш над 40 години стаж.А интересно в САЩ и в ЕС на колко години се пенсионират и какъв стаж искат.Взема ли сте да се грижите за руснаците вижте нашето дередже какво е.

16

Анонимен

преди 5 години

"Одобрителите" не са обърнали внимание на една дрееебна подробност в "предложението".За да се пенсионират жените на 60 и да имат стаж "само" 37 години, те трябва да са започнали работа на 23 и да нямат и ден прекъсване на "стажа" от тогава до 60-тата година.Щадящо! :))))))

15

Азазел

преди 5 години

Иронията в цялата тази работа е, че мъжете в Русия ще се пенсионират на 65 години, а средната им продължителност на живота е 62 ???statdata.ru/prodolzhitelnost-zhizni-v-stranah-mira

14

Пешо

преди 5 години

На Жужи взе да му пари под трона и даде лек ход назад. Ако някой го детронира, това ще са само руснаците.

13

Анонимен

преди 5 години

При демокрацията е така - бачкаш докато пукнеш...

12

Онзи

преди 5 години

Телетата само като му видят снимката и сменят гащите...

11

Анонимен

преди 5 години

Браво на Вовата, на вълка вратът му е дебел щото сам си върши работата на Тaнте Меркелана краката и се клатят щот е наела *** като Варнхайт да и вършат работата и да и сменят памперса.

10

Анонимен

преди 5 години

Рускините ще се пенсионират на 60, а българките, горди жители на ЕС на 65г. Ех тоя лош Путин!

9

Анонимен

преди 5 години

Всички искат по-малко работа и по-големи пенсии. Трудна работа. А за пенсии на милиционери, военни, пожарникари, тайни служби - чудо, сигурно стотици милиарди отиват.

8

бавна

преди 5 години

и сигурна, мъчителна смърт за народа

7

До 3 Hafen die Wahrh

преди 5 години

Ни са прай на умен ръзбирач. От ткива кат тебе българеа удари дънуту

6

Анонимен

преди 5 години

До Hafen die WahrheitТи като ми кенефите на швабите за да ги издържаш да не умря.

5

Анонимен

преди 5 години

Американците трябва да благодарят на Путин, че им избра Тръмп вместо Килъри.

4

Анонимен

преди 5 години

Да от много преместване следва смекчаване на реформата

3

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Самодежеца отново е "спасител" на казачоците!Тази реформа не се налага, защото на някой му е хрумнало така, а защото обективните икономически закони го налагат!Не е възможно при застаряващо население, все по-малък процент работещи, да издържат все по-голям процент пенсионери!

2

Активист на БКП

преди 5 години

Молодец,Путин,молодец!!! Буд здоров!!!

1

Анонимен

преди 5 години

Угриженичък ми се види дребосъка. И има защо.