21

Анонимен

преди 5 години

Тогава не беше ли правителството на Сергей Станишев?Статията май има подвеждащо съдържание.Сергей бетонира черноморието защото подготвяе Слънчака за секс дестинация. Ама нещо загуби изборите. Путин го подкрепи да се уреди в Брюксел за награда.

20

Анонимен

преди 5 години

Държавата е твърде заета да раздава паспорти срещу едни 5000 евро... Обединени патриоти...

19

Анонимен

преди 5 години

Дрогата убива...............бавно, но сигурно..............освен това дрогата, която се продава от дилърите на дребно е пълна с допълнителни ***, което я прави още по-опасна дори от чистата дрога!!!

18

Анонимен

преди 5 години

Държавата не прави нищо за децата си..............няма по-лошо нещо от дрогата...........затова, братя и сестри българи............пазете сами децата си, няма кой да ви помогне!!!Не вярвайте на институциите, много влиятелни и богати хора са замесени в тоя мръсен бизнес, те имат и "чадър" между политиците и магистратите!!!

17

Анонимен

преди 5 години

Наркотиците отдавна са бизнес с много голяма печалба за организираната престъпност................не само в България, ами и в целия свят!!!Навремето в Сицилия дори старите мафиотски донове са се противопоставяли на бизнеса с дрога, но младите босове са елиминирали старите донове и са поели контрол над бизнеса с дрога!!!

16

Анонимен

преди 5 години

Дрога, проституция, хазарт, рекет , лихварство................това са екстрите на демокрацията и капитализма!!!

15

Анонимен

преди 5 години

Какво стана с Митьо Очите..............мафиотската гадина, която тровеше години наред БГ- деца с дрога???Осъден ли е или не???Цацараурата да не спи...................ами да свърши малко работа, за да си заслужат високите заплати!!!

14

Анонимен

преди 5 години

Да си го кажем направо, имаме много скапани наркотици, синтетики разредени с прах за пране и брашно, и героина не струва брат много слаба котва

13

Бай Тошо

преди 5 години

Какво направи държавата ли ами запозна децата с евроталантическите ценности... Това е една от тях . Другите са извратеноста, корупцията....бедостта....Но има банани

12

Анонимен

преди 5 години

наи голямата трагедия в едно семейство е когато разберат че детето му е наркоман дали е починало или наркоман все тая мъката е голяма на мутренската държава не и пука знаят къде се продава дрога полицаите ги прикриват взимат си три йсте сребърника и спят спокоино но те не знаят че съдбата утре може да докара тази мъка и в техният дом

11

Тинев

преди 5 години

Нали искахте демокрация, НА ВИ Я!А ГЕРБ усилено се стремят да превърнат децата ни в нарком*ани и пейдияси!Какво искаш от ****и, алчни и ФАЛШИВИ комунисти / Бойко Борисов, Цветанчо, Цеца-та /.Алчни и безскрупулни. Държавата все повече и повече заприличва на скотско сборище!

10

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПри социализма нямаше тоалетна хартия и банани и хората не можеха да бегат на Запад.

9

Анонимен

преди 5 години

Масовата употреба на дрога е чисто западен проблем, възникнал там през 60-те години, заедно със сексуалната революция и отхвърлянето на всякакви авторитети. В България ако през соца е имало общо 50 хипита и пънка, на запад са се друсали и *** в калта като прасета по музикални фестивали и са си образували дори и комуни.

8

Анонимен

преди 5 години

Путин е виновен!

7

Дилър

преди 5 години

Това си е нормален бизнес, ако родителите не искат децата им да взимат дрога да ги възпитат да не купуват, на никой не продаваме дрога насила, децата сами идват и купуват. Отговорността си е на родителите.

6

Анонимен

преди 5 години

Държавата е структурирана така,че ,НЕ ДА ПРАВИ ЗА ТЯХ,А ДА ГИ ПРАВИ ТАКИВА ТЯХ!!!Държавата,посредством партийно-политико-олигархичния инструментариум,е предназначена от чуждестранните си господари,да унищожава собственото си население и единият от инструментите е наркоманизиране на населението и главно,младото!Всичко това,под знамето и егидата на "демократичните свободи"!При оплютия до невъзможност социализъм(комунизъм в България не е имало),наркомания не е имало,освен в единични случаи

5

www

преди 5 години

ДЪРЖАВАТА ОСИГУРЯВА ПО ДОБЪР ДОСТЪП НА ПЛАСЬОРИТЕ ДА СТИГНАТ ДО ТЯХ...

4

??

преди 5 години

До АнонименТи кога си била на дискотека в Берлин *** джофро?

3

стига с тая държава

преди 5 години

Има родители които трябва да възпитават, не да гледат турски филми, биг брадър и да купуват айфони и дранкулки, смятайки, че това ги прави добри родители точка

2

Анонимен

преди 5 години

Нормално е при демокрацията да се продава дрога, в нормалните цивилизовани демократични страни на Запад навсякъде се продава дрога, отидете да в Берлин да видите какво е, там всички ученици като ходят на диско взимат дрога. Никой не е задължен да купува дрога, купува се доброволно.