19

Анонимен

преди 5 години

Орбан трябва да бъде съден според закона който се прие да подлежат на наказание унгарците които помагат на нелегални мигранти. Разбира се ако се докаже, че груювия е минал незаконно.

18

Анонимен

преди 5 години

Последно с айдушки пасош ли е стигнал до ятака?

17

Анонимен

преди 5 години

Зо 7. Няма как да стане това да се разпадне ЕС. ЗАЩОТО ТАКАВА АНАРХИЯ КАТО В ТИЯ ГЕОГРАФСКИ ТЕРИТОРИИ. БЪЛГАРИЯ, МАКЕДОНИЯ, СЪРБИЯ . НЯМА В ЕС ИМА РЕД ОТ 50 ГОДИНИ. И ПОВЕЧЕ.

16

ай сиктир

преди 5 години

Да поканим македонските съдии да поработят малце и у нас. Щом тоя са го осъдили за един автомобил на 2 години представям си нашите пишман политици сигурно ще трябва да ги осъдят до живот да търкат наровете.

15

Анонимен

преди 5 години

ЕС приемат всякакви престъпници от БИ и Африка, ама си мълчат за Груевски обаче ореваха орталъка. Накрая Путин ще го ъжали и ще изпрати някой Илюшин да го прибере, като политически бежанец.

14

Анонимен

преди 5 години

Орбан е допуснал незаконно преминаване на границата от осъдено лице в друга държава.Единственият полезен ход на Орбан е да върне Груйо с пранги на ръцете и краката в Македония, пардон в Северна Македония!

13

Анонимен

преди 5 години

Къде сте пареотари. Видяхте ли вашия Орбан що за птица е.

12

Анонимен

преди 5 години

Орбан е загрял телефоните в Кремъл. Чака инструкции от щабквартирата..

11

Анонимен

преди 5 години

Не е ли време другарят Боко да звънне на Орбан, за да се подсигури с политическо убежище при евентуалната му оставка?

10

Анонимен

преди 5 години

Груевски е сръбски шпионин и е опасен за България. Учил е в Белград и е женен за сръбкиня. Орбан е мошеник и трябва да го върне на Зайев.

9

Анонимен

преди 5 години

Орбаня не го ли е качил вече на самолета за масква да прави компания на Янукович?

8

Пустиняк

преди 5 години

Една корумпирана *** търси убежище при друга такава. Абе вярна си е приказката за краставите магарета. Обаче този път, това лицемерно тарикатче Орбан ще бере ядове. Не може да плюеш на всякакви международни спогодби, международно право и т.н., когато колкото и подчинен да си на евразийското джудже, си всъщност на хранилка от ЕС и икономически и затова, че около около два милиона от народа ти се възползва от свободното право на работа в ЕС. Не в Евразия.

7

Анонимен

преди 5 години

Тая присъда много приича на вендета от новоизлюпените енроатлантисти скоро Меркел ще падне в ЕС ще идат хора като Орбан начело и режима в Македония ще се смени, тогава Заев ще го погнат за предателство по някаква причина и дори няма да има къде да избяга.

6

Анонимен

преди 5 години

Много добре се сещам през 80те за Янез Янша тогава дисидент /лежа и затвора/в бивша Югославия ,как радио,,Свободна Европа"и ,,Дойче веле" хвалеха до небесата!Официалната Радио и телевизивя на Белград описваха Янша като корумпирана личност продала се на Западните служби за да разбие Югославия!!И к'во стана май излезе истина?!бившия президент на Словения

5

Анонимен

преди 5 години

Това което ви казва статията ви го казах още вчера :) явно авторът е чел коментарите ми...

4

boyko.uzunov

преди 5 години

Гледайки какво става с Груевски май това чака и Борисов - почерка им на управление е еднакъв с тая разлика , че единия е краднал повече от другия!

3

Анонимен

преди 5 години

Престъплението на Груевски купил един мерцедес със държавни пари, значи папата също е престъпник щото се вози в бронирана кола с държавни пари и Тръмп е престъпник щото живее в Белия дом а не в хотела си и харчи пари за охрана. Aбе верно сте много *** парчета като дойде един гостенин да го качи на един мотор с кош тогава и да го закара от летището до някъде.

2

Анонимен

преди 5 години

Избягал бил с наш паспорт. Ако е вярно, а най-вероятно е, това е гаф на гафовете.

1

Анонимен

преди 5 години

Как? Ами там е най-близките путинист ятак с власт. При радеффф не може защото не е във властта.