56

Анонимен

преди 5 години

Преди години сърбите набутаха в Македония албанците, като искаха така за пореден път да направят мръсно на македонските българи. Сега именно тези албанци ще са решаващия фактор на референдума. :) Преди години сърбите и руснаците спомогнаха много за това, югозападна България да остане извън пределите на родината ни завинаги. По-късно се появиха Косово и Украйна (югозападна Сърбия и югозападна Русия). Та така... Който зло мисли... За югоизточна България и югоизточна Турция няма да пиша... :)

55

анонимен

преди 5 години

Украйна-покрайнина и буфер за да се пази истинската Русия.Македония-измислена държава да има вечно напрежение

54

.

преди 5 години

До коментар 63 - минувач ! Бих те клал часове нарерд ,бих застрелял цялото ти гнусно семейство ! Ще ти извадя червата и ще пикая върху теб докато се гърчиш в агония ! Маменцето ти соросно ! БИХ ДОРИ УБИЛ ЖЕНАТИ АКО Е БРЕМЕННА НЕ МИ ПУКА ЩЕ ИЗВАДЯ ЗАРОДИША И ЩЕ ТЕ НАКАВАМ ДА ГО ИЗЯДЕШ !!

53

минувач

преди 5 години

Русия е една държава със затихващи функции която прави неистови напъни някой да ги забележи.Както навремето са ги наричали "раци" защото като хванеш един и всички останали се вкопчват и така можеш да вдигнеш цялата мрежа с раци.Също като у нас като пуснеш магарето и всичките овце тръгват след него.

52

наблюдател

преди 5 години

Целите на руската политика е да се направи коридор за връзка между Сърбия и Гърция. Това трябва да стане за сметка на България. Затова Русия се противопоставя на Независимо Косово и оглушава българския народ с чалга което си е югославска пропаганда.Ние трябва да разберем че нашия естествен съюзник в тази коварна игра са всъщност албанците. Затова трябва да започнем да се договаряме с тях по въпросите.

51

Анонимен

преди 5 години

BALGARIA,MAKEDONIA SARBIA --NOVATA YUGOSLAVIA NEZAVISIMA OT GOLEMITE SILI.

50

Анонимен

преди 5 години

Макединийката я създаде кумира на русофилчетата - гоши димитров или гого тарабата или гого дамаджаната .Така че путинофилчите - благодарни за винаги ! :)

49

Анонимен

преди 5 години

Иначе на теория Русия би могла да помогне за прочистване на Балканите от исляма или поне ограничаването му.Хахаха, тя не може да се справи с него на собствена територия бре.

48

по-далече от Русия

преди 5 години

Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.

47

Ристе Смрдлевски

преди 5 години

Е те такава македонска држава нема! Нема и таков jaзик!

46

Георге Миленковски

преди 5 години

Македониja + Србиja = брача во веки!

45

11

преди 5 години

До Анонимен 43Предлагам думата "***" да влезе в речника на цензурата, щото няква *** тука беснее.

44

Мда

преди 5 години

Русия просто няма какво да предложи на Балканите,поне в близко бъдеще.САЩ и Запада като цяло имат-малко пари и много ислям,специално за Македония-тотална шиптъризация.Както и да е-и в двата случая християнската част от Балканите е прецакана.Иначе на теория Русия би могла да помогне за прочистване на Балканите от исляма или поне ограничаването му,но в доста далечно бъдеще,когато вече ще е късно.Изобщо-безнадежден случай,който не иска да живее в ислямска *** ще трябва да бяга.

43

СатаНАТО

преди 5 години

Българският интерес е Македония да бъде в НАТО. България и Македония, както България и Турция, са естествени съюзници на Балканите.

42

Анонимен

преди 5 години

Украйна е била субект на международната политика от 10 век, имали са писана конституция още през 18 век, много преди френската революция. Македония до средата на 20 век е само географско понятие.

41

Анонимен

преди 5 години

Скоро всички балкански държави в НАТО !

40

Македония в НАТО

преди 5 години

Ха ха ха, вече НАТО ще почнат да дават награди за този който се излъже да им стане член. И куцо и сакато - в НАТО!

39

Ким Чен Ун

преди 5 години

Смърт на неолибералите ,либералите и техните поддръжници .Да живее консерваторската и социалистическата европа ,европа на нациите и националните държави .

38

Анонимен

преди 5 години

Вън руската *** от България и Македония !

37

Мишо

преди 5 години

Тази статия е лудост. Платена лудост!